Opravdu horší už to být nemůže. :D
Rašík napsal(a):
Opravdu horší už to být nemůže. :D
Ale může :) Třeba že 10 minut před koncem epizody zjistíš, že video je poškozené a seká se.
Tak už chybí jen "titulky mají špatné kódování, nepíšou háčky a čárky a já si to neumím přehodit" :D
Zetha napsal(a):
Tak už chybí jen "titulky mají špatné kódování, nepíšou háčky a čárky a já si to neumím přehodit" :D
To poznám, ešteže mne to problém nerobí :D
jojo to znám: posunout o 0.5 s dopředu, posunout o 0.5 s dozadu... a tak dále...
jooo, to se už hold stává :D
Jo... Když to je jen takhle, tak je to v pohodě, to jde posunout. Když se to rozjíždí postupně, to je horor, ze kterého se člověku chce plakat po tisíc dní a nocí.
Drunk_Queen napsal(a):
Jo... Když to je jen takhle, tak je to v pohodě, to jde posunout. Když se to rozjíždí postupně, to je horor, ze kterého se člověku chce plakat po tisíc dní a nocí.
Když titulky mám, tak tohle mi udělá 2× a už v KMPlayeru mačkám alt+x (skrýt titulky) :D
To znám a velice dobře, pak už nezbývá nic jiného než za a/sledovat bez titulků, za b/nesledovat vůbec, za c/najít si jinou alternativu ke sledování za d/vypnout počítač :D
zas žádnej problém :D pořád vidim jako nejhorší probem poškozenej video soubor :D
ragelly napsal(a):
Když titulky mám, tak tohle mi udělá 2× a už v KMPlayeru mačkám alt+x (skrýt titulky) :D
Taky vypínám :'D. I když teda já už upřímně nezvládám ani tu jednu změnu a bodám na to rovnou :D.
Už se těším na: "Komiks: Horší už to být nemůže MXCVI" :D
Micuda98 napsal(a):
Už se těším na: "Komiks: Horší už to být nemůže MXCVI" :D
S týdenní periodicitou komiksu to hned tak nebude :D
Když to je posunutý od začátku stejně, tak to posunu a OK. Horší to je, když to je pořád jinak. Což o to, v aj to nějak zvládnu, doteď jsem se ale nepodíval na jeden francouzský film, protože všechny titulky měly špatné časování a já nenašel vhodnou verzi :D
To poznam :D celkom cerstvo :D titulky na iZombie boli spravene ako prve na FLEET verziu, ktora ma problem so zvukom :D
Drunk_Queen napsal(a):
jo, jo, to je pak horor ...
Nevada napsal(a):
Ale může :) Třeba že 10 minut před koncem epizody zjistíš, že video je poškozené a seká se.
Přesně, by mě kleplo :-D
Zapnu svůj Subtitle Workshop 4 a srovnám to. Akorát je to opruz. :/
Btw. nějakej lepší novější titulkovací SW existuje?
Chrosticek napsal(a):
To poznam :D celkom cerstvo :D titulky na iZombie boli spravene ako prve na FLEET verziu, ktora ma problem so zvukom :D
Což sem zjistil až při sledování epizody.. sem to dokoukal i s tou zmršenou kompresí zvuku. Nic moc teda, neškodilo by kdyby někdo přihodil upozornění..
Tak toto vie - s prepáčením - nasrdiť aj mňa. :D
Co může být ještě horšího? :D
Mescalamba napsal(a):
Což sem zjistil až při sledování epizody.. sem to dokoukal i s tou zmršenou kompresí zvuku. Nic moc teda, neškodilo by kdyby někdo přihodil upozornění..
Tiez som to odpozeral tak, ale kazilo to celkovy dojem. Clovek sa tesi na Liz a spol niekolko mesiacov, tak som musel aj taku verziu kuknut :D
:D Díky za komiks.
verca.sotek napsal(a):
Co může být ještě horšího? :D
Třeba stáhnutá jiná epizoda? :D Odložení o týden? Zrušení? - Úplně mne mrazí, kam to až dojde.
Kdysi bych z toho měla infarkt. :D
to se dá řešit
Titulky už nějakých pár let u seriálů na které koukám nepotřebuju, ale ujetý zvuk, to je děs neskutečný :-D
Jo, katastrofa :-( Zvlášť od doby, co se mi zprotivil KMPlayer a v tom jinak dobrém, co teď používám, se posunout nedají, nebo to neumím. Ale i kdyby posunout šly, kolikrát jsem to musela posouvat tolikrát za jeden díl, že mě to přestalo bavit v půlce :-)
Mě by zajímalo, kolik dá práce recyklovat tři stejné obrázky pořád dokola? Kolikrát to ještě uvidíme? padesátkrát? To si s tím moc práce nedávaj
tak si počkám nebo si je sama přečasuju ;) tak, jakou další katastrofu nám ukážete?? :) ;)
Tak to jsem vždy v koncích :-/
haha, kazdy poriadny serialovy fanusik s tymto problem mat nemoze...