Ragelly: Nemůžu jinak než tě důrazně varovat :D. Dělá to IMK a jestli jsem se u PLL něco naučila, tak to, že se do všeho umí parádně zamotat a už z toho nevybruslit. Takže když slyším, že tam má být další záhada, tak si říkám potěš koště.. Nakonec to dopadne jako u PLL a budou mít v kanceláři krabici, do které hodí dolar kdokoli, kdo se ohledně seriálu zeptá na něco logického :D. Takže za mě jednoznačně ne (a když by chtě někdo proč tak:
- IMK, která neumí absolutně seriál ukočírovat a showrunnerství by jí měli zákonem zakázat.
- Prostředí
- Blbej milostnej trojúhelník jakých je v seriálovém světě 12 do tuctu
- Už jsem zmiňovala, že to dělá IMK?
- Záhada, do které se tvůrci natuty zamotají a už ji nikdy nerozmotají... (Viz PLL)
Bellu Thorn si pamatuji jako roztančené trdlo z Na parket!, tam přehrávali snad úplně všichni. Takže už jen ze zvědavosti bych mohla mrknout aspoň na pilot...
Drunk_Queen napsal(a):
...ale tak proč ne, pohádky jsou pořád fajn.
Přesně :-D
andromache napsal(a):
Ragelly: Nemůžu jinak než tě důrazně varovat :D. Dělá to IMK a jestli jsem se u PLL něco naučila, tak to, že se do všeho umí parádně zamotat a už z toho nevybruslit. Takže když slyším, že tam má být další záhada, tak si říkám potěš koště.. Nakonec to dopadne jako u PLL a budou mít v kanceláři krabici, do které hodí dolar kdokoli, kdo se ohledně seriálu zeptá na něco logického :D. Takže za mě jednoznačně ne (a když by chtě někdo proč tak:
Vidíš, a já se na Lhářky chystám tak cca od příštího týdne, abych to stihla dokoukat před odvysíláním finále, nemůžu se dočkat! (bez ironie) :D Jinak tohle je taky podle nějaké knížky, ale od jiné autorky myslím. A rating prvního dílu je docela nízko, takže si nemyslím, že by z toho vzniklo 6 sérií. Vidím to na podobný osud jako Lying Game, ale uvidíme. Každopádně tady počkám na maraton těch pár let, mezitím budu shromažďovat názory těch, kteří koukají :D Pokud to bude jako PLL, tak o komentáře určitě nebude nouze :D
Jenom oprava....on to nemá být milostný trojúhelník, ale čtyřúhelník. Jak řekla Bella o Paige v jednom rozhovoru: "We are very different—I've never fallen in love with three people, especially at once."
Jinak co se týče pilotu....byl to průměr, žádná sláva, ale ani žádná hrůza. Ale jak řiká Andromache, je u toho IMK a ta z toho seriálu udělá pak nelogickou slátaninu....když jsem tam viděla ten lesbický pár, tak jsem si hned vzpomněla na Emily a co s ní tam vyváděla (vyvádí)....takže toho se taky obávám. Ale třeba se z PLL poučila...i když pochybuju....
Od Marlene jsem čekal víc. #Sorrynotsorry
Bella Thorne vím, že není nijak skvělá herečka, ale popravdě - to nikdo z celé crew Famous in Love. Hlavně když to porovnám s aktuálním Riverdalem, kde se casting vážně povedl.
Jestli jsem v pilotu něco pochytil, tak to, že vlastně vůbec nevím, o co tam šlo. Neustále padaly nějaká jména, všichni jsou na sebe naštvaní, atd. Nemůžu si pomoct, ale jediné, co jsem viděl byly krátké nelogicky po sobě jdoucí scény. Kdyby se celá epizoda soustředila na Paige, dopadlo by to lépe. A když už Marlene, kde je nějaké tajemství? Nějaké to -A?
Asi to bingewatchnu, protože je to už teď celé na VOD a Hulu. Prostředí je to, co mě nejvíce láká. Hollywood, okolí filmu, Warner Bros studia. Sign me in!
BTW- KDO SI VŠIML PLL CAMEA?
Caroline115 napsal(a):
Jenom oprava....on to nemá být milostný trojúhelník, ale čtyřúhelník. Jak řekla Bella o Paige v jednom rozhovoru: "We are very different—I've never fallen in love with three people, especially at once."
No jo, černocha jsem automaticky ignorovala, neměli spolu chemii v těch pár vteřinách a navíc on to zatím táhne s máti :D
Caroline115 napsal(a):
když jsem tam viděla ten lesbický pár, tak jsem si hned vzpomněla na Emily a co s ní tam vyváděla (vyvádí)....takže toho se taky obávám. Ale třeba se z PLL poučila...i když pochybuju....
Ani mi nemluv... To jak dělá z Emily děvku zatímco ostatní holky mají svoje kluky stabilně od první řady je až nechutný.. Ale já jí hlavně nezapomněla to, že si pokaždé vymyslela nějaký stupidní důvod, proč rozeštvávat Paily.. Jako když chtěla od začátku Emison, tak proč pro bohy stvořila postavu jako je Paige, která je milionkrát lepší než Alison kdy bude? Dík, že mám další důvod proč na to nekoukat :D. Protože pochybuju, že je slůvko poučit se v jejím slovníku :D.
Já teda už stihla projet celou sérii, ale to herectví je příšerné, těžko se to sleduje. A o scénáři ani nemluvě. Dle mého je to hodně špatné.
ragelly napsal(a):
Chudák Drunk_Queen, litujte ji, ta to schytala.
Fakt? Jsem si ani nevšimla. Proboha, já už si na to asi zvykám.
Na pilot se mrknu a pak se uvidí :D
ragelly napsal(a):
No jo, černocha jsem automaticky ignorovala, neměli spolu chemii v těch pár vteřinách a navíc on to zatím táhne s máti :D
No je fakt, že kdybych nečetla ten rozhovor, tak by mi nebylo úplně jasné z pilotu, že se zamiluje do tří kluků najednou....asi jim klasický milostný trojúhelník přijde zastaralý :-D
andromache napsal(a):
Ani mi nemluv... To jak dělá z Emily děvku zatímco ostatní holky mají svoje kluky stabilně od první řady je až nechutný.. Ale já jí hlavně nezapomněla to, že si pokaždé vymyslela nějaký stupidní důvod, proč rozeštvávat Paily.. Jako když chtěla od začátku Emison, tak proč pro bohy stvořila postavu jako je Paige, která je milionkrát lepší než Alison kdy bude? Dík, že mám další důvod proč na to nekoukat :D. Protože pochybuju, že je slůvko poučit se v jejím slovníku :D.
To víš, Marlene píše show podle Emison fanoušků. A jak je známo, to jsou největší křiklouni...Paige je milionkrát lepší, aspoň měla (má) Em ráda, narozdíl od Ali, která se na ni začne sápat jen proto, aby s ní manipulovala...aspoň mi to tak přijde
Na Famous in Love jsem se hodně těšila a štve mě, že jsem na sledování neměla čas hned. Ale vidím to na maraton o víkendu... :)
Caroline115 napsal(a):
To víš, Marlene píše show podle Emison fanoušků. A jak je známo, to jsou největší křiklouni...Paige je milionkrát lepší, aspoň měla (má) Em ráda, narozdíl od Ali, která se na ni začne sápat jen proto, aby s ní manipulovala...aspoň mi to tak přijde
Ani mi nemluv :(. Emisoňáci jsou jeden z důvodů, který mi ten seriál pořádně zprotivil :(. Takže jsem ráda, že tohle mě mine a tudíž mě mine i další kolo shipping wars :D. Ale jinak tak nějak pořád naivně doufám, že se Emily probudí, uvědomí si jaká je Ali mrcha a že asi bude důvod proč jsou s Paige pořád u sebe... Ach jo..
Zrovna koukám na 4. díl a ehm... Prostě to musím vidět celé a nejlépe ještě dnes! :D Něco mi říká, že nemám věk na to, aby se mi líbil tenhle seriál, který je jako ty teen pohádkové filmy, co jsem tak ráda sledovala. Ale jsem ráda, že nejsem jediná. :D
Destinytte napsal(a):
Zrovna koukám na 4. díl a ehm... Prostě to musím vidět celé a nejlépe ještě dnes! :D Něco mi říká, že nemám věk na to, aby se mi líbil tenhle seriál, který je jako ty teen pohádkové filmy, co jsem tak ráda sledovala. Ale jsem ráda, že nejsem jediná. :D
Ehm, v tomhle bohužel nikdy nebudeš jediná O:) :D
Absolútne nemusím Bellu Thorne :D v Shake It Up som ju brala, tá tupá naivka jej šla :D ale posledné roky sa mi nepáči ani ako "herečka", ani ako osoba(a ten jej štetkovský štýl) #sorryNOTsorry
Ale už len pre to, aby som jej dala šancu napraviť si u mňa mienku, alebo ju potvrdiť si pozriem aspoň pilot :D
aj napriek tomu už spomínanému, že to má na starosti Marlene (veľké poučenie z PLL :D )
Ač většinou s Ragelly souhlasím a soapky mám taky ráda tohle je děsná nuda. Jediný světlý bod vidím v hlavní hrdince, jinak jsou postavy nudné a herci nevěrohodní. Rainer mě úplně štval. Scénař taky stojí za prd. Spousta lepších seriálů dostala i horší hodnocení. Ani náhodou nebudu koukat dále. Za mě tak 10%.
Uff, nie som cielova skupina.