Do druhé kategorie bych brala Lucifera a Chloe, v rozchodech se opravdu upřímně doufám objeví Nick a Reagan..
Jupííí, na tohle se vždycky těším :-)
Smrt :D Felicity doufám.
Ja dúfam,že sa Severide rozíde s tou Annie.Pre mňa klišé a prvoplánová "zápletka" !!
Nukleární neštěstí? Že by Blindspot a důsledek druhé fáze?
U smrtí doufám, že se zařadí Anika (Empire) a kdokoliv z dua Zapatová/Reade (Blindspot). :-D
Tohle miluju každé jaro :-D Zatím si vsázím na to poslední, nukleární neštěstí bude v The 100, už vzhledem k tomu, že celá sezóna je vlastně o tom, jak se to blíží
Hild napsal(a):
Tohle miluju každé jaro :-D Zatím si vsázím na to poslední, nukleární neštěstí bude v The 100, už vzhledem k tomu, že celá sezóna je vlastně o tom, jak se to blíží
přesně, to bylo taky to první, co mě u toho napadlo :D
Hild napsal(a):
presne to mi ako prvé napadlo :D
Pôrody to by mohlo byť aj v Baby Daddy, keďže aj z fotiek tam už Riley má veľké brucho. Možno aj svadba (aj keď to si myslím, že až ďalšiu sériu). Ale bude tam prvý sex, líbaní alebo Miluji te, keď Ben konečne nájde tú svoju "vyvolenú".
Greys anatomy môže byť hocičo, ale tipujem najskôr smrť, keďže vraj aj finále má byť zase veľmi silné.
V superstore sa zrejme Amy už finito rozíde s manželom a teda maybe konečne niečo preskočí medzi ňou a Jonahom.
OUaT bude smrť alebo svadba (alebo oboje)
Svadba bude v Reign, veď keď už boli zásnuby a aj historicky sa to musí nejak podobať. A keďže to už bude aj finálne seriálu (keďže nedostali predlženie), bude aj smrť.
Nukleárne nešťastie je v 100, celá táto séria sa o tom točí.
a skončila by som vzkriesením/veľkým návratom, smrťou a pôrodom v SPN (Baby Luci :3 )
katush napsal(a):
Pôrody to by mohlo byť aj v Baby Daddy, keďže aj z fotiek tam už Riley má veľké brucho. Možno aj svadba (aj keď to si myslím, že až ďalšiu sériu). Ale bude tam prvý sex, líbaní alebo Miluji te, keď Ben konečne nájde tú svoju "vyvolenú".
To je kabelovka (Freeform), takže v přehledu nebude :)
ragelly napsal(a):
To je kabelovka (Freeform), takže v přehledu nebude :)
Ou. Tak nič. Ďakujem :)
Souhlas. Do druhé kategorie Lucifer a Chloe. Je to seriálový květen a právě v květnu se nám pán pekla opět vrací na scénu. Tak snad to tak dopadne
☺
Tech smrti bude rozhodne vic :-D
Jinak pocitam, ze se nejspis narodi maly Lucifer, ten velky se da konecne dohromady s Chloe. Deti se narodi v Grimmovi a urcite tam i nekdo umre. Duo smrt + prvni miluji te bude nejspis i v Riverdale. Jane najde novou lasku a zmeni praci.
Achjo, zase to krouhání castu úmrtími. Nevím proč, ale po loňsku mi číslo 11 momentálně připadá velmi optimistické a jsem celkem v klidu. :D zatím
Rozvod bude mezi Jo a jejím exmanželem v Grey's Anatomy (aspoň si to myslím)
Romantická znovushledání to budou Ward a Daisy.
To samý teda i u Vzkříšení a/nebo velké návraty
Hild napsal(a):
Taky se přidávám, první a jediné co bych tipla je tady toto :)
Tak jeden návrat už máme potvrzený - Katie Cassidy v Arrow, od epizody s05e21 opět jako hlavní stála postava, tentokrát ovšem jako Laurel ze země 2.
Tak hurá jdeme na to, myslím že hlavně Grimm s tím teď trochu zamává
Nekončí vám Grimm už tento týden? Spoilery se začnou počítat až od konce dubna :)
Těším se... :)
Nukleární neštěstí - Strain. Mám pocit, že ho schválili pro další, poslední řadu.
Camfourek napsal(a):
Nukleární neštěstí - Strain. Mám pocit, že ho schválili pro další, poslední řadu.
The Strain je FX (kabelovka), takže v přehledu nebude, navíc ani nemá datum premiéry, přehled je jen od konce dubna do konce května ;)
Pro někoho, kdo je se sledováním pravidelně pozadu, je takový článek neskutečné peklo, ale stejně se těším :-D
já hádám, že bones a grimm se v žebříčku objeví v kategorií těhotenství, svatba, smrt a možná smrt... tak nějak by to k tomu i pasovalo... ale nechám se překvapit ;) třebas se pletu a ani jeden nebude zmíněný, když už je oba zrušily :'(:'(:'(
ragelly napsal(a):
Nekončí vám Grimm už tento týden? Spoilery se začnou počítat až od konce dubna :)
Mel by koncit 31.3 a spoilery zacinaji od 27.3. Takze by do toho mel posledni dil jeste spadat, myslim.
andrea168 napsal(a):
Mel by koncit 31.3 a spoilery zacinaji od 27.3. Takze by do toho mel posledni dil jeste spadat, myslim.
Spoilery začínají 27.4. ;)
Vůbec si netroufám hádat! Ale jsem napnuta. :))
No to som zvedavá.
ragelly napsal(a):
Spoilery začínají 27.4. ;)
Ha, vidim duben, pisu brezen :-D. Diky za upozorneni, takze Grimm pada ze hry. I kdyz mrtvejch tam bude urcite dost. :-)
Já si zatím "vsadím" jen na Reign v kategorii smrt, předpokládám (doufam) ze to ukonci tak, jak pise historie:-D. A co se tyče prvniho polibku či miluji te, modlím se aby konecne došlo na Bellamyho a Clarke :-))
To bude zajímavé, těším se.
Máme tu první spoilery :) Takže za čtvrtek a pátek je to 1x svatba, 1x romantické znovushledání, 1x smrt, 1x rozchod, 2x opouští město, 2x změna práce
30. dubna: 1x polibek, 1x svatba, 1x znovushledání, 1x smrt, 1x změna práce, 1x skok v čase
1. května: 2x miluji tě, 1x svatba, 1x smrt, 2x velký návrat, 1x změna práce, 1x žádosti o ruku
Já jsem zapomněla na spoilery a vy jste mi to vůbec nepřipomněli! :)
2. května: 2x miluji tě, 1x romantické znovushledání, 2x smrt
3. května: 1x polibek, 3x smrt, 1x rozchod, 2x velký návrat, 1x změna práce
4. května: 1x sex, 1x polibek, 3x smrt, 1x možná smrt, 1x opouští město, 1x velký návrat, 4x změna práce
5. května: 1x polibek, 3x změna práce
Máš tam chybku :)
1. května prezident Haas obviněn (Quantico)
Je to žena.
http://www.imdb.com/name/nm0189220/
A najskôr bola obvinená, ale na konci epky rezignovala ;)
7. května: 1x porod, 1x sex, 1x těhotenství, 1x svatba, 3x smrt, 1x velký návrat, 1x nukleární neštěstí
8. května: 3x sex/miluji tě, 2x velký návrat, 2x změna práce, 1x skok v čase
9. května: 2x sex/miluji tě, 1x nové těhotenství, 1x svatba, 2x smrt, 2x rozchod, 1x velký návrat, 3x změna práce
Díky ARGUSovi za připomenutí :)
10. května: 1x těhotenství, 1x znovushledání, 2x smrt, 6x možná smrt, 3x velký návrat
11. května: 4x miluji tě / sex, 1x svatba, 1x smrt, 1x rozchod, 3x možná smrt, 3x opouští město, 1x velký návrat, 2x změna práce, 1x žádost o ruku
12. května: 1x opouští město, 1x velký návrat
14. května: 1x smrt, 1x změna práce, 2x žádost o ruku, 1x skok v čase
15. května: 1x svatba, 2x romantická znovushledání, 1x smrt, 2x opouští město, 4x velký návrat, 2x změna práce, 1x zásnuby
16. května: 2x romantická znovushledání, 4x smrt, 9x možná smrt (wowza :D), 1x opouští město, 1x velký návrat, 2x změna práce
Úplně se teď bojím podívat na finále Chigaco fire. To bude ale dlouhé čekání :-D
Fuuuha,to s tým Chicago Fire nemyslia vážne! Predsa nemôže zomrieť celá partia :-o
A s Dr.Charlesom z Med ma tiež naštvali! Toto bude fakt dlhé čakanie..
17. května: 2x polibek/miluji tě, 1x romantické znovoushledání, 2x smrt, 3x možná smrt, 3x velký návrat, 4x změna práce, 1x skok v čase
18. května: 1x porod, 1x polibek, 1x těhotenství, 10x smrt, 1x rozchod, 1x opouští město, 5x velký návrat, 5x změna práce, 2x uvěznění v alternativním světě
Lena a Mon-El pobavili :D
Tak vidim, ze Supernatural to vzal svihem, R.I.P
19. května: 1x sex, 1x romantické znovushledání, 2x smrt
20. května: 1x smrt, 3x velký návrat, 1x změna práce
21. května: 1x smrt, 2x možná smrt
22. května: 1x miluji tě, 1x těhotenství, 1x svatba, 2x smrt, 1x rozchod, 1x opouští město, 1x velký návrat, 1x změna práce, 1x žádost o ruku
Koukám, že CW vyplňuje hlavně kolonku Smrt. Minulý týden Supernatural, tento Arrow :D
23. května: 3x polibek/miluji tě, 1x těhotenství, 3x smrt, 1x opouští město, 1x velký návrat, 1x skok v čase
24. května: 1x romantické znovushledání, 4x smrt, 1x rozchod, 18x (!!!) možná smrt, 6x opouští město, 2x velký návrat, 2x skok v čase, 1x nukleární neštěstí
Včera byl poslední den Sweeps, takže článek by měl být kompletní. Ještě se zítra mrknu, jestli postupně něco nepřibylo :) Dneska je toho požehnaně, takže je možné, že autorům původního článku něco uniklo. Díky za pozornost a za rok zase! :D
to prečo je Jaha Abby atď v možnej smrti? veď nič neukazali v tej časti čo by malo viesť k tomu aby zomreli.. či?
Moc děkuji za takovíto přehled, netušila jsem, že článek tohoto typu tu objevím, super.
U The 100 můžou být mrtví úplně všichni krom Clarke :D
eliska.musilova napsal(a):
U The 100 můžou být mrtví úplně všichni krom Clarke :D
už keď sa to tak berie tak ano.. preto nechapem prečo prave tie mena su tam napisane ako možne smrti.. :D
Nevím :) Díl jsem neviděla, pouze článek aktualizuju podle původního zdroje, jak je napsáno v úvodu :) Ale tak očividně pokud se něco stalo a neví se, jestli přežijí, tak jim asi hrozí možná smrt, ne?
ragelly napsal(a):
Nevím :) Díl jsem neviděla, pouze článek aktualizuju podle původního zdroje, jak je napsáno v úvodu :) Ale tak očividně pokud se něco stalo a neví se, jestli přežijí, tak jim asi hrozí možná smrt, ne?
Jak bylo řečeno, možná umřeli všichni. Ale Jason potvrdil, že pokud ve 4. sérii neumřeli před kamerou, v 5. sérii se určitě objeví. :) Ale třeba nám jen ukážou, jak umřeli. :D
Tak GRIMM bude skoro v kazdej kategorii, kedze to skoncilo ako to skoncilo...ale pre man uspokojivo...
33. 18. května Mr. Kapalan (The Blacklist) tu mate chybu "Kaplan" ma byt.
A teda ako tu niekto spominal, ze pre tych co su pozadu je to brutalne, tak som vyvaloval oci ako puk...uz sa tesim na svoje maratony...