pořád doufám, že 2BG prodlouží, aspoň pro poslední rozlučkovou sérii :-)
2BG sice není, co bývalo, ale asi bych stála o poslední rozlučkovou řadu :-)
Pobavila pětiprocentní šance u pure genius, které je ale zároveň téměř nulová. :D tak jak teda?
2BG nech sa nejak rozlucia, a Elementary len nech si drzia, je to moja srdcovka
2BG byly nejlepší první dvě série, pak už nic moc, ale pořád se na to ráda koukám. Jen už by mě zajímal původ Max a její rodiče, ale nejspíše to zůstane navždy utajeno.
Superior Donuts prodloužen? Nechápu! :D
2 Socky už na to sice nemají, zde je, alespoň u mě, válcuje Young & Hungry, ale i tak jim přeji prodloužení. Jako oddychovka stále dobrá.
Tak u CBS mám takovou svou trojku a všechny počiny jsou mou maličkostí velice oblíbené. The Big Bang Theory a Survivor prodlouženo, takže paráda a oba kousky tu s námi ještě nějaký ten pátek pobudou nejspíš. Jediné co tedy ještě neprodloužili a koukám na to jsou 2BG. Ty snad prodlouží. Souhlasím, že občas to už není co to bývalo, ale pro mě to je pořád jedna z nej komedií co se teď někde momentálně vysílají a už se z nich stala taková má srdcovka. No snad to alespoň pořádně zakončí pokud by dostali závěrečnou řadu. V plánu pak mám sledovat Scorpion, takže pokud mě to chytne, tak další série je určitě fajn a stejně tak Myšlenky zločince. Pár kousků jsem viděl v televizi a bavilo mě to, takže pokud by mě to bavilo nadále, tak o zábavu je na nějaký čas postaráno. Teď jsem si ještě vzpomněl, že jsem sledoval Ransom. Nebylo to špatné, ale nechytlo mě to až tak, že bych musel vidět každý díl, takže zrušení tohoto počinu mi vadit nebude.