Ačkoli mě závěr série příliš nezaujal, musím konstatovat, že jsem velmi zvědavý, jak se to celé bude vyvíjet dál. Za mě správná volba od Netflixu.
Jsem rád za prodloužení :)
Za mě palec nahoru, pilot byl skvělý a těším se na celý seriál.
Seriál ma bavil, takže som za predĺženie rada. Ale hlavne to ten záver potreboval. Taký koniec som jednoducho nečakala. Každopádne to chce pokračovanie :D
Hurá. Do tohohle přídavku se zakousnu rád (ehm :D ).
Super,teším sa! Nakoľko som prvú sériu skukla na prvý šup,druhej sa neviem dočkať
Serial ma bavil a mam radost z predlzenia, este ma zaujala aj ich dcera ktora herecky nezaostavala.(a susedovic hosik nemal chybu)
Seriál jsem dala jedním dechem. Mám velkou radost z prodloužení :)
Mi to přišlo celkem ukončený. To jsem zvědavej kam se pohnou. Chtělo by to trošku přitvrdit :-)
U seriálu jsem si nejdřív pustila jen pilot a pak jsem to nemohla zastavit, jela jsem jeden díl za druhým, hrozně mě to baví a za prodloužení praskám šampus, to mi udělalo fakt velkou radost. Timothy Olyphant je nejlepší!
Ash vs Evil Dead, Stan against Evil, Santa Clarita diet, tyhle seriály mě svojí nadsázkou a humorem dostávají.
Este ma tato vecicka len caka, ale urcite som za predlzenie rad.
Doufám, že se v 2. řadě zapojí i dcera.
ševča napsal(a):
Doufám, že se v 2. řadě zapojí i dcera.
jj v druhej serii je akcnejsia .. konecne dieta co ma "gule".
Asi preto ze herecka ma cez 20 takze uz to nie je nast rocny fagan.
sandokan555 napsal(a):
jj v druhej serii je akcnejsia .. konecne dieta co ma "gule".
Asi preto ze herecka ma cez 20 takze uz to nie je nast rocny fagan.
No hlavně heslo seriálu je Family that kills together, stays together a ona nějak nezabíjí s nima.