Diskuze k článku Televizní tvůrci: Carlton Cuse
veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 3. 2017 / 16:55:33 (před 7 roky)
off

Tak jediný co jsem sledovala bylo LOST.

Tisíc lidí, tisíc chutí
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 3. 2017 / 19:30:19 (před 7 roky)
off

Perfektní informace. :)

Dan
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 3. 2017 / 20:01:18 (před 7 roky)
off

Na Bates Motel se chystám už dlouho, Colony se mi taky líbí (i když na prvních místech není) a hlavně teda Lost!! Už jen za to je z něj legenda, protože ať si říká, kdo chce, co chce, je to revoluční seriál, bez kterého by ty dnešní nebyly, takové jaké jsou. :)

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 3. 2017 / 20:58:58 (před 7 roky)
off
007.dany napsal(a):

Perfektní informace. :)

Díky, jsem rád, že to někdo ocení :)

mv1998 napsal(a):

Na Bates Motel se chystám už dlouho, Colony se mi taky líbí (i když na prvních místech není) a hlavně teda Lost!! Už jen za to je z něj legenda, protože ať si říká, kdo chce, co chce, je to revoluční seriál, bez kterého by ty dnešní nebyly, takové jaké jsou. :)

Ne vždy se zadaří vidět vše :D Já jsem třeba viděl jen Lost a koukám na Colony. Jinak nic moc a hodně mě při psaní překvapilo, že pracuje na The Strain. To jsem vůbec netušil...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
21. 3. 2017 / 22:06:50 (před 7 roky)
off

Brisco County Jr... Zajímavý, vybavím si, že jsem to v dětství sledoval, když to vysílali na Nově v neděli před obědem. Vybavím si, že se mi to líbilo. Vybavím si i znělku. Ale absolutně bych nedal dohromady, o čem to vlastně bylo :D Takže díky za připomenutí.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2017 / 08:43:58 (před 7 roky)
off

Znám jen Lost a to je snad práce vícero masterů, na Bates Motel se chystám, ale nějak se k tomu nedokopávám. Tohoto tvůrce vůbec neznám, tak jsem se ráda přiučila něco nového, děkuji.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Pajky
23. 3. 2017 / 12:08:06 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Znám jen Lost a to je snad práce vícero masterů, na Bates Motel se chystám, ale nějak se k tomu nedokopávám. Tohoto tvůrce vůbec neznám, tak jsem se ráda přiučila něco nového, děkuji.

To ano, jak se píše i v tom odstavci o seriálu. Původní myšlenka jde za Lindelofem a Abramsem, ale Abrams po pilotu odešel natáčel film a Lindelof si přizval Cuse a společně to šéfovali až do konce.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2017 / 21:47:36 (před 7 roky)
off
Pajky napsal(a):

To ano, jak se píše i v tom odstavci o seriálu. Původní myšlenka jde za Lindelofem a Abramsem, ale Abrams po pilotu odešel natáčel film a Lindelof si přizval Cuse a společně to šéfovali až do konce.

Ach tak, to jsem nevěděla. Ok, tím pádem ta má Lost zaslouženě. Díky za objasnění.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 3. 2017 / 08:23:36 (před 7 roky)
off

znám jen Lost, uvidíme co ten Jack Ryan.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
26. 3. 2017 / 09:22:14 (před 7 roky)
off

Sjíždím si jeho seriály a neznám, neznám, neznám, hele, Lost a Bates Motel? Mmm... Ještě jsem od něj viděla The Returned a líbilo se mi jen o trochu méně než francouzský originál.
Pak už od něj znám jen The Strain, ale to nejspíš sledovat nebudu. :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 9. 2022 / 18:24:16 (před 2 roky)
off

Něco je špatně. Článek je datovaný: 20. 9. 2022 (Televizní tvůrci: Carlton Cuse), poslední příspěvek v diskusi pod ním od Destinytte (Běžný uživatel | Cool level: 18 | Kocour) je z 26. 3. 2017 / 09:22:14.

Takže příspěvky pod dnešním článkem jsou 5(!) let staré.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 9. 2022 / 18:38:54
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 9. 2022 / 18:38:11 (před 2 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Něco je špatně. Článek je datovaný: 20. 9. 2022 (Televizní tvůrci: Carlton Cuse),
poslední příspěvek v diskusi pod ním od Destinytte (Běžný uživatel | Cool level: 18 | Kocour) je z 26. 3. 2017 / 09:22:14.

Protože to je aktualizovaný článek. Se divím, že sis toho v téhle sérii nevšiml dříve.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 9. 2022 / 18:44:29 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Něco je špatně. Článek je datovaný: 20. 9. 2022 (Televizní tvůrci: Carlton Cuse), poslední příspěvek v diskusi pod ním od Destinytte (Běžný uživatel | Cool level: 18 | Kocour) je z 26. 3. 2017 / 09:22:14.

Pajky střídá vždy vydání jednoho nového a jednoho aktualizovaného článku, který vyšel před lety v původní sérii seriálových tvůrců. Je to tak od nástupu nové verze webu, takže už tak dva roky.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 9. 2022 / 18:48:42 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Protože to je aktualizovaný článek. Se divím, že sis toho v téhle sérii nevšiml dříve.

Dosud ne. Rozdíl v datech je (alespoň pro mě) matoucí, pamatovat si článek, starý 5 let, je nad mé schopnosti. Možná by nebylo od věci opatřit recyklované/refreshované články upozorněním v záhlaví. (Třeba takovým tím barevným proužkem, jaký se používá u info o seriálech (poslední odvysílaná/závěr seriálu.) Potom by nikdo nemohl prudit a nebyl zaskočený (jako já).

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 9. 2022 / 18:51:37 (před 2 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

pamatovat si článek, starý 5 let, je nad mé schopnosti

Takže vymazat diskuze a už nemusíme nikdy nic napsat... :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
20. 9. 2022 / 18:54:21 (před 2 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pajky střídá vždy vydání jednoho nového a jednoho aktualizovaného článku, který vyšel před lety v původní sérii seriálových tvůrců. Je to tak od nástupu nové verze webu, takže už tak dva roky.

Rozumím. Zkus si představit, že najdeš v novinách krátký článek s lehce aktualizovaným textem, který jsi poprvé četla před pěti lety a který spadá do serie monotematických článků. Zaregistrovala bys to? Pokud ano, tak gratuluji :-)

Slovo "Aktualizováno" v  perexu by vše vyjasnilo.

Pajky
20. 9. 2022 / 18:56:04 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Přijde mi, že to pod každým aktualizovaným článkem někdo zmíní :) V textu je to obykle dokonce napsané, že jde o updatovaný článek k tvůrci XY (tady jsem to vynechal :D)
Jak zmínili Fruiko i Ragelly, takhle to dělám od obnovení rubriky :)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 9. 2022 / 18:57:16
_-0-_
20. 9. 2022 / 18:56:24 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Takže vymazat diskuze a už nemusíme nikdy nic napsat... :D

Ano, i to by bylo řešení. Ale blbé :-)

_-0-_
20. 9. 2022 / 19:04:06 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Přijde mi, že to pod každým aktualizovaným článkem někdo zmíní :) V textu je to obykle dokonce napsané, že jde o updatovaný článek k tvůrci XY (tady jsem to vynechal :D)
Jak zmínili Fruiko i Ragelly, takhle to dělám od obnovení rubriky :)

Btw., pod aktualizovaným článkem to tentokrát nikdo nezmínil...
Rozdíl v dataci mi jen mi jen přišel "srojočasově humorný" (a přijde mi doteď :-).

Pajky
20. 9. 2022 / 19:07:10 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Btw., pod aktualizovaným článkem to tentokrát nikdo nezmínil...
Rozdíl v dataci mi jen mi jen přišel "srojočasově humorný" (a přijde mi doteď :-).

Hlavně jestli stojí i tak ten článek za přečtení! :D

_-0-_
20. 9. 2022 / 21:45:32 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Hlavně jestli stojí i tak ten článek za přečtení! :D

To je zcela jiná otázka. Nepřekvapivá odpověď je, že za to stál, o to více, že byl pro mě jako nový :-) Děkuji :-)