To zase není až taková tragédie ne? :D
Pokud se jen zastavili a nepřijeli na celý víkend... :-D
to je v pohodě, u některých seriálů se dívají se mnou.....:)
jsem zvědavá, co bude příště :D
No co, pobavím se s nimi a zase odejdou z mého pokoje zpět do obýváku :)
Když na něco koukám a přijde mi mamka do pokoje: "Na co to koukáš? Bavilo by mě to taky?" :D
U nás je seriálový útrum na celý den, když mají přijet :D Protože se musí uklidit celý byt, to je tak do tří, než přijedou, a pak jak tu jsou, tak nějaké to povídání, jak jsme se měli, že tu máme nepořádek, bla bla :D A pak možná večer si něco můžu pustit :D
themacs napsal(a):
No co, pobavím se s nimi a zase odejdou z mého pokoje zpět do obýváku :)
Mám to podobně, mamka přijde, zeptá se na jakou blbost se to zase koukám, já jí připomenu, že ona zase kouká na Ulici... A pak spolu zbytek dne nemluvíme.
abbs napsal(a):
Mám to podobně, mamka přijde, zeptá se na jakou blbost se to zase koukám, já jí připomenu, že ona zase kouká na Ulici... A pak spolu zbytek dne nemluvíme.
Symbióza :D
Není nad výhodu patrových baráků :D. Já jsem nahoře, mamka dole a poslední dobou za mnou už nechodí skoro vůbec.. Počítám, že z valné části je to proto, že sama má svůj komp plných (mnou doporučených :D) seriálů :D.
U mě nečekaná návštěva rodičů nehrozí, bydlíme víc jak 100 km od sebe, ale naprosto nesnáším, když se chystám na nějaký seriál, už ho mám skoro zapnutý/viděla jsem pár vteřin a v tu chvíli mě něco vyruší a musím přestat. No, tragédie... :D
Destinytte napsal(a):
U mě nečekaná návštěva rodičů nehrozí, bydlíme víc jak 100 km od sebe, ale naprosto nesnáším, když se chystám na nějaký seriál, už ho mám skoro zapnutý/viděla jsem pár vteřin a v tu chvíli mě něco vyruší a musím přestat. No, tragédie... :D
To občas schválně dělám mužovi :D Hrozně ho to vytáčí, když si něco pustí, já v tu chvíli na něho začnu mluvit a on si to hnedka po vteřině pauzne :D :D :D A tak třeba 5× za sebou, pak už ho chudáka nechám, ať se na to konečně podívá :D
ragelly napsal(a):
To občas schválně dělám mužovi :D Hrozně ho to vytáčí, když si něco pustí, já v tu chvíli na něho začnu mluvit a on si to hnedka po vteřině pauzne :D :D :D A tak třeba 5× za sebou, pak už ho chudáka nechám, ať se na to konečně podívá :D
Tak to se divím, že tě ještě nepřizabil :D. Já už bych to nejspíš udělala :D. Obzvlášť, kdybych věděla, že to děláš schválně :D. Ten tvůj asi fakt musí mít svatou trpělivost :D.
Na neohlášené návštěvy pouštět psa. :D Jak si to představují vyrušovat u seriálu.
:D tak toto dokáže naštvat, ale když je člověk zvyklej, že díl musí několikrát stopnout, tak to pak už moc neřeší...
eliska.musilova napsal(a):
Když na něco koukám a přijde mi mamka do pokoje: "Na co to koukáš? Bavilo by mě to taky?" :D
to je mile ;-)...
Opět výborné a tak trochu pravdivé. :)
ragelly napsal(a):
Zabíjel bych takový lidi...
ragelly napsal(a):
Pro tyhle lidi je doufám speciální kruh v pekle.
"Dobrý" je taky to, když začnou koukat s Vámi a neustále se Vám starají o přísun otázek. "Kdo je to?" "Proč se s ním hádá?" "Odkud ho zná?" "Proč ho chce zabít?"...
Hlavně že to není tchyně:))
haha, u mna nehrozi...
Destinytte napsal(a):
Tak ono by stačilo i těch mých 60, kdyby neexistovaly mobilní telefony. Moje máti je první člověk, u kterého operátor neomezeného tarifu zalitoval. A musím říct, že za 14 měsíců, co jsem se odstěhovala, ještě nikdy nezavolala vhod.