Super mám radost, těším se.
Už to zdaleka není, co to bývalo, ale i tak se na to ráda kouknu. Takže asi dobrý, jen doufám, že nebudou prodlužovat tak dlouho, až na to nebude nikdo koukat.
Jedna moje část doufala, že to neprodlouží a já tak budu po dvanácti letech zase svobodná, ale nestalo se. Sama se od toho odpoutat nedokážu.
Mimochodem, na apríla vydali zprávu, že letos končí v Myšlenkách Matthew Gray Gubler a já jim na to samozřejmě skočila. :-)
Klonil jsem se ke zrušení, ale pověstná třináctka by mohla být finální. Přeci jen dotáhnout natáčení na 299 dílů.. měli by rozhodně udělat 23dílnou třináctou sérii, nebo tím dají jasně najevo, že 300. díl je argument pro čtrnáctou řadu. Kdo ví, za rok budem chytřejší.
Skvělé,nová krev tomu prospěla.Sleduji je od začátku a i když jsem si dala dva roky pauzu,ztrátu jsem dohnala, a Na další sérii tak ráda kouknu. Po zrušení Bones ještě nejsem připravená, na ztrátu dalšího letitého společníka na dlouhé večery.
To je panečku nesmrtelný seriál.
Nádherná zpráva, jsem moc ráda že rozhodnutí padlo a nebudou nás napínat jako loni.