Sedm dvacetiminutových dílů hezky odsýpalo, doporučuju na fajn večer, několikrát jsem se nahlas zasmála :) a flashback je boží, samozřejmě to tam není jen tak.. :)
To by mě zajímalo, kde jste to kdo našel, obrátil jsem celý internet vzhůru nohama a nikde to není k mání...
Na to se podívám. Jen mám problém s Katie Leclerc, roky ji znám jen ze Switched at Birth, kde mluví jako hluchá a je fakt divný slyšet její normální hlas. :D
Franta2000 napsal(a):
To by mě zajímalo, kde jste to kdo našel, obrátil jsem celý internet vzhůru nohama a nikde to není k mání...
Na seriál jsem se těšila měsíce a stále ho ne a ne najít. Pokud to někdo zvládne, dejte mi vědět do zprávy. Mockrát děkuji
Franta2000 napsal(a):
dá se na něj dívat na ofic. stránkách go90.com
jinak jsou myslím první dva díly na YT
klear napsal(a):
Na seriál jsem se těšila měsíce a stále ho ne a ne najít. Pokud to někdo zvládne, dejte mi vědět do zprávy. Mockrát děkuji
Franta2000 napsal(a):
obaja máte správy =D
Destinytte napsal(a):
Na to se podívám. Jen mám problém s Katie Leclerc, roky ji znám jen ze Switched at Birth, kde mluví jako hluchá a je fakt divný slyšet její normální hlas. :D
Však ona nemá normální sluch, ne?
Drunk_Queen napsal(a):
Však ona nemá normální sluch, ne?
Nemá. Má nějakou nemoc, při které ztrácí sluch, ale to se jí začalo projevovat až někdy po dvacítce, tak tím nemá ovlivněnou řeč. V SAB schválně mluví tak, aby zněla jako neslyšící od dětství.
je to na ulozto
Pilot byl nezáživný. Dívala jsem se dál, jestli se to rozjede nebo se budu dál nudit. Nedokázala jsem si k postavám vytvořit vztah a to je pro mě důležité. Poslední tři díly mě bavily víc než předchozí, ale seriál jako takový se mi do paměti určitě nezapíše.
ahoj ...nevíte jestli budou k serialu titulky/popřípadě byl by někdo ochotný mi je vytvořit :)... bohužel nejsem jazykově nadaná :/
anesss17 napsal(a):
ahoj ...nevíte jestli budou k serialu titulky/popřípadě byl by někdo ochotný mi je vytvořit :)... bohužel nejsem jazykově nadaná :/
Potřebuji také titulky, jsem neslyšicí a moc ráda bych viděla ten seriál.. Byl by někdo ty titulky ochotný udělat, prosím?
Toto asi nedam...