sice jsem neviděla všechny odvysílané díly, ale zas tak hrozné mi to teda nepřišlo... ale aspoň bod do tipovačky :D
Já věděl, proč to pořád odkládám :D Sice si nepřipíšu procenta do seriálové výzvy, ale aspoň teď nejsem naštvaný, že mi zrušili další seriál..
Škoda no...mně se to celkem líbilo....ale tak mám aspoň další bod :-)
Pilot mě dost nudil a přitom trailer vypadal tak zajímavě... Takže bod mi tady nevyšel.
To je smutný, když se člověk těší na nějaký seriál (bez ohledu na ohlasy), ještě se na něj ani nestihne podívat a už mu ho zruší. :D A ještě ani ten bod do tipovačky nemá!
Škoda, tenhle seriál mě bavil...
Tak nic :/. Na seriál jsem se těšila, ale chtěla jsem se podívat na celou sérii v kuse. Věděla jsem, že čísla jsou dost smutná, ale stejně jsem doufala. Nu což, tak to asi mohu úplně vyřadit i z "chci vidět". Kvůli pěti epizodám to za to nestojí...
V tomhle mě děsně štvou, že neberou ohledy na ty, kteří na to koukali a nějak kloudně to neuzavřou.
Hmm :-( Škoda, docela se mi to líbilo. Fakt mě tyhle praktiky štvou, neodvysílat aspoň to, co už bylo natočený nebo aspoň jednu nějak uzavřenou sérii.
Dala jsem tři díly a stačilo. Škoda chyby v tipovačce, no...:/ Ale aspoň další kousek do výzvy, že :)
To se dalo čekat. Tak aspoň mám ten bod.
Taky mám bod, ale určitě to dokoukám, myslím, že ty zbylé epky se časem objeví.
Tak to je dobře, měl sem co dělat, abych dal aspoň tři díly. Děsná nuda a přitom to potenciál mělo.
Síce som ešte nevidela pilot, ale trailer sa mi páčil, lebo aj herecké obsadenie bolo super .. teraz neviem či to mám vúbec omrknúť aspoň :D .. ale asi radšej nie, lebo mne sa osvedčilo, že to čo ja mám rada rušia vo veľkom :/.
To je škoda :( je sice pravda, že o cestování časem bylo letos dost seriálů, ale myšlenka HG Wellse s Rozparovačem v přítomnosti nebyla zas až tak špatná :( doufám, že když už ho chtějí stáhnout, že aspoň s nějak uzavřeným dějem... ale jelikož poslední 2 epizody asi nikdy neodvysílají, tak to bude končit stylem: domysli si sám... Ach jo :/ a to jsou doufala v prodloužení :(
Téhle oddechovky je škoda, ale dle čísel se to dalo čekat. A navíc bez bodu. Teď už jen doufám v zázrak u Timeless, přeci mi nezruší všechno cestování časem najednou? :(
Ale to je škoda... :(
Aj keď som zrušenie podľa čísel očakávala, tak je to aj tak škoda :(
První část pilotu byla docela dobrá, ta druhá už šla předpokládat, co se stane. Přitom taková dobrá oddychovka. Takže papá bodíku :(
Neříkejte mi, že žádný s těch seriálů, kde cestovali časem neprodlouží :/
Kelly-22 napsal(a):
To je smutný, když se člověk těší na nějaký seriál (bez ohledu na ohlasy), ještě se na něj ani nestihne podívat a už mu ho zruší. :D A ještě ani ten bod do tipovačky nemá!
Přesně, dalo se to čekat, ale stejně mě štvou! A ten bod taky zamrzí :-)
škoda, mne sa seriál páčil. nemám rada keď seriál takto drasticky zrušia. však peniaze za jeho výrobu vyhodili tak či tak, tak prečo neodvysielať všetko čo je natočené?
tak Conviction a Notorious už to mají taky za sebou :(
Super, další bod, toto jsem uhádla:)
Seriál bol super i keď som v tom nevidela potenciál do budúcnosti, Napriek tomu cestovaniu v čase som si nevedela predstaviť kam by šla dejová linka v budúcnosti... Herecké výkony neboli práve najlepšie ale Predstavitelia HG a Jacka boli mi celkom sympatický... Rada by som si napriek tomu dopozerala ostávajúce epizódy a bolo by super ak by ich niekde na ich webstránku hodili... Teda aspoň myslím že to tak stanice robili keď zrušili seriál a ostali neodvysielané epizódy :)
Já pořád vyhlížím kde uvidím osud Timeless. Asi nemá cenu moc doufat, ale stejně..
tak to mi nevyslo...co uz
Usetreny cas, kedze som si to chcel pozriet...