Haha, zrovna jsem si na to stěžovala pod jiným článkem o Scream :-D No jako štve mě to...byla bych ráda, kdyby nám dali odpovědi ohledně Brandona Jamese a toho, kdo zabil [/spoiler]Kierana[spoiler]. Kdyby udělali tuhle sérii ještě s těmi původními herci a pak v další sérii by udělali reboot, tak nemám problém, ale takhle.....no i tak se na to určitě podívám, jen to asi nemám očekávat v létě, co?
Caroline115 napsal(a):
Haha, zrovna jsem si na to stěžovala pod jiným článkem o Scream :-D No jako štve mě to...byla bych ráda, kdyby nám dali odpovědi ohledně Brandona Jamese a toho, kdo zabil [/spoiler]Kierana[spoiler]. Kdyby udělali tuhle sérii ještě s těmi původními herci a pak v další sérii by udělali reboot, tak nemám problém, ale takhle.....no i tak se na to určitě podívám, jen to asi nemám očekávat v létě, co?
Však jsem to viděla v té jiné diskuzi a věděla jsem, že si ten článek schovávám ve Feedly, tak už jsem ho musela napsat :D A jinak datum zatím neoznámili, takže v létě nebude, spíš když už tak na podzim.
super.. k čomu to je dobre? tak ako písala nadomnou keby ešte bola aspoň jedna séria s pôvodnými hercami a potom by bol reboot tak nemám problém ale takto kopu otázok nevyriešených.. škoda
WTF? Wow, ešte včera som si hovorila, že sa na novú sériu teším jak malé decko na Vianoce, a oni mi zoberú Noaha, Brooke a Audrey + nechajú nezodpovedaný cliffhanger zo záveru? Veď jednu skrátenú sériu by to ešte určite išlo! Plačem :(
Toto už je ztracený případ.
Coto? o.O To se mi ani nechce pokračovat, já se na to díval jen kvůli Brooke :/
Pokud to bude dobře udělané,tak budu mnohem radši,protože druhá série šla pomalinku do sraček a ten dvojdíl ani neměli točit.Takže doufám,že třetí série bude stejně tak dobrá jako ta první,i když s jinými herci.
I když seriál nesleduji, tak by mě zajímalo, jestli (vzhledem k ratingům na MTV) přichází toto rozhodnutí, a celkově rozhodnutí o další sérii, přímo na žádost MTV nebo v tom má prsty Netflix.