Ano, ano. Další ze života. (A další výborný.) Stalo se mi nejednou...
No to znám :D Když jsem ještě jezdil 2 hodiny do Brna do školy, tak se mi to stávalo každý druhý týden :D
Tak tady se naštěstí neztotožňuju :D Spíš jsem líná si stahovat titulky, takže raději jen dám play a koukám tak, jak to je. Za to, jak mě na střední filmy a seriály naučily anglicky, jim navždy budu vděčná.
..situace mne donutili poradne poslouchat anglicky ;) protoze napeti a zvedavost byly silnější, nez nějake titulky,takže jsem pořádne poslouchala a prekladala si pro sebe ...
ragelly napsal(a):
Tak tady se naštěstí neztotožňuju :D Spíš jsem líná si stahovat titulky, takže raději jen dám play a koukám tak, jak to je. Za to, jak mě na střední filmy a seriály naučily anglicky, jim navždy budu vděčná.
Představuj si, že to je něco ve francouzštině. :D
ragelly napsal(a):
Ano, přesně. profesor angličtiny - 5 %, HIMYM 70 % a ostatní filmy, seriály a hry 25 % :D
Opět perfektní, to se mi kdysi párkrát taky povedlo :-D
Spíš mám zkušenost s: "Hm, tenhle díl ani nebudu stahovat, mrknu na to večer online..." a večer nejde internet. Naštěstí mám pro tyto offline-případy zásobu seriálů a filmů, na které dosud nebyl čas :-)
Vxxx napsal(a):
Ano, přesně. profesor angličtiny - 5 %, HIMYM 70 % a ostatní filmy, seriály a hry 25 % :D
YES!! Díky HIMYM jsem taky naučila anglicky....a docela rychle :-)
Učitel angličtiny na střední nás učil Futuramou a Black books takže co se AJ týká, jsem v pohodě :)
Ale zrovna minulý týden jsem jel na chatu s tabletem, ve kterém bylo pár restů. Nějak jsem si popletl aktualizace a ehm... obnovu továrního nastavení. Vypadal jsem podobně :P
Fruiko napsal(a):
Představuj si, že to je něco ve francouzštině. :D
Děsivá představa.
To by bylo dilema... křupat popcorn anebo poslouchat seriál? :D Já s titulky většinou koukám, protože jsem buď líná anebo tady doma je prostě moc hluk, ale když ty titulky nejsou, tak mi naštěstí nedělá problém koukat bez nich. :D
Jo, to znám :-) Jelikož jsem na titulcích závislá, je to většinou neštěstí :-(
příště něco o natahování seriálu, třeba je nový díl (doplňte seriál) kouknu se na něj pozdějc,
následující týden, on už je další díl a to jsem ještě neviděl ani ten poslední. atd.
Já to mám spíš naopak. Na notebooku mám málo místa, tak jde většina videí na disk. Potom dojedu na koleje, titulky jsou dokončeny, chci se podívat a zjistím, že video zůstalo doma na disku.
Katastrofálna situácia...Neviem, či sa mi to niekedy stalo, ale keď už to píšem, tak sa mi to asi stane. :D Aaaaa.
Perfektní :)
To se stává:)
Jop, těžké začátky u koukání na seriály, ale naštěstí se moje angličtina natolik zlepšila, že už jsem líná ty titulky někdy vůbec stahovat :D
Ještě lepší je, když si pustíte stažené video a ono vám po 10 minutách skončí, jelikož se špatně stáhlo :-D
včera jsem si stahoval Expanse 720p :D pač scifi mám rád ve velké kvalitě výsledek? Na 97% padl net xD... už nikdy uložto jedině torrent.
Je to pravda, ten komiks už fakt být horší nemůže, ale třeba ještě bude. Ze začátku jsem se hodně nasmál, doporučoval tenhle komiks přátelům a teď tomu pekelně chybí ten humor
Naštěstí s tímhle nemám problém,ale občas se něco podobného stane. :D
"To be continued" na konci zní zlověstně. Co se asi dál stane? Výpadek elektřiny? :D
Toto se mi nemuze stat, pac online se nedivam :D a kdyz nejde net a nemam titule, tak bez nich to de taky ;) ale kdyz zrovna nejde a ja ten dil chci, tak to je pravda, ze nastve :/ ale zas na drhou stranu se mi to moc casto nestava bo vim ze do 30 min mi zase naskoci, takze no stres ;) jinak diky za hezkej komiks ;) uz se tesim na pokracko :)
Díky tomu jsem se odnaučila používat titulky. A také díky lenosti je stáhnout. :D
milosh napsal(a):
"To be continued" na konci zní zlověstně. Co se asi dál stane? Výpadek elektřiny? :D
Určitě, jelikož mezitím nastala již dříve zmiňovaná zombie apokalypsa, takže vše zkolabovalo a internet už nikdy nepojede. Což znamená, že si ty titulky už nikdy nestáhneš! :D
To je úplne ako ja, alebo ešte keď si stiahneš dobré titulky, ale zlú časť :D
preto treba mat nieco aj v zalohe ako ja...dalsich min 10 serialov...