Sice nízké hodnocení, ale já tomu šanci dám....
Teda hodnotit podle sedmi minut mi neprijde zrovna fer. Aspon ten druhy dil, co uz je venku, jste taky mohli dat... :)
Mimochodem hudba v serialu mi prijde jako velka vykradacka Breaking Bad:
https://www.youtube.com/watch?v=RIdouhB_w84
Nahoda? ;)
Po dvou dilech zatim tak 60% a urcite to dam cele.
no nevím, zda mu dám šanci, uvidíme
Mrkla jsem na tu hodnocenou nultou epizodu i na dnešní první, která má už dvojnásobnou délku. Naprosto stačilo, těch 30%, na kterých jste se shodli, je až dost :-)
Jedná pozitivní věc na tom byla, že se mi to počítá do seriálový výzvy...
Díky za shrnutí v NPL. Nad tímhle váhám, ale popravdě jen ze dvou důvodů. Zaprvé na mě neustále vyskakuje reklama na Seznamu, zadruhé se to bude hodit do výzvy. Jinak mě to bohužel neláká.
Furt lepší než modrý kod. :)
Teď sem zhlédla nultý a první díl. Nebylo to nejhorší ale určitě nebudu pokračovat. Tak nějak mě na tom výrazně nezaujalo nic....
Ježiši, nečekala jsem, že to bude tak hrozný. :D Dala jsem nultý a první díl a tím končím.
Tady to skoro vypadá, že je SZ proti zbytku republiky :D Jsme s Drunk_Queen čekaly, jak nás budete hejtovat, když všechny ostatní recenze jsou tak nadšené :D
Ve středu jsem koukal na první díl a vypadá to dost dobře. Uvidíme jak to bude pokračovat dál. Jen trochu nechápu proč jste hodnotili epizodu 0, která není vlastně ani pilotem seriálu, jde o slepenec několika mini epizodek, který vypouštěli před vlastním seriálem.
Pěstírna je zatím super, jedna z mála dobrých věcí v české tvorbě. Přidejte prosím někdo další epizody.
Urcite suhlasim, ze to mali dat von vsetko naraz. Ja si na to urcite pockam.