Diskuze k článku Comic-Con 2012: Psych (Agentura Jasno)
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
13. 7. 2012 / 15:39:11 (před 12 roky)
off

Skvělý článek, Psych a tahle ujetá dvojka mi už vážně chybí. Parminder Nagru jako herečku mám ráda, takže se na ni velice těším a myslím, že je to dobrá volba a Dule dobře vybral jeho novou známost :)
A těším se na hudební čísla :D

Does this darkness have a name? Is it your name?
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 7. 2012 / 18:52:55 (před 12 roky)
off

No, konečně Gus potká svou spřízněnou duši, už mi ho bylo líto, jak je osamocenej, když už i Lassie potkal svoji "osudovou" ženu :D

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
14. 7. 2012 / 00:17:32 (před 12 roky)
off

A helemese, Parminder Nagra (hustý jméno, BTW) je dr. Singupta z Alcatrazu! Řeknu rovnou, ne? Musím říct, že si jí s Gusem jako pár neumím představit... Hlavně proto, že ona je (alespoň co jsem měla možnost vidět) taková rozumná, elegantní, možná trochu odměřená a on spíš takový úzkostlivý rádoby vážný, ale pod vlivem Shawna ještě víc bojácný týpek, co to ještě nemá moc v hlavě srovnané... Upřímně mě už začínal dost iritovat a lézt na nervy, přišel mi někdy příliš trapný (ale to Shawn taky), tak doufejme, že ho přítelkyně srovná do latě a taky že mezi nima bude fungovat chemie... Na muzikálovou epizodu se nikterak netěším (já snad dnes jen kritizuju...), především asi proto, že dlouho avizovaná a vychvalovaná epizoda 7. série House, kde byl western, horor, muzikál a sitcom, mě teda vůbec netankovala a byla jsem z ní hluboce zklamaná... Ale možná, že se ani tak daleko nedostanu, z jistého důvodu (respektive důvodů) Psych moc nemusím, takže je dost možné, že už jen shlédnu první díl nové série a dám seriálu sbohem...

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 7. 2012 / 18:43:42 (před 12 roky)
off

Ahoj neviete kedy presne začne 7 séria. pretože som počula že vraj na jeseň 2012 ale neviem presne kedy . Stačí mi aspoň v ktorom mesiaci

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 7. 2012 / 19:56:43 (před 12 roky)
off
majka147 napsal(a):

Ahoj neviete kedy presne začne 7 séria. pretože som počula že vraj na jeseň 2012 ale neviem presne kedy . Stačí mi aspoň v ktorom mesiaci

Šestá začínala loni v půlce října, tak předpokládám, že sedmička bude taky tak nějak ;)

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 8. 2012 / 21:34:36 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Šestá začínala loni v půlce října, tak předpokládám, že sedmička bude taky tak nějak ;)

Tak to sa teším ! V oktobri mám narodky :D