Cool!
zajmave tak jdem přemejšlet na co to použiju
Bezva, jdu nejaky vytvorit :)
Bezva, jdu nejaky vytvorit :)
Super nápad! Jdu to zkusit.
Pěkně, ale těšil jsem se na trofej k aprílovému článku, bude taky? :D
Super nápad! Teraz ma žiadne seznamy nenapadajú, ale to príde :D len jeden ma teda napadá. A to zoznam seriálov, ktoré už mám sťiahnuté, ale ešte som ich nezačal pozerať :D To číslo sa u mňa už bude pomaly blížiť hádam aj k stovke :)
Myslím, že nie som jediný komu by sa hodil takýto zoznam co? :DD
Já mám zatím 6 vymyšlených :) Nejvíc se mi líbí moje Maratony, takhle budu hezky vědět, kolik jsem toho který rok stihla zhlédnout a co konkrétně :) Nápad je to parádní, rozhodně ho využiju víc tady než u filmů :D
Tak to je supeeer, přesně to mi tady chybělo. Už se těším až vytvořím nějaký seznam.. :-D Díky za ně serialzone. ;-)
skvělý nápad :)
Já si říkala, že tu něco takového chybí, ale když to tu konečně je, tak nemám nápad na vytvoření. Nevadí, ono to přijde. :D
Výborný nápad, hneď sa s tým idem pohrať.
Já bych spíš potřeboval kategorie ve watchlistu, to by nešlo nějak propojit se seznamy? :D Takhle to asi nevyužiju, ale ve watchlistu by se mi trochu větší pořádek docela hodil...
A to jsem myslela, že mi zbyde nějaký čas na spánek :-) Jdu na to
Na dnešek jsem si naplánoval tolik věcí a teď sem dáte tohle :-) Už si musím dát od seznamů pauzu a jít dělat taky něco jiného.
xtomas252 napsal(a):
Já bych spíš potřeboval kategorie ve watchlistu, to by nešlo nějak propojit se seznamy? :D Takhle to asi nevyužiju, ale ve watchlistu by se mi trochu větší pořádek docela hodil...
Přesně! Také bych potřebovala trochu zorganizovat watchlist. Zatím si musím vystačit s tím že seriály rozděluju mezi zamilované a oblíbené.
Někdy se do toho vytváření listů pustím, zatím jsem na to moc líná :D
Skvělé, děkuji. Chybí mi možnost vlastního řazení (hodí se např. pro vnitřní chronologii seriálů ST, SW, SG,...). Šlo by to?
Super
Skvělé, když už nejde přidávat soukromou poznámku k seriálu, tohle mi to docela vynahradí, mám radost, díky! :-)
Jooo moc dobrej nápad :) Určitě využiju.
Paráda.
Suprově! Škatulkování není nikdy dost :D
Vanellus napsal(a):
Skvělé, děkuji. Chybí mi možnost vlastního řazení (hodí se např. pro vnitřní chronologii seriálů ST, SW, SG,...). Šlo by to?
Podle přidání. A přidávej postupně.
Jé! Super nápad. Určitě využiju. :)
Ještě by mohlo být u seznamu datum vytvoření a datum, kdy jsem provedl poslední úpravu, aby se dalo řadit i podle nich. A ještě by se mohly seriály v seznamu řadit podle data premiéry.
Bez propojení na watchlist to víc než pravděpodobně nevyužiju, ale řada lidí třeba jo, snaha se tím pádem cení.
Doteď jsem nevěděla, že tuto funkci potřebuju :-D Super, moc díky.
Zajímavý nápad, různé seznamy. jak bude čas, vyzkouším
Super. Na túto možnosť som veľmi dlho čakal. Hneď si idem zopár zoznamov spraviť.
Myslím, že jste právě stvořili nejedno monstrum.
Docela by se mi líbil nějaký seznam veřejných seznamů :) Protože chci okukovat, kdo co má, ale nevím, ke komu se mám dívat :D
ragelly napsal(a):
Docela by se mi líbil nějaký seznam veřejných seznamů :) Protože chci okukovat, kdo co má, ale nevím, ke komu se mám dívat :D
Veru taký by sa hodil! :))
ragelly napsal(a):
Link
Nebo z menu na HP u seriálů (pod požadavky na nové).
kripolik napsal(a):
Přesně! Také bych potřebovala trochu zorganizovat watchlist. Zatím si musím vystačit s tím že seriály rozděluju mezi zamilované a oblíbené.
A ještě ignorované :D
jdu na to
Líbilo by se mi, kdyby u konkrétního seriálu bylo vidět, v kterém veřejném seznamu je - pro inspiraci na co podobného koukat :)
mejsy napsal(a):
Líbilo by se mi, kdyby u konkrétního seriálu bylo vidět, v kterém veřejném seznamu je - pro inspiraci na co podobného koukat :)
To jsem navrhovala, prý bude časem :)
Super.
Ty seznamy jsou skvělá věc. Myslela jsem, že je nebudu používat, no nakonec jsem je použila proto, abych se zorientovala v tom, co všechno sleduju nebo budu sledovat a je to super :-) Taky to používám abych viděla, kolik seriálů z letošní výzvy jsem sledovala dál a je toho teda dost :-D