Yes! :D Na toto som čakal nech to dostane ešte aspoň 1 sezónu a potom to môže skončiť poprípade aj 6 séria by bola ešte fajn (tipujem že viac ani neplánujú či?..)
Juhůůů, tak to je skvělá zpráva, v tohle jsem přesně doufala. Mám fakt radost, jen tak dál! :)
Skvělá zpráva, mám obrovskou radost, Stovka si to zaslouží. A pokud to má být finálová sezóna, tak moc doufám, že to bude oznámeno hodně dopředu, aby tvůrci měli dostatečný čas na pořádné uzavření.
a tak proc ne. Po te blamazi 3 serie sem cekal, ze 4 bude konecna, ale zatim to vypada celkem koukatelne. Hlavne ze se to odvraci od Alie. Teda snad.
Tak to je skvělá zpráva, jsem ráda. Tak ať ještě prodlouží iZombie :-)
Tak to jsem ráda. Alespoň jednu sérii si to ještě zaslouží.
Jsem jediný, kdo si byl celkem jistý, že bude 100 prodloužená? :D Novinky letos propadli a další 2 seriály letos končí. Moc materiálu už CW nezbývá, takže když bude seriál dosahovat alespoň nějakých výsledků, nemusí se bát :-)
Engeneer napsal(a):
Jsem jediný, kdo si byl celkem jistý, že bude 100 prodloužená? :D Novinky letos propadli a další 2 seriály letos končí. Moc materiálu už CW nezbývá, takže když bude seriál dosahovat alespoň nějakých výsledků, nemusí se bát :-)
Já jsem o tom byla taky přesvědčená. Už i kvůli tomu, že pátá série zbývá k dosažení velmi důležitých 70 dílů a pak přesně jak píšeš, letošní novinky propadly. Riverdale sice byl prodloužen, ale i ten má ve své první sezóně prakticky stejnou sledovanost jako The 100 ve své 4. řadě. CW mi celkově přijde, že v letošní sezóně dost zápasí. The 100 má obrovskou fanouškovskou základnu a CW k tomu hodně přihlíží. Navíc se o seriálu velmi dobře mluví i mezi kritiky.
Nejlepší zpráva dne. Tenhle seriál prostě zbožňuji.
Pro mě je to překvapení že to prodloužily ,když se dívám na to jakou to má sledovanost
Skvělá zpráva The 100 mě moc baví! Teď ještě iZombie a budu spokojený.
Jej. :D Mě bavily jen první dvě série. Při největším nudě na to koukám dál, protože mě pořád trochu zajímá, co bude dál. Nedokážu se od seriálů odtrhnout. :D
Shlédnutí The 100 se tímto posouvá ještě minimálně o rok. Toto plánuju shlédnout celé najednou.
Super, na túto správu som dlho čakal. Zo všetkých seriálov od stanice CW mám The 100 najradšej
Kdyby už žádná série nebyla,tak mi to je úplně jedno,protože to co se tam teď děje,je pěkná sračka.První dvě série jsou skvělé a dal jsem je na jeden zátah,ale od třetí série to jde z kopce.Čím dál tím míň oblíbených postav,úplné nesmyslné postavy o kterých nepadne za celé dvě série ani zmínka a najednou se tam objeví Ledoví a Pike a samé pitomé věci a ještě více nesmyslný děj.No a momentální čtvrtá série není o nic lepší.Musím se hodně,hodně dokopávat abych to ještě sledoval.Spíš už na to koukám jen kvůli mé jediné oblíbené postavě,která se jako jediná nezměnila.
Ja sa na 4 este len chystam, takze ci som rad alebo nie za dalsiu seriu sa uvidi...