Diskuze k článku Aktualita: Vyhledávání seznamů podle seriálů
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 4. 2017 / 12:40:33 (před 7 roky)
off

Páni, vidím, že vůbec nezahálíte! Samé novinky tady. Jen tak dál! :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
18. 4. 2017 / 13:14:51 (před 7 roky)
off

Skvelé. Som zvedavý koľko nových seriálov a ľudí na pokec takto nájdem. Idem prehľadávať Vaše zoznamy :D

Wait for it...
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
18. 4. 2017 / 15:55:56 (před 7 roky)
off

Bojím se, že díky tomuhle najdu spoustu nových seriálů. :/ :D

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
18. 4. 2017 / 16:31:33 (před 7 roky)
off

Doplněk skvělý, ale než jsem přišla na to, jak se na to dostanu... Pořád jsem totiž hledala boxík se jménem "Seznamy klikací". :'D Ehm. Ale já se z toho volna zase vzpamatuju.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 4. 2017 / 17:15:51 (před 7 roky)
off

To by mohlo eliminovat věčné dotazy typu Hledám seriál jako... Super.

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 4. 2017 / 17:23:36 (před 7 roky)
off

A co takhle mít možnost, dát si do seznamu herce a tvůrce? Po tom lidi prahnou už dlouho, udělat si vlastní žebříček oblíbenců. Ještě by bylo dobré, vidět u seznamu, kdo ho má v oblíbených.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 4. 2017 / 17:38:22 (před 7 roky)
off

Je to skvělé, díky moc. :)

Exredaktorka
18. 4. 2017 / 17:42:41 (před 7 roky)
off
m.abrams napsal(a):

A co takhle mít možnost, dát si do seznamu herce a tvůrce? Po tom lidi prahnou už dlouho, udělat si vlastní žebříček oblíbenců. Ještě by bylo dobré, vidět u seznamu, kdo ho má v oblíbených.

To už je trochu lezení do soukromí. Když budeš chtít vědět, kdo má jaké, stačí se ho zeptat. Když to bude veřejné, lidi budou víc váhat, jestli oblíbit, k čemu se chtějí přiznat...

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 4. 2017 / 17:56:07 (před 7 roky)
off

Zatiaľ mám len dve, ale plánujem to rozšíriť. Bojím sa, že nájdem kopec nových seriálov, aj keď teraz nemám vôbec čas a musím si ich odložiť :( Ale jednoznačne skvelý nápad, len tak ďalej :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 4. 2017 / 18:11:00 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

To už je trochu lezení do soukromí. Když budeš chtít vědět, kdo má jaké, stačí se ho zeptat. Když to bude veřejné, lidi budou víc váhat, jestli oblíbit, k čemu se chtějí přiznat...

Na profilu to je ale normálně vidět, jaký seznam sis dal do oblíbených a možnost zvolit si to jako soukromé tam není, takže to může vidět každý. Mohl by to vidět alespoň tvůrce toho seznamu, kdo si jeho seznam přidal do oblíbených.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
abbs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 4. 2017 / 19:17:49 (před 7 roky)
off

Já jsem se zase k seznamům ještě vůbec nedostala a to jsem měla spoustu nápadů...(nojo, jsem prostě líná:D) Ale děkuju moc za tyto nové funkce, když to vzniklo, tak jsem si říkala, že jsou mi ty veřejné seznamy celkem k ničemu, když je nemůžu vidět pěkně u sebe. Teď už mi to dává větší smysl a určitě brzy začnu seznamy využívat:)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 4. 2017 / 19:28:56 (před 7 roky)
off

Hm a víte o tom lidi, že den má jenom 24 hodin a 8 z toho máme spát :D? To se prostě nedá všechno stihnout a když teď ještě polezu do dalších seznamů, tak se mi ten počet k odsledování tak nafoukne, že mi ten watchlist asi jednou praskne :D. Nesnáším vás :D :D :D. Ale aspoň mě to dokopalo k tomu, začít si tvořit své vlastní seznamy ehm :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 4. 2017 / 19:38:45 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Hm a víte o tom lidi, že den má jenom 24 hodin a 8 z toho máme spát :D? To se prostě nedá všechno stihnout a když teď ještě polezu do dalších seznamů, tak se mi ten počet k odsledování tak nafoukne, že mi ten watchlist asi jednou praskne :D. Nesnáším vás :D :D :D. Ale aspoň mě to dokopalo k tomu, začít si tvořit své vlastní seznamy ehm :D.

A žádné veřejné, pff :D Co kdybych náhodou hledala něco jako Xena, kde mám brát inspiraci? :D

andromache
18. 4. 2017 / 19:46:09 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

A žádné veřejné, pff :D Co kdybych náhodou hledala něco jako Xena, kde mám brát inspiraci? :D

Už třikrát jsem na profilu škrtala veřejné seznamy sakra :(. Nějak to se mnou nechce spolupracovat :(. Ale jinak seznamy mám zatím dva a musím tě zklamat, myslím, že zrovna ty si tam fakt nevybereš :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 4. 2017 / 20:13:33 (před 7 roky)
off

Super nápad, užitečné vylepšení, ale šílený časožrout :-)

andromache napsal(a):

Hm a víte o tom lidi, že den má jenom 24 hodin a 8 z toho máme spát :D? To se prostě nedá všechno stihnout a když teď ještě polezu do dalších seznamů, tak se mi ten počet k odsledování tak nafoukne, že mi ten watchlist asi jednou praskne :D. Nesnáším vás :D :D :D.

Vidím to úplně stejně :-D

andromache
18. 4. 2017 / 20:16:55 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Super nápad, užitečné vylepšení, ale šílený časožrout :-). Vidím to úplně stejně :-D

Tak to se ani trochu nedivím :D :D.

ragelly
18. 4. 2017 / 20:22:01 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Už třikrát jsem na profilu škrtala veřejné seznamy sakra :(. Nějak to se mnou nechce spolupracovat :(. Ale jinak seznamy mám zatím dva a musím tě zklamat, myslím, že zrovna ty si tam fakt nevybereš :D :D.

Hele, hele :D Tak třeba JAGa jsem viděla komplet. Sindbada jsem jako malá milovala, dívala jsem se, kdykoliv to běželo v telce, fakt jsem tím byla posedlá. Spartaca jsem viděla komplet, Seekera mám už dlouho ve watchlistu, ale musí počkat. Ash byl boží, zatím je ve Chci vidět, po zrušení se přesune do watchlistu.

Ale co musím zmínit extra, to je Mladý Hercules. Dávali to na Nově tuším někdy kolem roku 2000 nebo 2001, byla jsem tehdy ještě docela prcek, ale ten seriál jsem si strašně zamilovala. Musela jsem od něj mít všechno, všechny články z novin a časopisů a tak. Tenkrát jsme ještě neměli internet, takže jsem vždycky bráchu úkolovala, ať mi na koleji stáhne obrázky z netu a přiveze mi je tehdy ještě na disketě, abych si je mohla doma uložit, přejmenovávat, vypalovat na CD a prohlížet :D A ráda si myslím, že jsem milovala Ryana Goslinga dávno předtím, než si ho zamiloval celý svět. Sice jsem ho poprvé viděla až tady v Herculovi, zatímco v USA už byl relativně známý díky Mickey Mouse Clubu, ale i tak se z něj stala fakt velká hvězda dávno potom, co se z něj stal můj princ na bílém koni a jasný budoucí manžel :D Takže tak.

A z tvých alergických jsem viděla zatím jen Stargate, což mi přišlo v pohodě, ale neprožívám to jako ostatní :D Chystám se na Bones, Sherlocka, Big Bang, Originals i Deníky, Survivor nezájem, stejně jako Trpaslík.

Edit: Tak nějak jsem to automaticky přešla, ale samozřejmě jsem viděla komplet i Xenu :D

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 4. 2017 / 20:23:15
andromache
18. 4. 2017 / 20:30:20 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Hele, hele :D Tak třeba JAGa jsem viděla komplet. Sindbada jsem jako malá milovala, dívala jsem se, kdykoliv to běželo v telce, fakt jsem tím byla posedlá. Spartaca jsem viděla komplet, Seekera mám už dlouho ve watchlistu, ale musí počkat. Ash byl boží, zatím je ve Chci vidět, po zrušení se přesune do watchlistu.

Ale co musím zmínit extra, to je Mladý Hercules. Dávali to na Nově tuším někdy kolem roku 2000 nebo 2001, byla jsem tehdy ještě docela prcek, ale ten seriál jsem si strašně zamilovala. Musela jsem od něj mít všechno, všechny články z novin a časopisů a tak. Tenkrát jsme ještě neměli internet, takže jsem vždycky bráchu úkolovala, ať mi na koleji stáhne obrázky z netu a přiveze mi je tehdy ještě na disketě, abych si je mohla doma uložit, přejmenovávat, vypalovat na CD a prohlížet :D A ráda si myslím, že jsem milovala Ryana Goslinga dávno předtím, než si ho zamiloval celý svět. Sice jsem ho poprvé viděla až tady v Herculovi, zatímco v USA už byl relativně známý díky Mickey Mouse Clubu, ale i tak se z něj stala fakt velká hvězda dávno potom, co se z něj stal můj princ na bílém koni a jasný budoucí manžel :D Takže tak.

A z tvých alergických jsem viděla zatím jen Stargate, což mi přišlo v pohodě, ale neprožívám to jako ostatní :D Chystám se na Bones, Sherlocka, Big Bang, Originals i Deníky, Survivor nezájem, stejně jako Trpaslík.

Edit: Tak nějak jsem to automaticky přešla, ale samozřejmě jsem viděla komplet i Xenu :D

Tys to teda vzala hákem :D. A jo, JAG jsme u nás na základce žrali snad všichni (na rozdíl od třeba takové Xeny se kterou jsem byla sama samotinká, zatímco jiná Xenitka mi říkala, že u nich na základce Xenu pro změnu žrali všichni :D). Sindibáda jsem měla hrozně ráda, už tehdy mě táhly takové ty poctivé dobrodružné seriály (kterých je v současnosti bohužel jako šafránu, díky bohům aspoň za Knihovníky) hrozně brali.. Si pamatuju, že to byly takové ty klasiky od půl šesté do půl sedmé na Nově, kdy mě nikdo nesměl rušit :D. Jinak co se Seekera týče, tak tam je první řada taková nic moc, ale druhá to rozjela celkem slušně. Je hrozná škoda, že to ABC (tuším) zařízlo tak brzo... Potenciál to určitě mělo..

Ach ano, Gosling :D. Já to mám takhle právě u Tapertovců, že si tam vyhlídnu herce dlouho před tím, než je stihne mezinárodní sláva (namátkou Danielle Cormack teď celkem frčí kvůli Wentworthu, Manu Bennet prorazil díky Arrowovi nebo Rose McIver, která teď válí v iZombie, ale začínala jako malá u Hercula a Xeny). Tapert měl vždycky čuch na hodně dobré herce, to se mu musí nechat.. Jinak tvoje historka s vystřihováním.. To znám :D. Já takhle vystřihovala kdejaký článek o Xeně a když o ní vyšel článek kdysi dávno v Bravu, tak jsem málem od radosti udělala salto vzad (kdybych ho uměla :D). Takže znova platí, Tapert má čich na herce, zvlášť z Austrálie a Nového Zélandu ;).

Ano, o tvém komplet odsledování Xeny se radši bavit nebudem, nechci se hádat :D :D :D.

ragelly
18. 4. 2017 / 20:33:38 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Ano, o tvém komplet odsledování Xeny se radši bavit nebudem, nechci se hádat :D :D :D.

Proč hádat? :D Byla normálně klasický můj maraton před pár lety, už na výšce :D Jako malá jsem v telce sem tam díl viděla, ale pak jsem si to dala vyloženě komplet maratonem :)

andromache
18. 4. 2017 / 20:36:15 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Proč hádat? :D Byla normálně klasický můj maraton před pár lety, už na výšce :D Jako malá jsem v telce sem tam díl viděla, ale pak jsem si to dala vyloženě komplet maratonem :)

Ano, ale když si ve tvém hodnocení přečtu něco o seriálu pro děti tak mi lehce naskakuje žilka :D.

ragelly
18. 4. 2017 / 20:45:20 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Ano, ale když si ve tvém hodnocení přečtu něco o seriálu pro děti tak mi lehce naskakuje žilka :D.

No jo, to jsem ještě psala názory tenkrát :D Ještě že už to nedělám :D Nemůžu se ani obhajovat, protože už si to nepamatuju :D

andromache
18. 4. 2017 / 20:56:29 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

No jo, to jsem ještě psala názory tenkrát :D Ještě že už to nedělám :D Nemůžu se ani obhajovat, protože už si to nepamatuju :D

To buď ráda :D. Protože ona zmiňovaná Xenitka kdysi ten tvůj názor četla a její reakce byla Zabij prosím Ragelly, díky :D (a to je děvče stejně staré jako já :D). Takže je jenom dobře, že už je to lehce přepsané ten názor a že už je moc ani nepíšeš :D.

ragelly
18. 4. 2017 / 21:24:33 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

To buď ráda :D. Protože ona zmiňovaná Xenitka kdysi ten tvůj názor četla a její reakce byla Zabij prosím Ragelly, díky :D (a to je děvče stejně staré jako já :D). Takže je jenom dobře, že už je to lehce přepsané ten názor a že už je moc ani nepíšeš :D.

Však já si počkám na 12. května 2019, kdy se Xena dostane do SLDH :D A napíšu o ní s chutí znovu :D

andromache
18. 4. 2017 / 22:14:54 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Však já si počkám na 12. května 2019, kdy se Xena dostane do SLDH :D A napíšu o ní s chutí znovu :D

To už máte takhle rozpočítaný jo :D? No tak to mám asi rok a něco na to, rozmyslet si, co potom do komentářů napíšu jako recenzi já :D :D :D.

ragelly
18. 4. 2017 / 22:19:42 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

To už máte takhle rozpočítaný jo :D? No tak to mám asi rok a něco na to, rozmyslet si, co potom do komentářů napíšu jako recenzi já :D :D :D.

O víkendu jsme s Drunk_Queen losovaly pořadí :D

andromache
19. 4. 2017 / 00:23:00 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

O víkendu jsme s Drunk_Queen losovaly pořadí :D

Hele i takhle se to dá :D. Jen by mě teda zajímalo, kolik sakra těch seriálů u rubriky SLDH máte :D.

ragelly
19. 4. 2017 / 00:32:13 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Hele i takhle se to dá :D. Jen by mě teda zajímalo, kolik sakra těch seriálů u rubriky SLDH máte :D.

Asi cca 500 :D

andromache
19. 4. 2017 / 00:38:40 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Asi cca 500 :D

Právě mi zaskočilo :D. No tě potěš, to máte tak příštích dvacet let co dělat holky :D :D.

Exredaktorka
19. 4. 2017 / 18:28:02 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ty znáš Mladého Hercula?! To není možné, myslela jsem, že budu sama :D. Pamatuju, jak jsem tam poprvé slyšela o Héfaistovi a získala jsem dojem, že je to nejlepší řecký bůh, protože ho tam hrál kluk s dredy a byl fakt super. Dodneška se mi těm skutečným bájím o něm nechce věřit :D.

andromache
19. 4. 2017 / 19:01:15 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Ty znáš Mladého Hercula?! To není možné, myslela jsem, že budu sama :D. Pamatuju, jak jsem tam poprvé slyšela o Héfaistovi a získala jsem dojem, že je to nejlepší řecký bůh, protože ho tam hrál kluk s dredy a byl fakt super. Dodneška se mi těm skutečným bájím o něm nechce věřit :D.

To se vůbec musí Tapertversi nechat :D. S řeckými bohy zacházet uměli :D. Třeba já vždycky zbožňovala Afroditu, i když v jejich podání to byla spíš bohyně lásky a potřeštěnosti, než bohyně lásky a krásy :D. A když si potom člověk přečetl skutečné báje (a ne ty od Petišky, protože ten strašně cenzuroval :D), tak se nestačil divit :D.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 6. 2017 / 18:00:33 (před 7 roky)
off