Skvele, skvele...sem zvedav jak z toho zakonceni 3. rady Neal vybrusli...BTW co ma autorka proti te Sophie(Laura Vandervoort)? :-)
Shppen napsal(a):
Skvele, skvele...sem zvedav jak z toho zakonceni 3. rady Neal vybrusli...BTW co ma autorka proti te Sophie(Laura Vandervoort)? :-)
já proti ní nic nemám, proč tě to napadlo? jestli kvůli komentu v závorce, tak to je podivení nad tím, že když je to taková krasavice, že ho překvapilo, že k ní něco cítí :D
allyska napsal(a):
já proti ní nic nemám, proč tě to napadlo? jestli kvůli komentu v závorce, tak to je podivení nad tím, že když je to taková krasavice, že ho překvapilo, že k ní něco cítí :D
Jo takhle, to potom jo, mas pravdu...omlouvam se...:-)
Tedy tedy, to jsem zvedavá, jak z tohodle zas vybruslí, ale u White collar se dá čekat, že to bude chytré, bláznivé a krkolomné. Jen mě docela bavily i ty díly, kde bylo všechno v pohodě (Neal a Peter a FBI) jen se řešily různé případy. K tomu se asi zpátky jen tak nedostaneme.
Konečně jsem se dočkala WC a zatím to vypadá nadmíru zajímavě. A jsem ráda, že Neal nebude mít nedostatek dívek, aspoň zapojí ten svůj šarm :)
Sleslikslicka napsal(a):
Tedy tedy, to jsem zvedavá, jak z tohodle zas vybruslí, ale u White collar se dá čekat, že to bude chytré, bláznivé a krkolomné. Jen mě docela bavily i ty díly, kde bylo všechno v pohodě (Neal a Peter a FBI) jen se řešily různé případy. K tomu se asi zpátky jen tak nedostaneme.
Taky me prekvapive velice bavily dily, kdy kazdy vychazel s kazdym.
Jak se ale Neal dostane z ostrova a pritom neztratil Peteruv respekt, to netusim. Vim jen, ze se uz nemuzu dockat.
tak na white collar sa nesmierne teším a som zvedavá ako to teda bude :)
Paráda, už teď se na to hašteření těšim..už vidim Lavona, jak se bude tvářit, až se tam dotyčná objeví :)