Diskuze k článku Vzpomínáme: Grimm (2011-2017)
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 4. 2017 / 13:13:16 (před 7 roky)
off
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 4. 2017 / 13:22:18 (před 7 roky)
off

Zbývají mi poslední 4 díly - ach jo, tak moc je nechci vidět :(

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 4. 2017 / 13:54:11 (před 7 roky)
off

Seriál jsem si užila a finále bylo důstojné a přímo říkající si o spin-off, nicméně i jako zakončení je to určitě dobré. Jediné, co nebylo moc vysvětleno bylo to, co se s ostatníma stalo, víme jen to, že se Nick a Adalind nejspíše vzali, ale o zbytku ani půl slova.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 4. 2017 / 13:54:21 (před 7 roky)
off

Hrozně se na ten poslední díl těším, ale nechci si ho zapnout.. pak už totiž nebudu mít v zásobě žádný nový díl Grimma a to nezvládnu :(

Hrozně dlouho jsem ten seriál odkládal, ale jakmile jsem zapnul první díl, tak se z toho stala má závislost. Bude mi chybět!

Romix
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 4. 2017 / 14:26:25 (před 7 roky)
off

Poslední šestou sérii jsem neviděla, dám si ji brzo maratonem, takže poslední odstavec jsem nečetla a vrátím se k němu, až to zkouknu... Ale vím, že mi bude Grimm chybět...:(

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
1. 4. 2017 / 14:41:12 (před 7 roky)
on

Já teda s posledním dílem spokojen moc nejsem... když tam všichni postupně umírali, tak se z toho stala trapná fraška, která mě v tu chvíli už dost nudila. Navíc tím pádem bylo hned jasné, že se všichni vrátí, protože na to by tvůrci koule neměli. Jo, zabití pár postav bych jim i věřil, zabití všech kromě Nicka už opravdu ne. Nelíbilo se mi ani nevysvětlení toho, jak se Nick vrátil v čase, když si ještě navíc všechno pamatovala i Diana.
Grimm byl dobrý seriál, některé dějové linky byly skvělé, některé zase stupidní, ale zase tak moc mi chybět nebude...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 4. 2017 / 15:33:17 (před 7 roky)
off

Proč mi musí končit dva nejoblíbenější seriály zároveň??? Bones a Grimm... Po seriálu se mi bude stýskat, ale jak to už u mě bývá zvykem, brzo přijde maratón a na vše se znova podívám ;) :) je sice pravda, že se mi do těch posledních 2 dílů moc nechce, ale je to nevyhnutelné zlo...

Doufám, že bude nějaké pokračování, ale obávám se, že tvůrci se na spin-off moc nehrnou... už jednou byl nápad s Trubel a ten se nevydařil a teď to asi moc žhavé taky nebude :(

Nejvíc mi samozřejmě bude chybět Nick a Adalind ;) sice byla potvora, ale jak sama říkala, Haxanbiest jdou po moci a líbilo se mi, jak dokázala přehodnotit priority, když měla Dianu. Tím také odkazuji na to, že se mi pár Nadalind zamlouvá víc a podporuji ho, protože herečku Juliett/Eve k smrti nemůžu vystát :-/ nevím proč, ale je mi strašně nesympatická, asi stejně jako Bella (Twilight saga).

RIP sweet Grimm, We'll miss you 4ever :-*

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
ShedStories
1. 4. 2017 / 16:09:08 (před 7 roky)
off

Grimm bude chýbať. S koncom som maximálne spokojný aj keď to umieranie vo finále pri 4. postave už vyznelo skôr smiešne ale inak nemám námietky. A ten koniec s tými dvoma bol super. Nikdy som nepožadoval spin-off pre Grimma. Bol som zmierený s koncom po 6. sérii ak to ukončia dobre, ale po tom, čo ukázali tú záverečnú scénu jednoducho dúfam, že snáď niekedy ten spin-off sa stane realitou, (už len kvôli dospelej Diane !) aj keď veľké nádeje si nerobím. :)

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2017 / 16:10:12
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
1. 4. 2017 / 16:28:33 (před 7 roky)
off

R.I.P. GRIMM - od 3.série jste byly dobří.

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 4. 2017 / 18:23:13 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Seriál jsem si užila a finále bylo důstojné a přímo říkající si o spin-off, nicméně i jako zakončení je to určitě dobré. Jediné, co nebylo moc vysvětleno bylo to, co se s ostatníma stalo, víme jen to, že se Nick a Adalind nejspíše vzali, ale o zbytku ani půl slova.

Přesně, mám ráda, když na konci ukážou něco o budoucnosti všech hlavních postav...

Jinak souhlasím, že to umírání všech bylo trochu mimo, ale jinak celkem slušný závěr. Hlavně to mělo zakončení, to se mi poslední dobou u seriálů tak často nestává...

Dufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 4. 2017 / 18:51:28 (před 7 roky)
off

Po šesti letech se těžko loučí :( Byl to super seriál..

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 4. 2017 / 19:03:51 (před 7 roky)
off

Séroš mi bude hodně chybět, ještě mi ale zbývá poslední epizoda a konec mi stačit asi nebude. :(
EDIT: Tak konec byl teda cool!!!

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2017 / 21:32:54
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 4. 2017 / 19:15:49 (před 7 roky)
off

Musím říct, že seriál mi bude chybět. Zvykla jsem jsi na to, že každou sobotu ráno budu sledovat Grimma, hold všechno jednou končí a seriál odešel asi ve správný čas. Poslední skoro 3 řady bylo to nejlepší.
Ten konec, jasně křičí spin-off. Uvidíme jestli na něj tvůrci budou mít gule.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Elfi76
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 4. 2017 / 20:02:46 (před 7 roky)
off

Mám před sebou celou řadu,zatím nebyl čas,ale moc se těším i když je poslední :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 4. 2017 / 20:25:23 (před 7 roky)
off

Věděla jsem o seriálu jen to, že existuje. :D Až teď si o něm čtu víc a docela se mi zamlouvá! :)

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 4. 2017 / 21:52:47 (před 7 roky)
off

Grimm byl jeden z mych nejoblibenejsich serialu a bude mi moc chybet. (Teda krome Juliett/Eve, ta mi chybet rozhodne nebude :-))
O spin-offu jsem nikdy neuvazovala, ale pokracovani Kelly + Diana + deti Rosalie a Monroa by mohlo byt super.

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 4. 2017 / 23:18:50 (před 7 roky)
off

Práve som dopozerala... Záverečný strih a te žiariaci nápis " Ďakujem" ma neskutočne zahrial pri srdiečku že si niekto spomenul aj na Slovákov napriek tomu že bola v seriály stále spomínaná Česká Republika sa divím že nedali Děkujem.... Ach no riešim blbosti proste chcem spin-off ach :/

Esgalnor
1. 4. 2017 / 23:37:39 (před 7 roky)
off

Tak fajn, konec vážně vynikající :) To umírání jsem jim sežral, jen teda u Monroea a Rosalee jsem byl už trochu na hraně - ale dál se už nešlo, a když se oživila Trubel, zas šly moje myšlenky jinam. Potěšilo mě i objevení se Kelly a tety Marie.
No a samotný závěr finále byl geniální.

Prosím, chci se dožít spin-offu s Dianou, Kellym a Trojčaty!

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
DoctorQQ
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 4. 2017 / 00:15:50 (před 7 roky)
off

Nic netrvá věčně, ale Grimm mi bude chybět, přeci jenom 6 let je 6 let.
Za mořem už neví, na co by se dívali :o) ...

DoctorQQ
Barzoolka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 4. 2017 / 09:29:06 (před 7 roky)
off

Grimm mi bude opravdu hodně chybět, ačkoli měl během těch let i slabší chvilky, vždycky jsem se na další díl neskutečně těšila...a vlastně mě bavili všechny postavy, teda až na Dianu, ta byla někdy přímo na nervy lezoucí :-D

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
2. 4. 2017 / 10:33:34 (před 7 roky)
off

Díky za článek!
Tak Grimm mi bude určite chýbať. Zo začiatku nepatril k mojím srdcovkám. Všetko zmenil zvrat ku koncu 4.sérii, kde začali dávať dokopy Nick/Adalind a vtedy sa tento seriál pre mňa začal stávať srdcovka. Veľmi som im fandil a som rád, že spolu aj ostali. A k samotnému finále, to zabíjanie už bolo potom dosť nudné a bolo dosť jasné, že to takto určite neostane a niečo sa stane. Za happyend som veľmi rád, v tomto seriály som ho chcel, ale to zabíjanie mohli lepšie vymyslieť, bolo to celé uspěchané to finále. Škoda, že seriál nedostal plnohodnotnú 22 epkovú sériu mohli ten dej s ďáblem lepšie rozložiť. To, že bude skok v čase sa vedelo, resp. na edne bol preložený rozhovor s Nickom, kde hovoril, že vo finále budú hrátky s časom a skok do budúcnosti. Takže ja som tieto veci očakával. Potom ako všetkých zabili mi bolo jasné, že nejakým spôsobom vráti v čase, len som netušil akým. A že ukážu aj budúcnosť, ale čo ma veľmi mrzí, že ukázali len Kellyho a Dianu. Určite by divákov viac potešili keby ukážu každú z hlavných postáv, keď aj na malú chvíľu, len aby sme vedeli čo sa s nimi stalo, Monroe, Rosalie, Nick, Adalind, Sean, Hank, Wu. Takto o ich osude vôbec nič nevieme. Keď sa už rozhodli dať ten skok do budúcnosti, tak mohol byť dlhší, viac vysvetľujúci. Ako len Diana spomenula, že mamka a táta čakajú aj trojčata. Už tu je veľká nejasnosť. Ktorý táta Nick a Diana mu začala hovoriť táta, alebo ako? Takže ako super, že sme videli, že Diana a Kelly pokračujú v tradícii grimmov, ale rozhodne mohli ukázať viac :P
No a teda rozhodne by som sa nehneval keby bol spin off! :DD Niekedy v budúcnosti v blízkej dobe to určite nebude, ale teraz je trend návratov seriálov 24, Heroes, Prison Break. Takže ktovie možno sa niekedy dočkáme :P

May the odds be ever in your favor.
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 4. 2017 / 13:10:21 (před 7 roky)
off

Odhodlavala som sa dat serialu sancu az kym neskoncil:D mozno v lete so ho pozriem

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
2. 4. 2017 / 16:16:47 (před 7 roky)
off

Tak se nám Grimm rozloučil s velkou pompou a epičností. Byl a stále je mou srdcovkou ke které se ráda kdykoliv vrátím.

RIP my sweet Grimm, I will always remember you.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 4. 2017 / 18:06:54 (před 7 roky)
off

Krásný článek,mé srdce zaplesalo nad čtením,ale nad koncem seriálu spíše zaplakalo.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 4. 2017 / 23:04:01 (před 7 roky)
off

Grimm je, byl dobrý seriál. Bude chybět :(

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
2. 4. 2017 / 23:27:21 (před 7 roky)
off

Z Grimma som videl pilotnú epizódu a potom náhodné 2 epizódy v televízii. Aká bola kvalita seriálu, to nemôžem posúdiť. Ale aj tak klobúk dolu, že to dokázalo bežať 6 rokov, v piatkovom "vražednom" vysielaní a k tomu na NBC.
Tento seriál si určite niekedy v celku pozriem. Leto sa blíži :)

Blaine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 4. 2017 / 11:28:38 (před 7 roky)
off

pekny clanok, diky ;) grimm mi bude chybat...

Koldik
2. 6. 2017 / 11:26:15 (před 7 roky)
off

Ja som s celym serialom velmi spokojny, poslednu seriu som si dal maratonom a bola to pecka. Ako ale mnohi pisu to finale bolo huste.
Ja mu musim vytknut len jednu vec a to ze dovtedy si robil Zerstorer s kazdym co chcel (Nick aj Troubel) a zrazu ked sa ukazu mama s tetou tak uz je to brutalna prevaha. Neviem mozno to vysvetlia tym, ze mu spadla palica, ale pre man to bolo prilis lahke. Asi uz nemali cas na poriadnu bitku. Anyway super serial bude mi chybat...

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 6. 2017 / 11:26:28
Kamulla
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
30. 8. 2017 / 22:20:51 (před 7 roky)
off

Děkuji za článek. Právě jsem dokoukala poslední epizodu. A já jsem spokojená. Myslím, že to mělo nejlepší možný konec jaký to mohlo mít..

Volá tvůj osud... Zjisti, co chce.