Si pamatuji, že na profíky jsem hleděl rád- Profíky jsem měl rád a mám je rád do dneška :))
Moje dětství. S kamarádem jsme lítali pravidelně po zahradě a hráli si na ty dva. Já byl Bodie :-)
Také jsem na ně koukala v televizi. Viděla jsem snad všechny díly.
Také jsem na ně koukala v televizi. Viděla jsem snad všechny díly.
Lehce nadprůměrný seriál,který dříve musel být opravdu hitem.
Já je milovala,hlavně William Andrew Philip Bodie....ten byl nejlepší :)
Za tuhle lupu vám děkuji :) Určitě si seriál zaslouží občas zavzpomínat (a podívat!) A děkuji také Drunk_Queen, protože podle mého to hodnocení trefila mimořádně pěkně :)
Tento seroš má nejlepší úvodní znělku co znám. Člověk to prostě nabudí se dívat. :D
Jo tak tohle je klasika, pro mě dobrá oddychová klasika :)
Forest napsal(a):
Za tuhle lupu vám děkuji :) Určitě si seriál zaslouží občas zavzpomínat (a podívat!) A děkuji také Drunk_Queen, protože podle mého to hodnocení trefila mimořádně pěkně :)
Jé, děkuju! :)
Kdysi jsem pár dílů viděla,zase tak moc mě to nechytlo, ale babča kluky s CI5 milovala
-Já až jsem jsi oblíbila až seriál, který následoval po Profíkách a to tu dvojku s CI10 :)
Profíci a D&M mají jednu s TOP znělek, co znám.
Super seriál tenkrát nic moc nebylo .o),klasika a ráda vzpomínám.
Jakožto majitelka staršího bráchy sem viděla snad všechny díly :D Spencer&Hill, Profesionálové, Červený trpaslík, M.A.S.H., Haló, haló, Austin Powers, Knight Rider a další věci v tomhle duchu, to je definice mého dětství :) <3 Takže mi je neberte -_- Vážně VŠICHNI recenzisté viděli jenom pár náhodných dílů? To snad ani není možné :D
Profíci jsou moje dětství. Koukala jsem na ně opakovaně a i v současné době, pokud běží v televizi, se na ně rádá podívám.
Překvapuje mě, že nikdo z redaktorů nesledoval. Kolik vám je, děcka! :)
Baldr0 napsal(a):
Profíci jsou moje dětství. Koukala jsem na ně opakovaně a i v současné době, pokud běží v televizi, se na ně rádá podívám.
Překvapuje mě, že nikdo z redaktorů nesledoval. Kolik vám je, děcka! :)
Já jsem ročník 89 a jsem z nás nejstarší :D
Seriál jsem nikdy neviděla a i když jste nebyli nejpřísnější tak to i tak měnit nebudu :/
Jeden ze seriálů, který se v televizi během mého dětství točil stále dokola. A nedávno jsem ho snad zas zahlédnul v programu. Znělku má jednoznačně za 10/10, ale jinak mě tahle "stará škola" nikdy dvakrát nechytla. Na občasné kouknutí jako kulisa relativně fajn, cíleně bych si ho nepustil.
kajulinek.s napsal(a):
Jakožto majitelka staršího bráchy sem viděla snad všechny díly :D Spencer&Hill, Profesionálové, Červený trpaslík, M.A.S.H., Haló, haló, Austin Powers, Knight Rider a další věci v tomhle duchu, to je definice mého dětství :) <3 Takže mi je neberte -_- Vážně VŠICHNI recenzisté viděli jenom pár náhodných dílů? To snad ani není možné :D
Vážně? Já to taky viděla jen tak. Nezapomeň, že se to u nás vysílalo v 80. letech, natáčeno to bylo ještě dřív. Člověk by se musel narodit nejpozději v 70. letech, na jejich začátku, aby byl cílovou skupinou tvůrců. Ne, že bychom tu byli jen puberťáci, ale i tak.