Diskuze k článku Z Emily VanCamp bude zdravotní sestřička
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 3. 2017 / 11:04:41 (před 7 roky)
off

Pilot mě zaujal už před přečtením článku, protože Emily mám moc ráda z Everwoodu i BaS (Revenge jsem pořád ještě neviděla :'( ). Každopádně když jsem si přečetla, že tam bude i Logan, ehm, sakra, Matt, tak to prostě MUSÍ objednat! :O :D

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
17. 3. 2017 / 11:19:23 (před 7 roky)
off

Já se chtěla, pokud bude samozřejmě seriálové objednávka, podívat na seriál kvůli Mattovi, protože prostě Matt, takže zpráva, že se objeví i Emily je velmi potěšující a já se jdu modlit ke všem bohům, aby seriál dostal objednávku...:D

Orbitka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 3. 2017 / 12:31:13 (před 7 roky)
off

Skvělý! :) tohle je hodně sympatický duo :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 3. 2017 / 15:52:05 (před 7 roky)
off

Hmm, tak to je jasný, že ten seriál musím vidět. Už když jsem si o něm četla v pilotovém článku, nadchlo mě, že tam bude Matt... A teď i Emily? Těším se, velmi se těším! :)

luckily napsal(a):

Já se chtěla, pokud bude samozřejmě seriálové objednávka, podívat na seriál kvůli Mattovi, protože prostě Matt, takže zpráva, že se objeví i Emily je velmi potěšující a já se jdu modlit ke všem bohům, aby seriál dostal objednávku...:D

Že jo! ♥:D

Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 3. 2017 / 08:00:00 (před 7 roky)
off

Tak to vypadá zajímavě. Emily je moje oblíbená herečka, takže určitě přidávám do watchlistu :)

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 5. 2017 / 13:39:31 (před 7 roky)
off

Obavam sa ze si tam velmi nezahra, lebo mi to nepride velmi zaujimave, ale clovek nikdy nevie