Diskuze k článku Vzpomínáme: Bones (2005-2017)
smarinka
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 3. 2017 / 13:06:28 (před 7 roky)
off

Super článek :) Bones jsem sledovala od začátku a bude mi chybět...
Jen pokud si dobře vzpomínám, tak Cam nebyla vdova, s otcem Michelle kdysi žila a pak se rozešli, Michelle adoptovala až po smrti jejího otce, kterou tým vyšetřoval... nebo se pletu?

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 3. 2017 / 13:09:45 (před 7 roky)
off

*Teprv včera viděla první díl jedenácté série. Stejně si to přečetla.*
Díky za článek, ale mám radost, že se ještě neloučím :D.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
29. 3. 2017 / 13:10:03 (před 7 roky)
off
smarinka napsal(a):

Super článek :) Bones jsem sledovala od začátku a bude mi chybět...
Jen pokud si dobře vzpomínám, tak Cam nebyla vdova, s otcem Michelle kdysi žila a pak se rozešli, Michelle adoptovala až po smrti jejího otce, kterou tým vyšetřoval... nebo se pletu?

Přesně jsem si to nepamatoval ze seriálu, ale ve zdroji bylo řečeno to, co píšeš - že ji adoptovala po jeho smrti. Tak jsem předpokládal, že tam ovdovění sehrálo roli. Poupravím :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
vikrle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 3. 2017 / 13:24:40 (před 7 roky)
off

Moc děkuji za toto rozloučení, mě se bude opravdu dost stýskat.. ještě jsem neviděla posledních 5 dílů a ani se mi do toho nechce protože vím, že pak už bude konec. Jinak jsem Bones viděla už 4x od začátku až do konce a nikdy mě nepřestane bavit. Nejsilnější momenty pro mě: Brenenka a Hodgins pod zemí a potom svatba Bootha a Kůstky.

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 3. 2017 / 13:38:47 (před 7 roky)
off

Super článek, u kterého mi i z nostalgie ukápla slzička...:) Seriál měl svoje vrcholy (Hrobníkova epizoda v druhé sérii) a svoje pády jako každý seriál, ale přesto je to moje srdcovka a ač jsem ráda, že už se to dále nebude natahovat, tak mi Bones budou chybět. A abych nezapomněla, tak Bones je jeden z mála seriálu, u kterých mi nevadí dabing..

bodlinka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 3. 2017 / 14:05:31 (před 7 roky)
off

Mně jako highlight posledního dílu přišla ta finální nostalgie, po delší době moc hezké finále seriálu, plakala jsem doost :-)
Nejradši jsem měla Boothe, Hodgince, Cam, Michaela Vincenta Murreyho, Maxe - byl hustě badass, Sweetse a teď Aubryho
Naopak Daisy a Jessica mi přišly dost otravné

nikol141
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
29. 3. 2017 / 14:27:50 (před 7 roky)
off

Tak co říct na závěr, před chvílí jsem zhlídla poslední epizodu a nějak nemám slov:D Bones jsem sledovala od začátku a zamilovala si je. Moje nejoblíbenější díly jsou s Hrobníkem, Díra v srdci, Mastodont v laboratoři, asi všechny díly kdy unesou Bootha nebo Kůstku a navzájem se zachraňují:) Během myslím 9-10 série mě Bones až tak moc nebavily, ale když jsem si před dvěma dny dala maraton 11 a 12 série, zas mě to chytlo. S finále seriálu jsem spokojená, slzu v oku jsem měla, někdy i během 12 série.
"Nevím, co to znamená" Forever!

Step by Step with my Friends go to Cheesecake Factory meet the Walkers and break their Bones!
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 3. 2017 / 14:28:39
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
29. 3. 2017 / 15:43:39 (před 7 roky)
off
luckily napsal(a):

A abych nezapomněla, tak Bones je jeden z mála seriálu, u kterých mi nevadí dabing..

Taky jsem to tak měla, do doby než přeobsadili půlku postav. :/

Jinak děkuji za článek, krásné rozloučení.
Bones jsem začala sledovat, protože zbožňuji kriminálky a tahle mě upoutala už jen tím, že byla jiná. :)A ani mi nevadilo, že to bylo pořád dokola. :D
Seriál zažil vrcholy, ale i pády, jako každý seriál....Ale i přes to mě bavil, i když to po té 6. sérii už nebylo ono.

Určitě mi celá tahle banda bude chybět, ale na druhou stranu jsem ráda, že se rozhodli to ukončit. :)

A pokud jde o člena týmu tak tím největším oblíbencem byl Wendell. Hned po něm následovala ústřední partička, i když mi Kůstka občas lezla na nervy. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 3. 2017 / 16:00:15 (před 7 roky)
off

Tenhle seriál nezapomenu nikdy, i když jsem ho neviděla komplet celý a přeskakovala jsem, tak mě vždycky nějak zabavil. Můj favorit byl Seeley a jeho Kůstka, nikdy jsem se mezi nima nerozhodovala, ani jsem nechtěla, ti dva patří k sobě a jeden bez druhého nedávají smysl. Hodně jsem měla ráda i Sweetse a dost zabolelo, co se stalo.

Finále už mám za sebou a musím říct, že se to neslo v krásném nostalgickém duchu a zakončení se povedlo. Seriál se s námi rozloučil hezky. 12 let, to je sakra dlouhá doba a seriál využil svého potenciálu naplno. Hodně mi přirostl k srdci, proto jsem lecos odpouštěla. Bude mi chybět, ale všechno jednou končí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 3. 2017 / 16:12:55 (před 7 roky)
off

Já jsem Bones přestala sledovat ve chvíli, kdy se Angela a Hodgins dali dohromady (na Hodginse jsem měla alergii od samého počátku, ale spíš mě naštvalo, že když už byla Angie bisexuálka, tak ji nedali babu, ale toho zoufalce) a jak vidím, tak jsem to zapíchla akorát tak včas :D. Kdybych vydržela, tak by mě asi otrávilo ono klasické klišé, že se dva hlavní hrdinové dají dohromady.. (zajímavé, že u OUAT na něco takového čekám furt a u Rizzlesek k tomu nikdy nedošlo.. hm, čím to asi bude?) Jinak upřímně doufám, že éra společensky neohrabaných hrdinů (House, Kůstka, Sheldon) je už za náma a v seriálech budou fungovat naprosto normální magoři :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
abbs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
29. 3. 2017 / 16:29:48 (před 7 roky)
off

Děkuju moc za článek. Bones (společně s Friends)ve mně vyvolal seriálové šílenství a to už se prostě nikdy nezmění a navždy to bude má srdcovka. Ještě jsem neviděla posledních pár dílů, takže jsem nečetla celý článek, ale i tak ještě jednou děkuju - budu si to šetřit na později...:)
A z okamžiků, co nejsou zmíněné v článku, miluju zpěv "Put the Lime in the Coconut" na pohřbu Vincenta (i Sweetse samozřejmě)

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
29. 3. 2017 / 16:39:35 (před 7 roky)
off
Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 3. 2017 / 16:55:44 (před 7 roky)
off

Plačem len to čítam, a to som ešte nevidela finále. Čakajú ma posledné dve časti a nemám na ne odvahu ani. Nechcem sa s kosťami rozlúčiť. Príliš mi prirástli k srdcu. Každú smrť hlavnej postavy preplačem, ak sa chcem rozplakať stačí mi pustiť len Lime in the coconut. Kosti sú tu podľa mňa odjakživa a nechcem aby skončili :( asi si ich pozriem odznova :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 3. 2017 / 17:00:32 (před 7 roky)
off

Myslím, že jsem kdysi dávno viděla asi první čtyři řady, seriál mám ráda a těším se, až si ho dám jednou celý. I když těch 250 epizod bude docela makačka :D

juli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 3. 2017 / 17:04:41 (před 7 roky)
off

toto je prvý seriál, na ktorom som sa stala závislá, tak vám ďakujem za takýto skvelý článok vďaka ktorému som si mohla spomenúť na všetky skvelé časti ♥ :') posledné dva diely boli pre mňa asi najviac emotívne vôbec, normálne mám po tých posledných minútach poslednej časti a po prečítaní tohto článku si pozrieť celý seriál znovu :D a myslím, že to aj čoskoro urobím, len mám toho teraz do školy hrozne veľa :D no seriály majú stále prednosť :D už sa teším na skúškové obdobie :D

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 3. 2017 / 17:05:27 (před 7 roky)
off

Je škoda co se z toho stalo :/ Poslední řady asi nikdy nedojedu, ale prvních 6 řad si někdy určitě zopakuju. Pro mě už to nebylo ono po tom co se dali dohromady a měli děcko. Každopádně i tak to byl skvělý seriál s hodně nezapomenutelnými momenty :)

Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 3. 2017 / 17:45:09 (před 7 roky)
off

Ďakujem za skvelý článok.Aj keď som zo všetkých sérii videla len pár epiek,pomohol mi sa v ňom troška zorientovať.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 3. 2017 / 17:48:48 (před 7 roky)
off

Skvělý článek

"Vím, že nic nevím."
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
29. 3. 2017 / 21:59:58 (před 7 roky)
off

Mám veľmi rád tieto články Vzpomíname. Som rád, že po dlhšej dobe tu opäť jeden pribudol :)

Kosti som videl po 4.sériu, potom už len náhodne v televízii a úplne posledný diel, čo som videl, bol crossover so Sleepy Hollow. Určite sa k sledovaniu jednotlivých sérií nevrátim, ale minimálne posledné 2 epizódy si pozriem. Vidieť finále tohoto seriálu je asi takou menšou televíznou povinnosťou.

zuzlajs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 3. 2017 / 23:15:40 (před 7 roky)
off

Bones jsou moje srdcovka. Další díly mi sice budou chybět, ale uznávám, že v nejlepším je potřeba přestat.

zuzlajs
anuletil
30. 3. 2017 / 06:27:25 (před 7 roky)
off

Bones byl první seriál který jsem začala stahovat. Byl se mnou tak dlouho, a jsem ráda že poslední díl byl takový jaký byl. Bude mi to chybět. Děkuji za článek, byl povedený.

Anule
Katka Mrkvicová
30. 3. 2017 / 08:36:10 (před 7 roky)
off

Nádherný článek,který mi jen víc připomněl,že i když jsem ještě neviděla posledních 6 dílů,je už vlastně konec. Začala jsem ho sledovat náhodou,ale byla to láska na první pohled a já s ním strávila nádherné roky. Teď už ze mně fanatik přes seriály nebude,protože i když sleduji pár dalších věcí,tohle byl jediný seriál na kterém jsem byla skutečně závislá :-)

Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 3. 2017 / 17:05:55 (před 7 roky)
off

Děkuji za článek, je opravdu nádherně spravované :D.

Addie
1. 4. 2017 / 16:57:11 (před 7 roky)
off

Moc pěkný článek. Díky. Bones pro mě vždycky bude jedinečný seriál, hlavně kvůli obsazení, protože ty lidi jsou spolu prostě skvělí a chemie mezi nimi byla podle mého v něčem výjimečná. Hlavně je to jediný seriál, který mě nikdy v ničem nezklamal. Vím, že jsou lidi, kteří nesouhlasí s některým dějovými liniemi, nebo věcmi jako smrt Sweets apod., ale já to tak nikdy neměla, nikdy to nebylo nic, co by mě fakt naštvalo. Taky byl dost pokrokový v mnoha směrech, od silných ženských postav ve vědě a naopak více emotivně založených mužských postav, po vztahy, které nikdy nic fundamentálně nepoškodilo, včetně Bootha a Brennanové, kteří se neustále nerozcházeli a pod. jakmile byli jednou spolu, člověk věděl, že to tak zůstane a to se taky často nevidí. Finální dvě epizody byly naprosto skvělé, nechybělo tomu nic a hlavně finále bylo plné nostalgie a odkazů na předchozí série a ukázalo, jak dalece se postavy vyvinuly. A podobně jako v loňské dokumentární epizodě se mi líbilo, jak do něj začlenili významné postavy, o které "jsme" za ty roky přišli. Bylo opravdu silně zaměřené na postavy a tak by to mělo být, jsem na ně pyšná. Budou mi strašně chybět.

Addie
1. 4. 2017 / 16:57:55 (před 7 roky)
off

Ještě bych doporučila pustit si zajímavé a emotivní oficiální retrospektivní video
odkaz

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 4. 2017 / 13:09:33 (před 7 roky)
off
Addie napsal(a):

Ještě bych doporučila pustit si zajímavé a emotivní oficiální retrospektivní video

No tak po tomhle mám chuť se začít dívat od začátku, to mi nedělejte :-D

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 4. 2017 / 22:49:38 (před 7 roky)
off

Boliii ma duša! Kus mňa odišiel s koncom tohto seriálu ale vľký palec hore za to ako skončil. Ten pocit, že život pokračuje dalej, .. proste ten koniec mi dal veľké zadosťučenie. Nepokazili to. V´daka tomu koncu budem mať pociť, že Kosti nikdy neskončili.
A mnohí hovoria ako to začalo byť divvné, keď sa hlavné postavy dali dokopy, ale podľa mňa to práveže bolo super. Užívala som si tie momenty ako v závere časti prišli k sebe domov, vo mne to vyvolávalo strašne dobrý pocit, vidieť ajo pri sebe stoja cez všetky prekážky.
Im gonna miss them.

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 4. 2017 / 23:59:39 (před 7 roky)
off

Velmi obsáhlý článek. Jsou tam věci, co jsem nevěděla . Díky. Jeden z nejlepších seriálů a dobrou úroven' si také udržel. Bude chybět

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
30. 4. 2017 / 20:35:07 (před 7 roky)
off

Díky za pochvalná slova, jsem rád, že se článek líbil :) A třeba brzy pěkné počtení u dalšího Vzpomínáme...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Edana
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 5. 2017 / 20:22:46 (před 7 roky)
off

Tak jsem se konečně odhodlala dosledovat... nechtělo se mi, dvanáct let je dlouhá doba a to loučení není snadné. Když si jenom vzpomenu, kde jsem byla, když jsem Kůstku hltala ještě v televizi...
Bones byl mezi prvními seriály, které jsem začala stahovat (společně s Dr. Housem a Heroes). Nemyslím si, že by neměl co vyprávět dál. Postavy se stále vyvíjely, vztahy procházely krizemi, ale nerozpadaly se (tak jako je tomu jinde). Ale zase je to alespoň důstojný konec a finálové epizody byly skvělé.