A už se to začne pořádně červenat :D Z tohoto výčtu mám správně jen Bulla, Kevin, Man with a Plan a MacGyver jsou u mě bez bodu -_- Doufám, že alespoň prodlouží to Great Indoors, kde tipuju prodloužení. Body budou alespoň za Pure Genius a Training Day, kde mám zrušení, ale i tak. 1 ze 4, to je hrozný :D A celkově to hromadný prodlužování je hrozný, jak si mám seriály z CBS přidávat do watchlistu, když poběží donekonečna? A co do watchlistu, ale jak je mám pak sledovat, když všechny mají 300 epizod? -_- :D
Já jsem osobně překvapenej prodloužením Kevin Can Wait, Man with a Plan i Superior Donuts a zároveň opomenutím 2 Broke Girls.
2 Broke Girls jsou sice rok od roku slabší, ale tyhle novinky pořád hravě strčí do kapsy a nemyslím, že by v tom hráli velkou roli peníze. Protože platit Jamese nebo LeBlanca určitě není zadarmo.
Tak konečně se u mě začíná trochu zelenat :-) Začátek jsem měl letos tragický, kdy z prvních pěti jsem trefil jen jeden :D Nejvíc mě potěšil MacGyver. Nesleduji ho, ale ten červený řádek (s výjimkou Gorilly) se zelenou fajfkou na konci vypadá hezky :D
Tak tady mám správně jen Bulla :-( Ach jo...
MacGyver ještě bude překvapení sezóny. Ach jo.
Kolik máte letos správných typů? Já zatím 10
radosti pro CBS, smutek pro mě, kromě jednoho a to Bulla, mám všechny jinak:)
Tak z prodloužených novinek do tipovačky mám jen Bull čili 1:3.
Z ostatních které sleduji už prodloužili TBBT, dnes se přidal Scorpion a hlavně Survivor <3
Tak 1 z 5 a celkem 5 správných tipů. Letos se mi opravdu daří tipovat, ale zase vedle, jako vždy -.-
Já jen doufám, že prodlouží Ransom:/ Jediný CBS seriál, který je pro televizi typický a hlavně kvalitní:)
Nechapu toho MacGyvera. Kdo na to proboha kouka?! Takova totalni sr*cka...
A co můj milovaný Code Black? Ani se nemůžu soustředit na učení, jak nevím, co s ním bude. A oni se ještě opováží o něm teď nezmínit? Jestli ho zruší, tak je zabiju :D
Taky mě docela překvapilo prodloužení těch tří nových komedií, ale z pohledu tipovačky si nestěžuju, 3 ze 4 správně. Horší to bude, až bude vyhlašovat osudy svých seriálů ABC, tam se mi to bude červenat chybama. :( :D
Pajky napsal(a):
Já jsem osobně překvapenej prodloužením Kevin Can Wait, Man with a Plan i Superior Donuts a zároveň opomenutím 2 Broke Girls.
2 Broke Girls jsou sice rok od roku slabší, ale tyhle novinky pořád hravě strčí do kapsy a nemyslím, že by v tom hráli velkou roli peníze. Protože platit Jamese nebo LeBlanca určitě není zadarmo.
přesně má slova :-)
Superior Donuts prodloužen? Nevěřím. :D
Aspon ze Elementary predlzili