WTF?! To vypadá mega dobře. :D Už jen to herecké obsazení je pro mě hodně lákavé. Přidávám do watchlistu, který praská ve švech...
No jako... fakt je to taková divná odnož Black Mirror, ale není to vyloženě špatné. :)
Tak za mě je to pecka, moc mě to bavilo :-) Tohle se mi opravdu trefilo do vkusu, za mě pilot i (zatím) celý seriál 100 %. V pilotu mě pobavil Joel McHale jak Mr. Maker:
[/spoiler]"I am your father and you will do what Daddy demands." (vtrhnou dovnitř) Oh, hey, everybody, how are you, guys? :D[spoiler]
Začala jsem koukat ze zvědavosti a pokračovala dál, každá epizoda je jiná, lepší i horší - většinou tento typ seriálů nesleduji, tak nemám moc srovnání, ale zatím pořád dost baví :-)
Black Mirror som videl tusim jednu cast .. ani to som si neni isty, ale podla obsahu to skor pripomina Krajni meze(The Outer Limits).
Tak jsem zkusil kouknout na pilot a teď jsem dokoukal 4. epku, takže musím uznat, že mě to dost chytlo :D
Zatím se mi nejvíc líbila 2. a 3. epka :)
Black Mirror ma bavilo oveľa viac, bolo to viac mindblowing, viac vás nútia premýšľať, zároveň aj temnejšie (viac môj vkus), ale aj toto má niečo do seba a hlavne obsadenie ma zaujalo ako prvé.
Samozrejme, každá časť je iná, takže sa to nedá hodnotiť úplne celkovo, niektorá vás bude baviť a niektorá nie (pre mňa Polybius asi najmenej)
mne to pripada ako slabsia kopia Outer limits .. ja viem opakujem sa, ale po vzhliadnuti 4 dielov to inak napisat neviem ... je to dobre zabavne a lahko sa to pozera ..hoci neviem presne preco v intre sa hovori o 20 minutach ked to trva 40 ... Krajni meze su ovela temnejsie a aj asi dlhodobo rpepracovanejsie ..uvidim co prinesu dlasie casti. V kazdom prpade budem sledovat dalej.
Aj ma to trosku laka, ale neviem ci som na take haluze pripraveny...
Tak myslím, že asi počkám, co ukáže čas. Při nejhorším budu mít před sebou pár řad zábavy, až do toho půjdu.
Za mě dobrý. Jen bych zvolila jako první díl některý jiný. Tenhle se mi zdál takový nejklidnější, nejnormálnější a člověk pak u dalších dílů nevěřícně kouká. :D
Jako nejlepší díl považuju pátý - Boba, ten byl hodně povedenej.