Diskuze k článku Scéna měsíce: Duben 2017
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 5. 2017 / 16:04:20 (před 7 roky)
off

Requiem byla skvělá epizoda a ta herečka, co si zahrála mladou Kate, byla úžasná. Na návrat Blacklistu jsem se skoro vůbec netěšil, ale to, co teď v seriálu předvádí, je konečně něco, co můžu považovat za kvalitní podívanou. :-)

katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2017 / 18:04:56 (před 7 roky)
off

To sa mi ešte nestalo, aby som ani jedno nesledovala.

Adélkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 5. 2017 / 18:34:24 (před 7 roky)
off

A já tak doufala, že tu bude Joanina halucinace z finále "Feud"...

Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2017 / 20:01:47 (před 7 roky)
off

Jsem moc ráda, že se tady objevila ta scéna z Homeland, pro mě je to rovněž scéna měsíce. Quinn patřil mezi mé nejoblíbenější seriálové postavy a už konec páté série mě neskutečně zasáhl a teď znovu :( Opravdu jsem už dlouho tak moc u nějakého seriálu nebrečela. Celý příběh a život Quinna byl strašně tragický, Quinn zemřel jako hrdina, nic jiného jsem ale nečekala :(

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 5. 2017 / 20:49:07 (před 7 roky)
off

Bates Motel - naprostej souhlas!

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 5. 2017 / 21:58:42 (před 7 roky)
off

Za mě taky Bates Motel finále, ale jiná, strašně moc se mi líbila ta scéna, kdy Norman jede z lesa domů, naprosto se zbláznil, na obrazovce se střídají flashbacky do pilotu a současnost, kdy šílený hrdina sám se sebou mluví a myslí si, že je mu zase sedmnáct a matka žije. To bylo famózní. Tady ta smrt mě naopak trošku zklamala, i když to poselství chápu a beru.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
4. 5. 2017 / 22:14:27 (před 7 roky)
off

Z uvedených sleduji jen Blacklist, ale momentálně mám pauzu - kouknu maratonem, až bude zbytek série (tj. vše od pauzy) venku.

lukascoolarik napsal(a):

...Na návrat Blacklistu jsem se skoro vůbec netěšil, ale to, co teď v seriálu předvádí, je konečně něco, co můžu považovat za kvalitní podívanou. :-)

To zní hodně dobře, konečně se můžu těšit :-)

Nevím, jestli se to počítá do dubna nebo až do května, ale fascinoval mě pilot American Gods, bohužel nedokážu vybrat jen jednu scénu. Měla jsem z adaptace knižní předlohy trochu strach, ale úplně zbytečně - dokonalá atmosféra, vizuál, hudba i herci. Hodně se těším na další díl :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 5. 2017 / 18:16:38
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
5. 5. 2017 / 12:47:12 (před 7 roky)
off

Tak trochu jsem čekala, že se zde objeví něco z Broadchurch nebo DW.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 5. 2017 / 02:00:43 (před 7 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Tak trochu jsem čekala, že se zde objeví něco z Broadchurch nebo DW.

Broachurch byl moje záloha - scéna z nočního pochodu...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 5. 2017 / 09:59:24 (před 7 roky)
off

Pro mě je scénou měsíce dubna jednoznačně scéna z posledního dílu 13 reasons why. A myslím, že ti, co to viděli, budou vědět, kteoru myslím. To mě dost vzalo, dlouho jsem u ničeho tak nebrečela...

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 5. 2017 / 10:29:28 (před 7 roky)
off
reallyreallychildish napsal(a):

Pro mě je scénou měsíce dubna jednoznačně scéna z posledního dílu 13 reasons why. A myslím, že ti, co to viděli, budou vědět, kteoru myslím. To mě dost vzalo, dlouho jsem u ničeho tak nebrečela...

To je za březen :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 5. 2017 / 11:44:06 (před 7 roky)
off

Za mňa scéna mesiaca bola new girl. V podstate celá časť :D. Ale najviac sa mi asi páčilo ako Schmidt sedel s Nickom u vydavateľa a hovoril mu o Jess. Najviac sa mi páčilo ako sa Schmidt tváril, taký úsmev keď povedal will you listen to yoursel?! :D Ešte aj ja som sa usmievala ako mesiačik na hnoji :D

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 5. 2017 / 11:44:06 (před 7 roky)
off

Za mňa scéna mesiaca bola new girl. V podstate celá časť :D. Ale najviac sa mi asi páčilo ako Schmidt sedel s Nickom u vydavateľa a hovoril mu o Jess. Najviac sa mi páčilo ako sa Schmidt tváril, taký úsmev keď povedal will you listen to yoursel?! :D Ešte aj ja som sa usmievala ako mesiačik na hnoji :D

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
6. 5. 2017 / 15:54:38 (před 7 roky)
off

Pre mňa je scénou mesiaca duben záverečná scéna z 1.epizódy 3.série Leftovers. U tohto seriálu som zvyknutý, že takmer s každou epizódou dostanem nejakú silnú scénu, ktorá sa mi zaryje pod kožu. No ten šok, keď ukázali v závere tvár "Sarah" a ako vraví "Nie" v spojení so silnou hudbou, to som naozaj nečakal. Tá scéna ma riadne zasiahla a ten záver vo mne ešte veľmi dlho rezonoval.

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 5. 2017 / 21:59:06 (před 7 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

To je za březen :)

Vím, kdy to vyšlo, ale přiznejme si, kolik lidí to stihlo za ten jeden den vidět celý?

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.