Diskuze k článku Novinka pod lupou: Prison Break
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2017 / 16:43:34 (před 7 roky)
off

Já jsem teda spokojená. I kdyby tam Lincoln a Michael 40 minut hráli karty, prostě to dokoukám. Za tu nostalgii to stojí a ten pilot mi tak špatný nepřišel :)

Vxxx
Maroš22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
10. 4. 2017 / 16:53:33 (před 7 roky)
off

Ja som velmi spokojný s prvou časťou. Akurát škoda, že sa nevráti Mahone.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 4. 2017 / 17:24:37 (před 7 roky)
off

tak nevim někomu tam chybý ten zápletku, tak asi už teda ví proč je Kaniel Outis a co nový tetování a proč nezabili manžela Sary.

Go GOATS
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 6. 2017 / 14:09:12 (před 7 roky)
off

Ja sa na to urcite tesim a je mi jedno kto tu co napise...

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 10. 2020 / 22:58:55 (před 4 roky)
off

Tak mám pátou sérii za sebou a docela zklamání. Druhá polovina se mi tedy líbila o tisíc procent víc, když už se hrdinové konečně dostali zpátky do Států. Ale ty první epizody mi nesedly ani trošku. Michael pořád jen brečel a ztrácel hlavu, úplně jiný charakter než ten, na který jsem byla zvyklá z původního seriálu. Jsem ale ráda, že se ke konci trošku vzpamatoval a podařilo se mu vymyslet zamotaný a pro nás diváky zábavný plán, jak porazit nepřítele.

Hlavní záporák? Trošku klišé, asi všichni jsme to čekali od první chvíle. Přece Sara nemohla mít happyend s někým jiným, takže se manžela museli zbavit alespoň tímto způsobem.

Závěr:
Michaelovi se podaří nalákat Jacoba do pasti a zfalšuje s ním důkazy o vraždě, kterou Jacob skutečně spáchal a hodil ji na Michaela. Na scéně se objeví policie a zatknou oba muže. Michaela později propustí, protože Jacobův komplic vše přiznal. Jacob se dostane do vězení, kde na něj v cele čeká T-Bag, který se pomstí za smrt svého syna. Michael, Sara, Lincoln, Sheba a malý Mike si společně užívají piknik.