Diskuze k článku SARS: Stovka se zvedá
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2017 / 18:17:33 (před 7 roky)
off

Přestal jsem to sledovat když umřela Lexa. A pokud další série bude v bunkeru. Tak bůh s věrnějšími fanoušky.

Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2017 / 18:31:15 (před 7 roky)
off

Stovka měla dnes jednu ze svých nejlepších epizod, já si říkala, že tvůrci po třetí sérii nějak změkli v počtu úmrtí, no a pak stačí jedna epizoda a oni to celé stihnou dohnat :-D

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 5. 2017 / 20:04:42 (před 7 roky)
off
Hild napsal(a):

Stovka měla dnes jednu ze svých nejlepších epizod, já si říkala, že tvůrci po třetí sérii nějak změkli v počtu úmrtí, no a pak stačí jedna epizoda a oni to celé stihnou dohnat :-D

tak nejak.. ale škoda že ich toľko zabili hneď na šupu, hoci to neboli nejak extra hlavné postavy ale aj tak.. až do konca som dúfal že sa niečo stane a prežije ich viac.. :D

Vachisek: a to si sledoval len kvôli Lexe? "Milujem" ľudí čo pozerajú seriály len pre určité postavy a keď ich zabijú tak to prestanú sledovať a dosť sa čudujem takým ľuďom lebo snáď žiaden serial nedopozerajú do konca x)

TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
4. 5. 2017 / 20:31:06 (před 7 roky)
off

U Survivora se číslům ani nedivím, minulý týden epizoda nestála za nic a vesměs ta druhá polovina série mi přijde o hodně slabší. Stovka mě v třetí sérii hodně bavila, ale čtvrtá mě nudí. Nevím, jestli budu schopná ty poslední epizody dokoukat.

Nycklick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 5. 2017 / 21:40:47 (před 7 roky)
off
TheDanielss napsal(a):

U Survivora se číslům ani nedivím, minulý týden epizoda nestála za nic a vesměs ta druhá polovina série mi přijde o hodně slabší. Stovka mě v třetí sérii hodně bavila, ale čtvrtá mě nudí. Nevím, jestli budu schopná ty poslední epizody dokoukat.

Souhlas, neviděl jsem sice poslední díly obou seriálů, ale Survivor je slabý odvar Homelandu a House of Cards a poslední díly od konce McLeishe jsou vcelku o ničem. Netuším, jak chtějí udělat druhou řadu.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
4. 5. 2017 / 22:13:14 (před 7 roky)
off

Zdá se, že Empire se definitivně dostává do vod mezi smrtelníky. Ještě tak jedna sezona a je na průměru stanice.