Diskuze k článku Fanda startuje...
Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 7. 2012 / 21:09:36 (před 12 roky)
off

Líbí se mi Fringe a V. Dokonce i časy mi vyhovují. Jen nechápu, proč u Fringe nezačali vysílat znovu od první řady. Atlantidu bohužel nestíhám. Celkem mě překvapilo, že Nova zařadila do vysílání tolik dobrých věcí. Po letech konečně normální krok. Jen, aby to vydrželo.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
Vanellus
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
10. 7. 2012 / 21:11:28 (před 12 roky)
off

Docela se těším na ten sci-fi blok a jsem zvědavý na Třetí hlídku. Jako nástřel program vypadá zajímavě, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Vanellus
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 7. 2012 / 21:12:14
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 7. 2012 / 21:19:00 (před 12 roky)
off

hmm nic moc....Kdyby radsi misto tohodle udelali neco s Nova Cinema aby se tam dalo taky na neco divat...

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
10. 7. 2012 / 21:26:54 (před 12 roky)
on

Zajmavý by to bylo kdyby to vysílali po DVB-T a né jen po DVB-S

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 7. 2012 / 21:37:25 (před 12 roky)
off

Prý pro muže :D Přijde mi, že se na to možná budu koukat víc než někteří chlapy, protože sci-fi a krimi, to je moje :D Jinak podle mě nic moc, Atlantidu dávali tuhle, jestli po ní budou dávat Universe tak možná.

Jinak bych se asi koukala na Kobru, to je klasika, akorát se mi to kryje s maratonem SG-1 na COOLu :)

A možná bych zkusila tu Třetí hlídku.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
10. 7. 2012 / 21:49:15 (před 12 roky)
off

České televize začínají chytat trošku už americký trend. Snad se to vyvine dobře. Každopádně jsem zvědavá na dabing V a celkově jsem asi docela dobrý průměrný chlap :) Zaujalo všechno :)

Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
10. 7. 2012 / 21:57:35 (před 12 roky)
off

Tak jestli je tohle zaměřeno na chlapy... :D Zaujalo pár věcí, ale uvidíme :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
Perseus212
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
10. 7. 2012 / 22:16:47 (před 12 roky)
off

Nova se může jít celkově bodnout, úpadek nad úpadek. Pouze opakujou a nic novýho pod sluncem, měli by si vzít příklad z Prima, která má teď dobrý schéma. A dabing na Nově je taky děsnej

Morrigan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
10. 7. 2012 / 22:47:39 (před 12 roky)
off

Jestli tohle má být tv pro chlapy, tak jsem právě zjistila, že jsem z velké části chlap.

Shppen
10. 7. 2012 / 23:46:45 (před 12 roky)
off
Perseus212 napsal(a):

Nova se může jít celkově bodnout, úpadek nad úpadek. Pouze opakujou a nic novýho pod sluncem, měli by si vzít příklad z Prima, která má teď dobrý schéma. A dabing na Nově je taky děsnej

Jakoze prima Cool posledni dobou taky dela jeden dabing pres kopirak ke kazdemu serialu co maji... :-P

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 7. 2012 / 23:59:09 (před 12 roky)
off

Prej pro muže, co ta Nova nevymyslí za hovadiny :D Nějaký seriály tam jsou dobrý, ale stejně mě to asi nepřesvědčí je nejpve zkoušet s dabingem :D kort ještě, když Novu jako televizi hluboce nenávidím už odmalička a jsem zastáncem staré dobré Primy ;) no jsem zvědavá, jak to dopadne, ale neočekávám moc dobré výsledky ..

Milovnice seriálů <3
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 7. 2012 / 00:51:34 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Jakoze prima Cool posledni dobou taky dela jeden dabing pres kopirak ke kazdemu serialu co maji... :-P

Třeba už 3 a 4 série Chucka měla ten dabing odbytý

Go GOATS
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 7. 2012 / 01:39:20 (před 12 roky)
off

Pokud se ten kanál nebude dát normálně naladit tak nechápu proč to vůbec dělají. Jinak, sci-fi blok by mě jistě zajímal a snad i 24 hodin ale třeba ty provařené kriminálky by si mohly odpustit.

spike
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
11. 7. 2012 / 03:19:58 (před 12 roky)
off

To jsem jediná, kdo nemůže z toho Fandy? Měli to rovnou pojmenovat Pepík, ať to má říz.
No mužnost z toho sálá až kam.

"Let's put a smile on that face!"
This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 7. 2012 / 08:48:39 (před 12 roky)
off

No vzhledem k tomu, že si ji stejně nebudu moc naladit, tak mě to ani moc nezajímá. Ale klidně bych koukla na CSI New York a Atlantidu. Jak už tu někdo napsal, lépe by udělali kdyby vyspravili Nova cinema a neotvírali novej kanál. Zajímalo by mě jestli bude mít vůbec dobrou sledovanost. No a název Fanda je fakt úlet. Až budou otvírat kanál pro ženský tak se bude jmenovat Robertek?

LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
11. 7. 2012 / 08:50:02 (před 12 roky)
on

No tak mi to nejak pripadá, že nakúpili veci, ktoré nestíhajú zreprízovať, toľko koľko sa len dá, tak si na to zriadili špeciálny program ... no ale na druhý stranu, aj 55 repríza dobrého seriálu je lepšia než aktuálna "emóciami nabitá" ponuka plná reality show a kadejakých uchýlarní.

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 7. 2012 / 09:06:06 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

To jsem jediná, kdo nemůže z toho Fandy? Měli to rovnou pojmenovat Pepík, ať to má říz.

Anetko, rozhodně nejsi jediná. Včera večer jsem měla puštěnou Novu a dávali zrovna upoutávku na 'Fandu', šel okolo syn a povídá: "Hele, mami, stačí vyměnit 'a' za 'r' a hádej co z toho je?". Ano, opravdu 'Frnda', no prostě, z takového označení televizního kanálu, opravdu ta mužnost jen sálá...
Jinak programová skladba, je pro mě celkem přijatelná, ale uvidíme, jak dlouho jim to vydrží, Nova Cinema se ze začátku taky tvářila docela sympaticky...

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 7. 2012 / 09:16:44 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Ne, určitě nejseš jediná. Já u toho názvu měla výtlem už včera, když jsem viděla upoutávku, a dneska znova, když čtu z jejich stránek: Fanda je fanoušek do všeho, co dělá chlapa chlapem. Fanda je prostě takový moderní:-), by mě zajímalo, kdo to vymyslel.
Až bude Nova vytvářet kanál primárně pro ženské publikum, tak hlasuju pro název Fanynka. Když Fanda, tak Fanynka.

jelpetty
11. 7. 2012 / 09:32:12 (před 12 roky)
off
anjoa napsal(a):

Až bude Nova vytvářet kanál primárně pro ženské publikum, tak hlasuju pro název Fanynka. Když Fanda, tak Fanynka.

Tak teď mi úplně naskočilo před očima vysílání Kouzelné školky, které u mě někdy sleduje neteř... přesně tak, František a Fanynka, když to funguje jinde, proč by to nemohlo fungovat i tady :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
11. 7. 2012 / 10:06:34 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

představ si okresní přebor, pro takové chlapy ta televize je a i ten název podle nich bude vtipný.
musím ale souhlasit s Furiantem. proti programům coolu to je neskutečná slabota. vlastně to je více méně další odpadiště novy jako cinema. osobně se ani nevzrušuju. ta pohoda u nás taky nešla naladit.

Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 7. 2012 / 12:10:45 (před 12 roky)
off

Tak jediné, co mě zaujalo je CSI: NY a stejně nechápu, proč pojedou až od 5. série? Proč neudělají reprízu i starších řad? :/

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
11. 7. 2012 / 13:37:00 (před 12 roky)
off
jelpetty napsal(a):

Anetko, rozhodně nejsi jediná. Včera večer jsem měla puštěnou Novu a dávali zrovna upoutávku na 'Fandu', šel okolo syn a povídá: "Hele, mami, stačí vyměnit 'a' za 'r' a hádej co z toho je?". Ano, opravdu 'Frnda', no prostě, z takového označení televizního kanálu, opravdu ta mužnost jen sálá...
Jinak programová skladba, je pro mě celkem přijatelná, ale uvidíme, jak dlouho jim to vydrží, Nova Cinema se ze začátku taky tvářila docela sympaticky...

Moc bych chtěla poznat tvého syna !!!:D VBoží!:D

jelpetty
11. 7. 2012 / 14:43:16 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Moc bych chtěla poznat tvého syna !!!:D VBoží!:D

no, co můžu o synovi říct... začíná s ním mlátit puberta a chodí domů se samými zajímavými slovy, zabíjet ho kvůli tomu nebudu, ale nadšená z toho taky rozhodně nejsem, ale tohle slovo mě prostě dostalo, tedy ve spojení s tím, že se má jednat o program určený primárně mužům

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
11. 7. 2012 / 18:44:19 (před 12 roky)
off
Hacker3985 napsal(a):

Zajmavý by to bylo kdyby to vysílali po DVB-T a né jen po DVB-S

Přesně tak, dokud to nepůjde naladit přes DVB-T tak je to zcela k ničemu, navíc, nevím co si slibují od toho, že to dali jen přes kabel a satelit, protože tím opravdu nějaké vysoké sledovanosti nedosáhnou.

Jinak k tomu názvu, opravdu je to pěkná blbost, prý si zaregistrovali ještě tyhle možnosti: mKÓD, mZÓNA a KOK koukej a vybrali asi to nejhorší co mohli. Četl jsem že měli termín do srpna, kdy musí začít vysílat, proto to asi dopadlo, jak to dopadlo... Přesně jak píše Shppen, kdyby radši pořádně začli něco dávat na Nova Cinema a ne dělat další kanál, kde to bude povětšinou samá recyklace již známého s pár novinkami.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2012 / 18:45:28
VanThomass
11. 7. 2012 / 20:07:32 (před 12 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

mKÓD a mZÓnu chápu, ale co jako mělo bejt KOK? Koukání pro Opravdový Kluky? :D

Jinak já osobně na telku moc nekoukam, ale když už, tak se mý oblíbený pořady beztak soustřeďujou na Coolu (kterej by měl bejt taky pro chlapy ne? :))

Ten poslední název jsem taky nepochopil jeho pointu a je to opravdu "KOK Koukej" což už je blbost úplná :-) Mrkni na digizone.cz je tam i logo, jak mělo vypadat. Podle mě měli dát mZÓNA a bylo. Každopádně, jak píšeš, když už něco pro chlapy, tak Prima Cool ;-)

VanThomass
11. 7. 2012 / 22:34:55 (před 12 roky)
off

Heled, koukam, ale nevidim. Dal bys sem proím odkaz na ten článek?

http://www.digizone.cz/clanky/fanda-od-novy-uz-ma-logo-paty-program-musi-zacit-vysilat-do-konce-srpna/ ;-)

Shppen
11. 7. 2012 / 23:02:57 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Jinak k tomu názvu, opravdu je to pěkná blbost, prý si zaregistrovali ještě tyhle možnosti: mKÓD, mZÓNA a KOK koukej a vybrali asi to nejhorší co mohli.

Jakoze Nova celkove ztraci rozum...prvni zkopirujou cely web od CBS ted zase delaji kanaly ktere chytnou tak 2% populace a jeste je nazyvaji velmi pofidernimi jmeny...A to jeste nemluvim o tom jaky sracky melou v Televiznich Novinach nekdy... zkratka doufam ze uz brzo nastane neco velkeho co Novu bud zabije a nebo privede do rukou inteligentnejsich lidi :-)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
11. 7. 2012 / 23:38:15 (před 12 roky)
off
This is madness napsal(a):

No a název Fanda je fakt úlet. Až budou otvírat kanál pro ženský tak se bude jmenovat Robertek?

Spíš to bude Maruna, Pepina nebo Božena... :))

"Let's put a smile on that face!"
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
11. 7. 2012 / 23:45:52 (před 12 roky)
on

Jediný pořad co na nově stojí za shlédnutí jsou televizní noviny ale jenom 31.12. :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
VanThomass
12. 7. 2012 / 09:03:11 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Jakoze Nova celkove ztraci rozum...prvni zkopirujou cely web od CBS ted zase delaji kanaly ktere chytnou tak 2% populace a jeste je nazyvaji velmi pofidernimi jmeny...A to jeste nemluvim o tom jaky sracky melou v Televiznich Novinach nekdy... zkratka doufam ze uz brzo nastane neco velkeho co Novu bud zabije a nebo privede do rukou inteligentnejsich lidi :-)

Přesně tak, už by nebylo na škodu, kdyby na to dojeli. Protože to, co poslední dobou předvádí...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 7. 2012 / 09:55:11 (před 12 roky)
off

mKÓD a mZÓnu chápu, ale co jako mělo bejt KOK?

no tak ty první dva asi moc připomínají menzone.

VanThomass
12. 7. 2012 / 10:06:49 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

no tak ty první dva asi moc připomínají menzone.

Jj taky jsem si říkal, že by to byla moc velká podobnost, proto vybrali, co vybrali :-D

jelpetty
12. 7. 2012 / 10:43:59 (před 12 roky)
off

Když jsem viděla Fanda, okamžitě mě napadlo Fanda, jako František, pak jsem se dočetla, že je to Fanda, jako fanoušek čehokoli... kruci, to to nemohli pojmenovat jednoduše třeba NovaFans, když už mají třeba NovaCinema? Ale asi to nejspíš vymýšlel někdo v pořádným spěchu, protože ani jeden z možných výše uvedených názvů mKÓD, mZón a KOK koukej, nestojí za nic...

VanThomass
12. 7. 2012 / 12:32:26 (před 12 roky)
off
jelpetty napsal(a):

Když jsem viděla Fanda, okamžitě mě napadlo Fanda, jako František, pak jsem se dočetla, že je to Fanda, jako fanoušek čehokoli... kruci, to to nemohli pojmenovat jednoduše třeba NovaFans, když už mají třeba NovaCinema? Ale asi to nejspíš vymýšlel někdo v pořádným spěchu, protože ani jeden z možných výše uvedených názvů mKÓD, mZón a KOK koukej, nestojí za nic...

Přesně tak, já si taky hned říkal, proč se to kurňa jmenuje po nějakým Františkovi? Nějaký odvození od slova "fanoušek" mi vůbec nenapadalo, tak jsem rád, že nejsem sám :-)