Tak tohle se mi ještě nestalo :D
Ehm, notebook, ehm.
A mně se to naopak, jakožto zatvrzelému uživateli desktop PC a navíc ještě bydlícímu na vesnici, stává každou chvíli. :(
Tak tahleta jobovka je ze všech nejlepší, v uvozovkách :D
Tady nejde proud každou chvíli, bydlím na vesnici, takže zafouká a proud nejde, ale naštěstí mám notebook 8-)
Když bude delší výpadek elektřiny, i notebook zhasne :/ I to se stalo, naštěstí jen jednou.
tak to začnu šílet... když je to ve dne, tak do eště de, ale v noci... to je problém, páč mám panickou hrůzu ze tmy... takže v tomto případe záleží na části dne :D ve dne, naštve, v noci/za tmy mám jiný problémy, jak rozkoukaný seriál...
to sou problémy :D pokud ve dne sáhne se do knihovny pro knížku, a pokud v noci tak mi pořád zbejvá tablet a jistí to postel :D
Ten výraz znám :-D Vesnice - výpadky při špatném počasí poměrně často. Mám noťas, ale když člověk neví, kdy to zase zapnou, je lepší si baterii šetřit :-)
Chtěl jsem napsat, že noťas to zachrání, ale při představě, že to, co zrovna nutně potřebuju vidět, uvízne na disku ve stolním PC a nemám to na flešce... to je fakt dost blbý :( :D
Christelle napsal(a):
Tak tahle série bude ještě hodně dlouhá! XD Jen tak dál!
+1
Ano notebook to zachráni ale ak nejde elektrina nejde ani router. A kedže som kompletne prešla na sledovanie seriálov online tak mi je notebook aj tak na nič :)
Christelle napsal(a):
Tak tahle série bude ještě hodně dlouhá! XD Jen tak dál!
:D Je to fajn, fajnový.
Proto se snažím mít vždy nabitej ntb i mobil. :D Ale co bydlím v Praze, tak jsem ještě výpadek elektřiny nezažila.
To se opravdu občas stane:)
:)