Diskuze k článku SARS: Trpký konec Upířích deníků
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 3. 2017 / 17:53:28 (před 7 roky)
off

hmm nečakal som nič pravdu povediac lebo som si aj myslel že to tak dopadne ale mal som aspoň nejakú tu nádej že aspoň finále skončí s lepším ratingom.. Predsa keď som pozeral nejaký seriál a prestal som ho pozerať tak už len zo zaujimavosti by som si pozrel jak sa to celé skončilo ale u Američanov to asi tak nefunguje

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 3. 2017 / 18:07:50 (před 7 roky)
off

Já myslím, že se na to kouklo dost lidí....ale ne v televizi....na twitteru bylo TVD trendem, takže si myslím, že dost lidí to vidělo a zajímalo se....

Katusloveyou
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 3. 2017 / 18:34:23 (před 7 roky)
off

Tak konec TVD mě celkově trochu dostal... Přece jen to byla má úplně první seriálová láska a pět let je pět let... I když mě v poslední době přestal bavit, rozhodla jsem se to dokoukat. Američani jsou zvláštní. Alespoň to finále mohlo mít trochu vyšší sledovanost...

Oh, honey, I'm damned. Stop trying to make a saint out of me.
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 3. 2017 / 18:51:18 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Já myslím, že se na to kouklo dost lidí....ale ne v televizi....na twitteru bylo TVD trendem, takže si myslím, že dost lidí to vidělo a zajímalo se....

áno to máš pravdu ale TVD a to nie len TVD ale tuším všetky americké seriály majú najväčší fanbase všade vo svete len v Amerike nie.. a neverím tomu aby si Američania radšej na druhý deň stiahli poslednú časť ako keby mali pozrieť live v Tv

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 3. 2017 / 19:05:24 (před 7 roky)
off
Simplle_Name napsal(a):

áno to máš pravdu ale TVD a to nie len TVD ale tuším všetky americké seriály majú najväčší fanbase všade vo svete len v Amerike nie.. a neverím tomu aby si Američania radšej na druhý deň stiahli poslednú časť ako keby mali pozrieť live v Tv

Přesně, trending na Twitteru neurčují jenom amíci. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 3. 2017 / 19:05:48
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 3. 2017 / 19:41:24 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Přesně, trending na Twitteru neurčují jenom amíci. :D

To jsem ani netvrdila.....

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 3. 2017 / 23:29:17 (před 7 roky)
off

Achjo... měli to ukončit už minulou sérii, tahle byla celkem trapná... a odešli by s alespoň trochu vztyčenou hlavou- a nejspíš i větším ratingem...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 3. 2017 / 11:58:37 (před 7 roky)
off
Osmá série byla otřesná celkově (teda až na Kaie ten potěšil). Takže se nedivím nízkému ratingu

Tak nějak. :D

Dan
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 3. 2017 / 13:47:59 (před 7 roky)
off

Celkem by mě zajímalo, kolik lidí to vidělo on demand, že.. Takový Riverdale od CW byl prodloužen hlavně kvůli výsledkům z DVR a on demand.
Jinak jsem zvědavý na finále PLL a jestli TVD ve sledovanosti trumfne.

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 3. 2017 / 13:48:37
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 3. 2017 / 10:29:51 (před 7 roky)
off

Poslední díl TVD mě dostal a díky tomu jsem jim i odpustila poslední dvě nepovedené série(alespoň za mě se fakt nepovedly).Osm let je osm let a tak bylo mou povinností celý seriál dojet do konce.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 3. 2017 / 10:33:44
novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 3. 2017 / 14:39:04 (před 7 roky)
off

Trpký mi přijde dost silné slovo. Vždyť šlo o nejvyšší sledovanost cca za sérii a půl dozadu.

JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 3. 2017 / 18:54:00 (před 7 roky)
off

TVD som ja nesledovala pravidelne už posledné dve série, seriál už nebol to čo býval a tiež si myslím, že posledná séria bola už viac-menej zbytočná, no záverečný diel som si ani ja nenechala ujsť a koniec ma dojal. To som ani nečakala :D Myslím, že seriál ukončili dobre, len škoda tej sledovanosti, predsa len v prvých sériách bolo TVD výborné a preto si aspoň posledný diel zaslúžil lepšie čísla.

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 3. 2017 / 21:53:22 (před 7 roky)
off

Skvelých pár rokov s TVD. Seriál, kvôli ktorému som začal sledovať seriály na nete, pretože v TV dávali len prvé 3 série... seriál, na ktorý nikdy nezabudnem... seriál, ktorý mi bude vážne chýbať...
Vážne uvažujem nad tým, že ho začnem sledovať od 1. série znova :D

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
14. 3. 2017 / 13:22:39 (před 7 roky)
off

Ty deníky teda dopadly...