jak to tedy je já myslel podle serialzone že má být macgyver tenhle týden finále a teď koukám na IMDB že 1.série má 21.dílů přestože tady je 22.dílů a 18.října bylo oznámeno že bude mít 22.dílů tak jak to tedy je? děkuji
Bartonda-CZ napsal(a):
jak to tedy je já myslel podle serialzone že má být macgyver tenhle týden finále a teď koukám na IMDB že 1.série má 21.dílů přestože tady je 22.dílů a 18.října bylo oznámeno že bude mít 22.dílů tak jak to tedy je? děkuji
Vypadá to, že je opravdu jen 21 dílů, finále bylo minulý týden.
Probůh, trochu zkracuj, v druhý hodině už mě to čtení docela přestávalo bavit.
Drunk_Queen napsal(a):
Probůh, trochu zkracuj, v druhý hodině už mě to čtení docela přestávalo bavit.
Já vím :( Ale když já prostě musela zmínit všechno podstatný, proto jsem to musela takhle roztáhnout :( Jako chápu, že tyhle nekonečný články jsou o ničem, že to lidi hnedka zabalí, ale pro klid své duše jsem se prostě musela rozepsat od A do Z.
Občas nestíhám a články SARS přeskočím, jsem ráda, že zrovna ten dnešní mi neunikl. Hodně povedené :-D
Co běželo místo normálního vysílání? Protože nechápu, jak může mít Rosewood i bez konkurence takový slabý rating. :D
Matuush napsal(a):
Co běželo místo normálního vysílání? Protože nechápu, jak může mít Rosewood i bez konkurence takový slabý rating. :D
Jen reprízy, na ABC Shark Tank a na NBC Dateline, ale to běží každý týden, žádná změna :) Lidi šli asi do kina :D
ragelly napsal(a):
Jen reprízy, na ABC Shark Tank a na NBC Dateline, ale to běží každý týden, žádná změna :) Lidi šli asi do kina :D
To je tajný kód pro "šli na Netflix"? :D