Diskuze k článku Novinka pod lupou: Feud
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
17. 3. 2017 / 15:06:55 (před 7 roky)
off

Já snesl tak půl pilotu a dál už jsem nemohl. :-D Ano, herci jsou skvělí, ale postavy mi byly ukradené, stejně tak i děj a vlastně většina toho, co jsem viděl. Jak psal Seraphine, chyběl mi nějaký větší dopad. Takhle to vidím jenom jako hádání dvou ženských proložené odkazy na dobovou filmovou tvorbu. Pro jiný typ diváka je to ale určitě super zážitek, to nikomu neberu.

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 3. 2017 / 15:07:11
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 3. 2017 / 15:48:18 (před 7 roky)
off

Viděla jsem první dva díly a líbily se mi. Jen mě tam štve Jessica Lange. Během AHS jsem ji pomalu začínala nemít ráda a teď je mi už hodně nepříjemná...

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 3. 2017 / 18:54:41 (před 7 roky)
off

Nevím, jestli úplně dopad, ale seriál krásně vykresluje Hollywood a to i v dnešní době. Jde o to, že pro starší ženy už není tolik hlavních rolí. Jasně, můžou hrát matku hl. hrdiny a hrdinky, ale samostatný film o dvou starších ženách? To se moc nevidí...je to tam vidět i v tom, když tam ten chlap říká: "Neměli bychom tam obsadit mladší ženy?" V tomhle třeba já tak trochu vidím ten "dopad" na společnost, kdy tyhle dvě ženy ukázaly, že i film o ženách, které nejsou mladé krasavice, může být trhák a že diváky takové filmy zajímají. To mně možná napadá...proč to Murphymu přišlo i tak zajímavé.

Jinak mně se to líbilo a budu koukat dál, i když souhlasím, že stopáž byla opravdu dlouhá.

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 3. 2017 / 19:04:38
Esgalnor
19. 3. 2017 / 00:57:42 (před 7 roky)
off

U mě to nadšení přetrvává, filmové prostředí žeru a samotné téma mi přijde zajímavé. Plus po dojetí AHS jsem možná trochu víc naladěn na vlnu Murphyho/Lange.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 3. 2017 / 09:16:42 (před 7 roky)
off

To nevypadá špatně,to možná zkusím.

Dan
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 3. 2017 / 10:21:50 (před 7 roky)
off

Viděla jsem pilot a u mě dobré. Možná jsem od toho čekala trochu víc, ale ve sledování budu rozhodně pokračovat. Je zvláštní (v dobrém slova smyslu) sledovat "Crawfordovou a Davisovou" v šedesátých letech, když je mám spojené primárně s 30. a 40. lety :) A taky si musím sehnat ten předmětný film...

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Koldik
22. 5. 2017 / 13:42:04 (před 7 roky)
off

Vysoke hodnotenie, ale toto vobec nie je pre mna...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 6. 2020 / 20:53:20 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Je škoda, že tahle antologie neměla víc sérií, protože hollywoodské (nebo obecně světové) rozepře jsou podle mě skvělým tématem na tyto jednosériovky. Joan a Betty byla povedená série, hodně kvalitně zahraná i zpracovaná po všech technických stránkách. Plus prostě miluju ty konce, kde nám v pár větách přiblíží další osudy našich hrdinů, což ani tady nechybělo.

Konec:

Joan zemře, postavy se setkají, společně sledují In Memoriam pro daný rok a připijí si na zdraví Joan. Mezi nimi nechybí samozřejmě ani Betty. Končí natáčení dokumentu - účastnili se ho všichni kromě Betty, která odmítla o vztahu s Joan promluvit. Autor dokumentu tak poznamená, že se nikdy nedozvíme, jaký mezi sebou obě ženy měly skutečně vztah a jak to bylo s jejich nevraživostí. Někdo další ze štábu poznamená, že by je zajímalo, jak to vypadalo první natáčecí den u Whatever Happened to Baby Jane. Následuje flashback do daného momentu, kdy obě ženy sedí na place a přátelsky si povídají. Nakonec si řeknou, že doufají, že po skončení natáčení získají vzájemně novou kamarádku. Pak už následuje sestřih toho, co aktéry v životě čekalo dál.