Super zpráva. Už se nemůžu dočkat další série. Druhá série mi přijde mnohem zajímavější než první a celkově je i kvalitněji udělaná.
Z první řady jsem byla spíš zklamaná, druhou jsem ani neplánovala sledovat, možná přehodnotím...
Jééj super, som sa potešila touto správou.
Len dúfam že 3.séria na tom bude trošku lepšie čo sa týka tituliek, každý deň kontrolujem aj 3x či už nie sú :D
Super správa, som rád, že sa seriálu darí a že si kúzelníci vykúzlili ďalšiu sériu :)
Skvělá zpráva, 2. série mě až na nějaký výjimky baví :)
Tak to sem rád, mágové mě chytli hned od začátku a nerad bych se loučil.
Nira napsal(a):
Z první řady jsem byla spíš zklamaná, druhou jsem ani neplánovala sledovat, možná přehodnotím...
Říkám si to samé.
Mě popravdě nezaujal ani první díl. Možná bych to měla zkusit ještě jednou, když to má být takový hit.
kneznaL napsal(a):
Mě popravdě nezaujal ani první díl. Možná bych to měla zkusit ještě jednou, když to má být takový hit.
Taktéž...
Ako mna prvy diel tiez dost sklamal a ked som precital prvu knihu tak dalsie uz ani nemienim. Opilcov kuzelnikov moc nemusim, ktory nevedia co so zivotom len sa flakat, sukat a chlastat(vychadzam z knihy) ....
Mně to přijde jako jedna z nejpropracovanějších scifáren/magoráren :-)
Bezvadná věc, i když chápu, že ne každý je z toho na větvi.
megranity napsal(a):
Buď si to zamilujete po prvním shlédnutí nebo vás to prostě bavit nebude.
A já třeba vůbec nevím, co si o tom myslet. Není to tak, že by mě to nebavilo, ale ani jsem si to nezamilovala. Jsem taková rozpolcená. První půlka první řady mi přišla nic moc, ale ke konci už se to zase o dost zlepšilo. Z druhé jsem viděla dva nebo tři díly a prostě fakt nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. :D
Já skončil někde u třetího dílu první série. :D
Jo tesim sa velmi...