- humor pro imbecily
Ne tak já myslím, že někdy i víceméně normálním lidem by to možná teoreticky mohlo připadat vtipné......... :D
Nemám moc ráda nechutný humor, proto na tohle koukat nebudu. Kyselka by mohl být dobrá postava, v jiném seriálu...za mě tak jediný plus.
Co já se tu o ragelly nedozvím... Díky za info.
ragelly napsal(a):
Ne tak já myslím, že někdy i víceméně normálním lidem by to možná teoreticky mohlo připadat vtipné......... :D
No, poslední dobou si říkám, že jsem imbecil já, protože když se kouknu na svoje hodnocení u posledních komedií, jsem totálně mimo :D
To je Imaginary Mary - 20 % vs 30 a 40; Nobodies 60 % vs 30 a 20 nebo si vybavuju ještě Making History, kde to bylo nejlíp tuším 60 a já tam těch 90 % :D
Tak chyba bude asi u mě.
A jak si to tak čtu, docela mě pobavilo tohle:
Esgalnor: "Jednou jsem se pousmál"
Drunk_Queen: "Několik povedených vtipů"
ragelly: "Spousta vydařených vtipů"
Tak kolik se jich teda povedlo? :DD
Esgalnor napsal(a):
No, poslední dobou si říkám, že jsem imbecil já, protože když se kouknu na svoje hodnocení u posledních komedií, jsem totálně mimo :D
To je Imaginary Mary - 20 % vs 30 a 40; Nobodies 60 % vs 30 a 20 nebo si vybavuju ještě Making History, kde to bylo nejlíp tuším 60 a já tam těch 90 % :D
Tak chyba bude asi u mě.
Nééé tak víš co, každému se líbí něco jiného, to je to kouzelné :D A i co lidi píšou, tak je víc baví, když máme rozdílná hodnocení :D Což tady platí skvěle :D Snad se ozve se svými názory víc lidí, kteří se rozhodli seriál zkusit, zajímá mě, jak hodnotí ostatní :D
Esgalnor napsal(a):
Tak chyba bude asi u mě.
Na tvé rebelii není vůbec nic špatného <3.
Esgalnor napsal(a):
...
ragelly napsal(a):
...každému se líbí něco jiného, to je to kouzelné :D A i co lidi píšou, tak je víc baví, když máme rozdílná hodnocení :D ...
Naprosto souhlasím s ragelly, navíc by bylo fakt podezřelé, když byste se pokaždé shodli :-)
K seriálu: První polovinu epizody jsem se docela bavila (40-50%), druhou trpěla (10-20%), pro jistotu jsem mrkla na další díl a potvrdila si, že toto není úplně pro mě (30%). A to su původem z Moravy, tož tak :-D
Já se smála, dobrej seriál.
Mně se trochu nelíbí že humor pro imbecily je i moravský nářeč. Nejsem imbecilové co jen pijeme a jezdíme navátí autobusem, jak to bylo v seriálu Vinaři.
Je to pro imbecily. Přirovnal bych to k Policajtům na Barrandově. A přirovnat cokoliv k čemukoliv na Barrandově je urážka nejhrubšího zrna.
Fabec napsal(a):
Mně se trochu nelíbí že humor pro imbecily je i moravský nářeč. Nejsem imbecilové co jen pijeme a jezdíme navátí autobusem, jak to bylo v seriálu Vinaři.
Však já vím, to mě na Vinařích štvalo nejvíc :D Ale tady to je myšleno tak, že ve Fízlárně se má člověk smát jen tomu, že to to nářečí je - vtipný to bejt nemusí, ale očekává se, že cokoliv, co je touhle postavou proneseno, je automaticky vtipný.
Fabec napsal(a):
Jenže to "moravský nářečí" je ve Fízlárně směs hantecu, hanáčtiny, ostravštiny, valaštiny a v podstatě všeho nespisovnýho, co můžeš na východ od Prahy pochytit. A to mě na tom štve nejvíc, že jazykově (a původem) je postava Kyselky totální sračka.
Jako nevím, co se mi to zrovna stalo! :D Přistupovala jsem k tomu se svým odporem k aktuální české tvorbě, ale nakonec jsem si pustila i druhý díl. Ten moment, kdy Ruda vstoupil do místnosti a spustil po jeho mě pobavil. :D Nemyslím si, že se budu dívat dál, ale seriál se mi zdá o hodně lepší než Pěstírna.
Tolik rozporuplných názorů! Musím kouknout alespoň na první díl :-D
Rozhodně nedoporučuju,totální kravina....
Tak dakujem, neprosim...
Ozkoušeno a už vím, že nikdy více. Tohle rozhodně není můj styl humoru. Vlastně nebýt výzvy asi bych se nepřemluvil ani dokoukat ten první díl :(
Pilot byl nejlepší, další díly byly pořád úplně to stejné dokola, takže se to docela rychle omrzelo. Ale i tak jsem se bavila :D