Doufám, že čtvrtá řada The Originals bude poslední, Josepha bych raději viděla v něčem novém.
Upřímně doufám, že Joseph tady bude mít pouze nějakou menší roli. Ukončit TVD a TO během jedné sezóny? No tak...
Dúfam že TO dostane ešte aspoň 5 sériu a že v nej bude aj Joseph.. Bez neho by to nebolo ono.. TVD bez Niny sa ešte zaobišlo ale TO bez Josepha neviem neviem .. ale samozrejme aj v TVD Nina chýbala
Tak to jsem na něj zvědav... :D
Ragelly, ty jsi ale super rychlá. Četla jsem o tom a pak se podívám sem a už je o tom článek :-) Dík, že nás tak rychle zásobuješ novinkama :-)
Caroline115 napsal(a):
Ragelly, ty jsi ale super rychlá. Četla jsem o tom a pak se podívám sem a už je o tom článek :-) Dík, že nás tak rychle zásobuješ novinkama :-)
Díky :) Spěchám jen s těmi, které by mohly zajímat hodně lidí :D
ačkoli to s tím nemá co dělat, taky vám "gifted" připomnělo Salvatore school for gifted children?!?
Osobně jsem za důstojné ukončení TO, protože zbytečné natahování TVD tomu seriálu jen uškodilo.
Co jsem dnes pročítala různé weby atd., tak jsem přišla k informaci, že Joseph ve skutečnosti v Gifted hrát nemá. Údajně se připojil pouze na "thoughts reading".
Po shlédnutí konce TVD si říkám, že vlastně konec TO ještě nechci :/ Ale Josephovi přeji nějakou tu roli i někde v úspěšnější tvorbě :))
Originals nesledujem, takze uvidime ako si poradi tu, Na gifted sa urcite chystam...
Barzoolka napsal(a):
ačkoli to s tím nemá co dělat, taky vám "gifted" připomnělo Salvatore school for gifted children?!?
protože na tom názvu školy není nic originálního..je vytáhnutý z X-Men a The Gifted do toho univerza patří. Xavierova škola se jmenuje Boarding school for gifted youngsters.
Jessica Angell napsal(a):
protože na tom názvu školy není nic originálního..je vytáhnutý z X-Men a The Gifted do toho univerza patří. Xavierova škola se jmenuje Boarding school for gifted youngsters.
Tak oprava článku. Joseph nemíří k X-Menům, X-Meni míří k němu.