Tak tohle není vůbec fér! Arrow je mnohem lepší než čtvrtá série! Tahle série je geniální.. ta nízká čísla jsou nefér.... :(
Tak tohle opravdu nechápu kvalita Arrow se s pátou řadou zvedla tak o 100% a pro mě osobně co se týče kvality je v závěsu za druhou řadou...
Za A) Protože se přestala řešit Olicity. Takže všechna romantická náplava seriál opustila a zůstalo je komiksové jádro, které je očividně hodně malé :)
Za B) Lidé mají dost komiksů
Za C) Kombinace obojího :-D
Podľa mňa to je skôr tým, že ľudia si postupne hovorili, že sa už na to nedá pozerať a po štvrtej prestali, tým pádom nemajú ako vedieť, že piata séria je zase lepšia.. Teda aspoň to je môj prípad :D a nebyť týchto komentárov, ani neviem, že tú piatu sériu by sa možno oplatilo pozrieť :D
Dokonalej nadpis! :'D
Kvalita seriálu možno išla hore, ale Team Arrow išiel dole, nové postavy nič moc.. :(
Letos na CW: Arrow > Supergirl > Legends of Tomorrow > Flash. Seřazeno podle kvality momentální série. Tohle si Oliver nezasloužil od diváku. :(
Musím říct že z nějakého důvodu, nevím jakého, mě Arrow najednou přestal tolik přitahovat jako dříve. Neříkám že se přímo zhoršil, prostě mě už tolik nebaví. A to mě mrzí, rozhodně si to nezaslouží, je to dobrý seriál. Ale lidí co mají podobný názor jako já je očividně více, když tak klesla sledovanost.
Kvalita šla nahoru? No já nevím, Oliver ala starosta mě neba, Thea je odbornice na politiku od kdy? Lance má najednou taky nějakou úlohu u města, aby se neřeklo a aby tam tu postavu udrželi. Celé Rusko je pro mě nuda...
Tak co má být na tom seriálu ten vzrůst kvality? Neříkám, že tam nebyly žádné světlé momenty, ale i odhalení identity hlavního záporáka mě teda vůbec nepotěšilo, naopak spíš zklamalo. Já se teda nedivím, že na to lidi přestávají koukat.
Rusko je nuda, ale naštěstí flashbacky jsou opravdu krátký a příběh v současnosti je od 2.série nejlepší. Flash a Legendy tento rok klesly, zajímavých je opravdu jen pár dílů, Supergirl budu muset dohnat, skončil jsem u s02e09. Doufám že Black Lightning jako samostatný seriál nebude, to by mě už víc zaujal ten samostatný Constantine. Zajímavé bude hlavně to, s čím příjdou do další série Flashe, tam už si myslím že ten koncept celkem vyčerpali, nebo se bude zase vracet, mazat a nebo měnit timeline :-D
Flash zažije příběhový boom v roce 2023 :-D