Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 4. 2017 / 16:41:25 (před 7 roky)
off

Achjo... Quantico mám ráda. Vlastně nevím, čím tu díru zalepím. Je to jeden z mála seriálů v mém watchlistě, který není scifi-fantasy-comics... a to špionské prostředí mě hrozně baví :(

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 4. 2017 / 16:44:36 (před 7 roky)
off

Tak prodloužené seriály od Shondy sleduju až na Scandal (ten mám časem v plánu), takže tady spokojenost. The Catch- jasně není to žádná hitovka či seriál, který by byl nějak fakt extra kvalitní, ale mě baví a tak případné překvapivé prodloužení jinak potěší, ale pokud letos skončí, tak se také nic moc neděje. Once upon a time snad prodlouží alespoň pro tu závěrečnou řadu. Seriál by si to zasloužil. Zrušení Quantica by jinak také zamrzelo, ale víc by mi vadilo kdyby stanice zařízly jiné seriály. Z Time After Time jsem viděl jenom pilot a špatné to nebylo, ale když to zrušili tak to zrušili. Ostatní nesleduji, takže my je jejich osud docela fuk. :-)

Valesion
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 4. 2017 / 16:56:18 (před 7 roky)
off

Tady je mi upřímně všechno fuk :D.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 4. 2017 / 17:15:45 (před 7 roky)
off

AoS jsou na lopatě snad už od 1.série :D Ale nad vodou je drží provázání s filmy a já stále doufám, že se Coulson objeví v dalších Avengers. Quantico už začíná být opakováním 1.série, jediné co mě tam drží je Shelby a její pletky s prezidentskou rodinkou :D Zrušení Conviction je škoda, Time after time naopak vůbec. OUaT už ani nesleduju, sice plánuju 6.sérii v budoucnu dokoukat, ale pokud nebude další série, tak z toho smutná nebudu. A pokud bude, tak by mi v ní ze stálých postav stačila Regina a Rumpl :D HTGAWM stále překvapuje, ani bych se už nedivila, kdyby po letošní překvapivé smrti příští rok zařvala sama Annalise :D a The Catch mě baví, ale pokud ho zruší, tak mi to extrémně vadit nebude.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 4. 2017 / 17:23:29 (před 7 roky)
on

No, s Agenty je to vždycky stejné a vždy se z toho dostali. Snad to bude i tentokrát.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
22. 4. 2017 / 17:42:06 (před 7 roky)
off
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 4. 2017 / 17:52:55 (před 7 roky)
off

Tady mě zajímá jen OUAT a já doufám, že to nezruší. Co se týče tipů...tak jsem se tady asi dost sekla :-D

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 4. 2017 / 18:02:24 (před 7 roky)
off

OUAT by už ani tu zkrácenou řadu nezasloužil, už vysloveně vaří z vody.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 4. 2017 / 21:15:31 (před 7 roky)
off

Od ABC sleduji jen HTGAWM a ten je v suchu.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 4. 2017 / 22:20:59 (před 7 roky)
off

Po zrušení Time After Time už mi záleží jen na AoS a OUaT. Tak snad je prodlouží na finálové řady. U Castlea by to bez Stany nemělo smysl, ale věřím, že OUaT si s hlavní čtyřkou vystačí.

Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 4. 2017 / 07:02:12 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Tady je mi upřímně všechno fuk :D.

Ty zvíře, vždyť těm seriálům jde o život :D

Ale souhlasím s Directorem, agenti podle mě nikdy neměli valnou sledovanost a pořád jsou tady (osobně čekám zrušení po každé řadě, včetně první). Přežili už AC a klidně bych si vsadil, že pokud je teď prodlouží aniž by oznámili poslední řadu, jak píše Ragelly v článku, tak přežijí i Inhumans.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 4. 2017 / 10:49:49 (před 7 roky)
off

Myslím, že právě kvůli provázání s filmy a Marvelem mají AoS pokračování jisté dokud prostě Marvel bude chtít, aby seriál byl :D OUATu přeji ještě minimálně tu pěknou závěrečnou řadu, ale naši drazí autoři už to kolikrát pěkně zpackali a bojím se, že by ten konec byl úplně příšerný a ne nějak poetický... Navíc bych tam ještě chtěla Reginu a Emmu, ale občas si říkam, jestli už toho nemá Jenn plný kecky a bojím se, že skončí, Lana možná taky, když jejich postavy tak ničí...
Myslela jsem, že Conviction už je oficiálně zrušené (což ještě teď dost bolí), vždyť Hayley už točí nový seriál...
Snad moje myšlenky pro jednou dávají nějaký smysl :D

What the fork?!
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
23. 4. 2017 / 13:17:28 (před 7 roky)
off

Řekla bych, že Aos to do další sezony ještě přežije. Navíc teď se s kvalitou zase o něco zvedl a fanoušci se začínají ozývat. Zpátky v lednu ho ředitel ABC taky vychvaloval a DVR čísla ho drží. Nehledě na to, že jeho zrušení bych nepřežila..

lydia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 4. 2017 / 16:31:46 (před 7 roky)
off

Ať už OUAT zruší a to utrpení neprotahují.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 4. 2017 / 17:33:19 (před 7 roky)
off

Z ABC toho moc nesleduji, ale OUaT se mnou ještě musí vydržet. Já bych se na to mohla dívat pořád.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 4. 2017 / 18:35:22 (před 7 roky)
off

Grey's přežije i šváby
Quantico mělo parádní první sérii, ale druhou už by to mohli ukončit
AoS teď nesleduju, skončila jsem na začátku aktuální série, ale myslím, že dokud Marvel chce, tak Agenti pojedou
a OUaT bych taky mohla sledovat pořád <3 při nejhorším nám doufám dají alespoň jednu poslední sérii.. prosiiiiim :D
a ještě The Catch - 1. série super, 2. mě baví snad ještě víc, takže radši v nejlepším přestat :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2017 / 22:30:27
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 4. 2017 / 21:21:49 (před 7 roky)
off

The Catch se mi loni líbil, 2.sérii jsem ještě nenačal, ale nějak si neumím představit, co bude řešit. Middle jsou v suchu a pak se mi z pilotů líbily ještě Speechless a TaT, tak snad bude ten první zajímavější :)

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 4. 2017 / 23:44:39 (před 7 roky)
off

Z ABC tet' pravidelně sleduji jen OUAT a Agenty. Jak už bylo několikrát psáno, doufám také v prodloužení. Třeba jen zkrácenou sérii :)

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 4. 2017 / 11:03:17 (před 7 roky)
off

Tu som zvedavy len na to ako to dopadne s Agentami...

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 4. 2017 / 11:42:01 (před 7 roky)
off

How to Get Away with Murder prodloužen - super! Snad přežije i Fresh Off the Boat a budu spokojena. :))
Ať si klidně zruší The Catch, ale ať ho nějak hezky ukončí!

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 4. 2017 / 17:32:26 (před 7 roky)
off

Od ABC přece jen sleduji nejvíc. Skandálu pomalu dochází dech (nemluvím o sledovanosti) a nové díly jsou mnohdy naprosto mimo mísu. Drama to pořád je, takže asi dobré zprávy.
Za co jsem vážně rád je How to get away with Murder. Původně jsem seriál chtěl odepsat během druhé sérii, ale ještě že jsem to neudělal. Tak snad mu ratingy už nebudou padat.

Průměrňákovi a Moderní rodinka sice už tak nepobaví, sledují se ale dobře. Bylo, nebylo prosím zakončit jak rychle to jen jde. Co teď ale binge watchinguji jsou Agenti SHIELD a tady přece jen doufám, že Marvel zafinancuje, i když na podzim nás čeká nový seriál od Marvelu na ABC (pokud se nepletu).

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 4. 2017 / 14:27:02
Leeuska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
26. 4. 2017 / 23:33:31 (před 7 roky)
off

Z té záplavy seriálů by mi chyběli jen Agenti, držím jim pěsti už od první série a teď jsou snad úplně nejnapínavější :-)

Leeuska
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 4. 2017 / 23:37:05 (před 7 roky)
off

u Agentů bych ještě hodil to že Joss Whedon jde makat pro DC

Go GOATS