Já byla nadšená, ale možná nedokážu být úplně nad věcí. Já miluju Gaimana a líbí se mi vidět jeho postavy živé.I když jsem si je většinou představovala úplně jinak. Ze všech seriálů jsem se na tenhle těšila nejvíc, tak doufám, že nebudu zklamaná.
A kdyby někdo kvalitně natočil Sandmana, tak to bych asi upadla do mdlob...a teď musím jít dočíst Anansiho chlapce.
Po první a právě dokoukané druhé epizodě jsem maximálně spokojená. Je to záměrně hodně pomalé, o to víc si vychutnávám, jak dokonale se tvůrcům povedlo přenést atmosféru knižní předlohy. Vizuální i hudební stránka dokonalá, obdobně jsem nadšená z castingu.
Pro ragelly: Bilquis a její ložnice dostaly prostor i v druhé epizodě :-)
Já byl nadšený hned po prvním díle, a vtipný je si stěžovat, že nechápu postavy nebo děj, protože v případě seriálu se kde divákovi ještě naproti. V knize ty postavy a děj nejsou z počátku vůbec tolik jasné a to mne na tom ve finále bavilo nejvíc.
Goro z Lega napsal(a):
Já byl nadšený hned po prvním díle, a vtipný je si stěžovat, že nechápu postavy nebo děj, protože v případě seriálu se kde divákovi ještě naproti. V knize ty postavy a děj nejsou z počátku vůbec tolik jasné a to mne na tom ve finále bavilo nejvíc.
Je fakt že kniha je spíš v náznacích. Spousta se toho musí domyslet. Ale to je na tom to skvělý.
Celou dobu jsem si říkala "Ať to není blbost, ať to není blbost", protože Gaimana mám ráda. Sice zrovna Americké bohy jsem četla snad nadvakrát, možná na třikrát (jsou opravdu hodně utahaní), ale i tak jsem se na tohle zpracování těšila. A po první epizodě musím říct, že to je nářez.
Chápu, že pro spoustu lidí, kteří například neznají předlohu to musí být dost zvláštní podívaná (viz Bilquis - btw ta scéna v prvním díle je přesná, nebo spíš takhle nějak jsem si ji při čtení knihy představovala, takže mě zas tak nepřekvapila).
Jsem spokojená:) A doufám, že se díky tomu Gaiman dostane víc do podvědomí - takové Nikdykde také stojí za to.
Knihu jsem nečetla, pilot shlédla, ale nebudu pokračovat dále, není to můj šálek kávy
Pomalej rozjezd,než představí všechny postavy, tak bude půlka seriálu za náma. Ale to mi nevadí, jen si teď počkám další dva týdny, abych mohl kouknout alespoň na tři díly zaráz.
Mne sa to páči. Ale zrejme len preto, že mám rád Gaimana a poznám aj predlohu.
Tu už viem kto je kto a čo príde. Ale keby som predlohu nepoznal, tak by ma to asi až tak veľmi nebralo, lebo to ide veľmi pomaly. Aj druhá časť - nákup v potravinách, večera a napokon si zahrajú dámu. Iste, všetky tie reči okolo toho a halucinogénne vyobrazenia, ale v podstate dve hodiny prešli a nič sa nestalo.
Dost ujetý seriál, ale i kniha je ujetá. Pro divné lidi. Sexuální scéna tomu dala skutečnou korunu .
Mě tenhle seriál připomíná Legion. Většinu času jsem netušil, co se vlastně děje, ale i tak mě to bavilo :D
Vypadá to dobře, ale nic pro mě. ;)
Knihu jsem nečetla, teď jsem dokoukala pilot. Vypadá to zajímavě, ale měla jsem pocit, že si budu muset přečíst knihu, abych se trochu zorientovala. A teď tu čtu, že to by stejně nepomohlo :D
Mam to v hladaciku a kedze par serialov mi skoncilo, tak si na to hadam cas najdem...