Tak toto nebudu ani zkoušet.
Další serial pro slovenskou Tv Joj, oni taky natáčí pořád a všechno. Nemusím nějak moc historické serály, jedný co jsem snad mohl byl serál První republika. Tv Joj je taká česká Prima, natáčet všechno a ve velkém..
Nezaujalo ma to, ale páči sa mi, že jojka natáča aj takéto typy serialov, narozdiel od markízy, ktorá toči samé hlúposti typu horná dolna, divoký zapadákov, kávomat a neviem čo ešte.
Zdá se to jen mne, nebo se soundtrack trochu moc podobá Sherlockovi? :D
Tak to nedám.
Na pilot jsem se podívala v rámci výzvy, nezjistila jsem si předem žádné informace a vůbec jsem nemohla pobrat, co to vlastně sleduji - historická krimikomedie s prvky parodie? Ale zaujala mě výprava, prostředí, kostýmy, naopak velmi nemile překvapilo, že případ není uzavřený v rámci epizody. Navíc délka zbytečně přetažená, o třetinu bych to prostříhala.
Mrkla jsem na počet epizod - v té době byly uvedeny 4 (tady na SZ) - a rozhodla se teda "minisérii" dokoukat - až pak jsem zjistila, že to má 13 dílů - už si tím dokoukáním nejsem tak jistá :-)
Před časem někde v diskuzi u seriálu Za sklom byla zmínka ve smyslu, že jsou ti herci pořád a pořád stejní - teprve teď to chápu :-D
na slovenské pomery to je kvalitný seriál, ale zase akú latku mohli nastaviť skvosty ako búrlivé víno, ordinácia v ružovej záhrade a panelák?
Vydržel jsem asi 20 minut a vypnul to. Tohle fakt nemusím :-/
Když jsem se dívala na pilot, tak jsem myslela, že je to parodie na nějakou detektivku, bohužel ne
Moja svagrina si to velmi pochvalovala, ja mam zas obrvosky odpor k takmer vsetkemu slovenskemu, kedze su to vacsinou same sracky a hraju v tom stale ti isti herci. + este nekonecna stopaz doplnena mnozstom reklamy, dakujem neprosim. Trailer vyzeral slubne, ale teda dam si povedat a nebudem sa do toho pustat.
K seriálu jsem se dostala až teď, až když jsem ho zaregistrovala na primě. Mě se celkem i líbí, sem tam nějaký vtípek. Ale je pravda, že jsem u prvního dílu uklízela - chtěla jsem si pustit něco, co nemusím sledovat s titulky. Naopak se mi líbí, že děj bude navazovat a není v každém díle nová zápletka. Ale jestli vydržím sledovat celou sérii, to slíbit neumím. A sedět a bez hnutí sledovat asi taky nevydržím :-D
A přiznám se, že vůbec nemám ponětí, co je whodunit styl, respektive našla jsem si to, ale to jsem si myslela, že je princip většiny detektivek - až na Colomba.