Já si myslím že pokud chtějí ještě zachránit tento seriál je jen jedna možnost: Zapomenout na Storybroke a vrátit se zpět do pohádkového lesa teda aspoň pro mně.
Malé osvěžení by seriálu určitě prospělo a Snow s Charmingem už tam jsou stejně jenom do počtu.
souhlasím, že nějaké osvěžení by prospělo, hlavně když vezmeme v potaz právě Snow a Charminga.. každopádně mě to baví pořád, tak se stále modlím, že to prodlouží :-)
Upřímně...nejsem si jistá, že zásadní změna hlavních postav vše zachrání...stejně jako to nezachránila u Sleepy Hollow (ačkoli tam změna byla nucená), i když byly některé díly fajn, některé z postav byly opravdu dobré, tak to tak nějak nebylo ono
OUAT mě stále baví a doufám, že seriál prodlouží...a doufám, že se mezi hlavní postavy přidá i Gideon, oblíbila jsem si ho :-)
Pokud to zamýšlí jako způsob ke zvýšení sledovanosti, tak si taky myslím, že neuspějí. To by se museli zkusit vrátit k Frozen tematice. Pokud jde ale o oživení děje, vůbec mi absence Sněhurky s Krasoněm chybět nebude.
Tohle ani nebolelo. Já mám Snow i Charminga ráda, ale ruku na srdce, komu tihle dva budou chybět? Stejně seriálu fungovali jenom jako to zákonné dobro, které vyvažuje zlo, ale tak fungují i Emma a Henry.
Snad se seriál prodlouží.
hmmm zapeklitá situácia nakoľko mám tento seriál rada, ale je pravda, že ma to miestami už nudí, aj keď by ma správa o predĺžení potešila. :) dokonca by som viacej postáv odtiaľ dala preč, a ak to bude posledná séria tak dúfam, že to neskončí nejakým otvoreným koncom :D
Doufám, že něco pomůže. Ráda bych prodloužení. Mají ještě dost práce, tak aby to stihli :))