Diskuze k článku SARS: A je po nostalgii
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 4. 2017 / 21:18:52 (před 7 roky)
off

Vypadá to, že iZombie se samotnému moc nevede. Snad se sledovanost zlepší s návratem Flashe na obrazovky.

Veronika Kolláriková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 4. 2017 / 21:31:09 (před 7 roky)
off

Prisok Break klesol ale aspoň sa drží nad 1.0

Veronika
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
12. 4. 2017 / 21:40:09 (před 7 roky)
off

Foxu se nějak nedaří. Prison Break je mi třeba ukradenej, ale B99 už to má nebezpečně na hraně, což nevěstí nic dobrého.

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 4. 2017 / 21:51:45 (před 7 roky)
off

iZombie proklatě nízko... tohle začíná smrdět, měla by se trochu zvednout...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 4. 2017 / 22:16:40 (před 7 roky)
off

Ach jo, iZombie bude brzo mrtvola. Schválně, o kolik spadne PB příště...

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 4. 2017 / 06:46:41 (před 7 roky)
off

nějak klesla i soutěž The Voice, možná i oni už mají všeho dost, a souteže jako Talent,super star nebo voice mají poslední vynoření. A to jsem nedávno četl že slovenská tv Markíza chysta na podzim právě Hlas III.. opět soutěž bez talentu..

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 4. 2017 / 09:29:20 (před 7 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Foxu se nějak nedaří. Prison Break je mi třeba ukradenej, ale B99 už to má nebezpečně na hraně, což nevěstí nic dobrého.

Mám to rovnako.
Prečo ich nebaví niečo tak geniálne a vtipné? Vo včerajšej epke perlili hlášku za hláškou.

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
13. 4. 2017 / 10:29:24 (před 7 roky)
off

Doufám že Prisok Break nebude dál klesat.

Maroš22
13. 4. 2017 / 10:36:31 (před 7 roky)
off

Velmi sa mi nepáči, že PB stratil tolko divákov. Dobré serialy maju bud slabu sledovanosť alebo su rovno zrušené, napr. (aquarius,hannibal). Ale všelijaké hluposti typu (supernatural,the flash, ncis) a neviem čo ešte, maju dobre že nie aj 20 serií.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2017 / 13:34:49
Simplle_Name
13. 4. 2017 / 15:11:00 (před 7 roky)
off
Maroš22 napsal(a):

Velmi sa mi nepáči, že PB stratil tolko divákov. Dobré serialy maju bud slabu sledovanosť alebo su rovno zrušené, napr. (aquarius,hannibal). Ale všelijaké hluposti typu (supernatural,the flash, ncis) a neviem čo ešte, maju dobre že nie aj 20 serií.

Neporovnavaj Fox a CW.. 80% seriálov už by na Foxe bola dávno zrušených pri takej sledovanosti akú ma CW.. a btw nenavážaj sa mi do Flasha a Supernaturalu! :D

A ešte k tomu PB.. pokiaľ viem je to len 5 séria a ďalej by to nemalo pokračovať.. či? a ak je to tak tak je to jedno akú to ma sledovanosť čo majú natočene odvysielajú a koniec

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2017 / 15:12:32
Maroš22
13. 4. 2017 / 15:50:59 (před 7 roky)
off
Simplle_Name napsal(a):

Neporovnavaj Fox a CW.. 80% seriálov už by na Foxe bola dávno zrušených pri takej sledovanosti akú ma CW.. a btw nenavážaj sa mi do Flasha a Supernaturalu! :D

A ešte k tomu PB.. pokiaľ viem je to len 5 séria a ďalej by to nemalo pokračovať.. či? a ak je to tak tak je to jedno akú to ma sledovanosť čo majú natočene odvysielajú a koniec

Asi v novembri som čítal, kde myslím Knepper vysvetloval, prečo sa nevráti Fichtner a spomenul, že ked bude dobrá sledovanosť, tak može byť aj 6.seria.Miller aj chce aby bola a ani Purcell nie je proti.

Editováno: 2x | Naposledy: 13. 4. 2017 / 16:31:51
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 4. 2017 / 17:43:48 (před 7 roky)
off

Agents of S.H.I.E.L.D. se aktuálně po stránce kvality neskutečně zvedl a poslední díly nemají chybu! Ta temná virtuální realita je prostě super!

spike
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 4. 2017 / 10:26:31 (před 7 roky)
off
Ach jo, iZombie bude brzo mrtvola. Schválně, o kolik spadne PB příště...

To se uvidí...

Dan
Simplle_Name
15. 4. 2017 / 15:55:23 (před 7 roky)
off
Maroš22 napsal(a):

Asi v novembri som čítal, kde myslím Knepper vysvetloval, prečo sa nevráti Fichtner a spomenul, že ked bude dobrá sledovanosť, tak može byť aj 6.seria.Miller aj chce aby bola a ani Purcell nie je proti.

Tak to som nevedel.. sranda ako tak po rokoch chcú natáčať nové série :D Tak ešte mám nádej, že možno nejak ukončia Ghost WHisperer lebo skončilo to nijak.. ako každá jedná obyčajná epizóda