Arrow a LoT boli super.. celkovo sa DC seriály zlepšili v posledných epizódach :) a TBBT snáď jedna z najlepších dielov tejto série.. hlavne Sheldon a Amy, ma prekvapilo, že tu nebola hláška práve od nich
Páni, ani sa mi veriť nechce, že už je to sté vydanie :) Good work guys, good work :)
phoboska napsal(a):
Páni, ani sa mi veriť nechce, že už je to sté vydanie :) Good work guys, good work :)
Asi tak. :) Vďaka všetkým, ktorí sa zapájajú alebo sa od začiatku vydávania tejto rubriky niekedy zapojili a pridali ruku k dielu. ;)
inekafe napsal(a):
Asi tak. :) Vďaka všetkým, ktorí sa zapájajú alebo sa od začiatku vydávania tejto rubriky niekedy zapojili a pridali ruku k dielu. ;)
a my ďakujeme,za možnosť byť súčasťou tohto úžasného týmu =D congrats guys =D
Když jsem na úvodní stránce četla "100. vydání = 100 hlášek v článku", ani jsem nepokračovala dál a odložla článek na večer, až bude víc času a klidu na čtení. Fakt jsem se těšila! Příště mě tak lehce nedostanete :-D
Každopádně gratulace k první stovce, skvělá práce, vy tam všichni! :-)
Gratuluji ke 100. vydání. Zároveň přeji, ať se povedou další stovečky. ;)
Nira napsal(a):
Když jsem na úvodní stránce četla "100. vydání = 100 hlášek v článku", ani jsem nepokračovala dál a odložla článek na večer, až bude víc času a klidu na čtení. Fakt jsem se těšila! Příště mě tak lehce nedostanete :-D
Každopádně gratulace k první stovce, skvělá práce, vy tam všichni! :-)
Hehé, tak aspoň niekto sa nachytal. :D Milé. :)
Vďaka za pochvalu, tak snáď sa náš seriál dožije aj ďalšieho míľniku - krásnych 150 vydaní. :))
Btw. ak by mal niekto záujem vyskúšať si "prácu" (= pozeranie seriálov a vybranie nejakej cool hlášky) hláškovinára, napr. mu tu chýbajú nejaké seriály, ktoré nesledujeme, alebo tak, môže sa mi ozvať do správy, vyskúšať si to a možno po čase sa stať aj pravidelným prispievateľom... ;)
Gratulujem a teším sa z tohto krásneho počtu vydaní, ešte aspoň raz toľko. :)
Mrzí ma, že už nesledujem toľko seriálov v dobe vysielania a že nie je čas na zapájanie sa. :/
100 hlášek Kdo by to četl. :) Jinak gratulace k 100.vydání.
Povedený výběr! :)
Aj ja sa pridávam ku gratulácii k 100.vydaniu, bro ;)
Tiež ma mrzí, že momentálne nestíham pozerať seriály aktuálne po odvysielaní, takže sa nestíham zapájať.
Gratulace ke 100. :)
U Broadchurch se člověk moc nezasměje, ale když už tak to stojí za to.
A co říct k Rorymu? Prostě nejlepší postava z LoT ... :D Jeho hlášky vždy pobaví.
24ron24 napsal(a):
Tiež ma mrzí, že momentálne nestíham pozerať seriály aktuálne po odvysielaní, takže sa nestíham zapájať.
Mám to stejně. To se žene jako nemoc napříč celým SerialZone. :DD Plus mě už ani ty seriály nebaví sledovat, když mám čas. :/
La.Volpe napsal(a):
Mám to stejně. To se žene jako nemoc napříč celým SerialZone. :DD Plus mě už ani ty seriály nebaví sledovat, když mám čas. :/
No to, že ťa už tie seriály ani nebaví sledovat, je už horšie! :DD
jojo APB perlí, jinak blahopřání k 100 tému vydání :)
verca.sotek napsal(a):
U Broadchurch se člověk moc nezasměje, ale když už tak to stojí za to.
hej hej, je to skôr vážnejšie. ale keď to Ellie podá s jej typickým humorom, tak to stojí za to =D
verca.sotek napsal(a):
A co říct k Rorymu? Prostě nejlepší postava z LoT ... :D Jeho hlášky vždy pobaví.
Rory je kapitola sama o sebe =D čo povie, to perla =D
24ron24 napsal(a):
Aj ja sa pridávam ku gratulácii k 100.vydaniu, bro ;)
Počkaj, počkaj...iba bro? Na nás si zabudol? :D
phoboska napsal(a):
áno, áno aj dámy sú tu =D
phoboska napsal(a):
Kahlan napsal(a):
áno, áno aj dámy sú tu =D
Jejdanenky dámy. To bola taká špeciálna gratulace nášmu šéfovi ;) Samozrejme celému týmu gratulujem, že sme to dotiahli už na číslo 100 :) Pevne verím, že to zvládneme spoločnými silami, možno aj nejakými posilami k číslu, ktoré bude mať o jednu nulu viac ;) Ale to samozrejme ešte pár rokov potrvá :P Hlavná vďaka v poslednom období musí patriť Kahlan, lebo nás zásobuje takmer vždy polovicami hlášok v každom vydaní, klobúk dolu! ;) Snad som si to u vás dámy teraz vyžehlil? :P
24ron24 napsal(a):
Snad som si to u vás dámy teraz vyžehlil? :P
Čiastočne :D
24ron24 napsal(a):
Hlavná vďaka v poslednom období musí patriť Kahlan, lebo nás zásobuje takmer vždy polovicami hlášok v každom vydaní, klobúk dolu! ;)
aaaaw, diky =D ale to vieš prokrastinácia pri písaní díplomovky a vypracovaní otázok na štátnice =D uvidíme či to udržím v takom počte aj teraz keď som sa začala na ne učiť =D
Kahlan napsal(a):
hej hej, je to skôr vážnejšie. ale keď to Ellie podá s jej typickým humorom, tak to stojí za to =D
Rory je kapitola sama o sebe =D čo povie, to perla =D
Naprostý souhlas. :D
Rory válí. :D