Budu jako její přátelé =) Taky jí závidím pracovat se sexy Nathanem Fillionem =D
Jen tak dál ragelly =)
USS Odyssea napsal(a):
Budu jako její přátelé =) Taky jí závidím pracovat se sexy Nathanem Fillionem =D
Jen tak dál ragelly =)
No.. ještě Arrow a dneska konec :)
šikulka =D tiež závidím a dúfam,že Kate nebude pre neho len ďalšia v poradí
ragelly napsal(a):
No.. ještě Arrow a dneska konec :)
Mrknu na ten rozhovor na TV Line, kouknu jak mu budu rozumět a třeba zkusím pomoct s dalšími seroši na zítřek nebo na neděli :)
Pěkný článek:) jen škoda, že letos nebylo nějaký to video na další sérii no. :/ :D
misyrka napsal(a):
Pěkný článek:) jen škoda, že letos nebylo nějaký to video na další sérii no. :/ :D
Určitě nějaký bude :) Časem :D
USS Odyssea napsal(a):
Určitě nějaký bude :) Časem :D
V to taky doufám :D ale bude to větší čekání než v loni, kdy bylo zveřejněný právě na Comic-conu.
V pondělí by měli fotit photoshoot na 5. sérii a od úterka začínají natáčet. :)
Gabik.029 napsal(a):
V pondělí by měli fotit photoshoot na 5. sérii. :)
Alespoň něco. :D
Mollyina odpověď na otázku "Jak bude Alexis vnímat vztah táty a Beckettové?" mě docela překvapila. Já nabyla takového dojmu, že Alexis má Kate dost ráda, že ji hodně respektuje (jednou jí snad Kate i radila či ji utěšovala, kromě toho Kate taky s Castlem probírala její trable, takže si troufám říct, že Kate jí dost rozumí) - měla jsem prostě za to, že z toho jejich vztahu bude Alexis nadšená (to samé čekám i od Castlovy mamky), že Kate právě jako další v řadě tátových přítelkyň brát nebude (ostatně taky proto, že dlouho byli jen přátelé a spolupracovníci), protože ví, jak ji má táta rád a co pro něj znamená (kamarádka, vrba, múza, kolegyně). Chápu, že to bude brát s rezervou - Rickova dvě předchozí nevydařená manželství jsou varovná (ostatně i Alexis jeden vážnější vztah měla a nevyšel jí, takže chápu, že může být ještě zahořklá nebo co se týče vztahů skeptická). Ano, přestože jim fandíme, jejich vztah vyjít nemusí (i když to možná nikdo neočekává, protože jsme si je tak dlouho jako pár idealizovali), jen jsem teda myslela, že z toho Alexis bude alespoň z půlky na větvi jako my fanoušci... Vždyť přeci tátovi štěstí přeje a ví, jak dlouho má Kate rád... No prostě mě to dost zaskočilo, asi tak...
Jsem na tom stejně jako Anyk. Taky jsem myslela, že bude Alexis víc nadšená... a že mu třeba bude připomínat, aby to tentokrát nepokazil :D
aaaja napsal(a):
Jsem na tom stejně jako Anyk. Taky jsem myslela, že bude Alexis víc nadšená... a že mu třeba bude připomínat, aby to tentokrát nepokazil :D
Že jo - přesně! Čekala bych, že do něj bude šťourat, že se na něj bude poťouchle usmívat a myslet si svoje, bude vyzvídat, kam ji třeba bere na večeři a že mu bude radit, co si má na sebe vzít nebo já nevim co...
Tak uvidíme, třeba trochu mlží nebo si o tom herečka teď myslí svoje, ale při natáčení se chemií mezi Stanou a Nathanem nechá ovlivnit... Hlavně doufám, že nebude nějaká negativní nebo protivná, do teď jsem měla Alexis moc ráda, protože nebyla moc typická postava...
Máte pravdu, taky jsem se při čtení odpovědi Alexis zarazila, myslela jsem, že bude z jejich vztahu víc nadšená. :(
Díky ragelly za super články. :)
To já ji zas docela chápu...pro nás je to něco, čeho jsme se KONEČNĚ dočkali, ale Alexis to tak nebere. Navíc se Castlovi nikdy do milostnýho života nepletla, od toho má Castle matku. :D Takže nadšení se snad dočkáme více od Marthy, nemyslím, že se bude Alexis nějak angažovat.
A s Arrow to nekončí, jedeme dál! :D Díky ragelly za všechny novinky! ;)
Gabik.029 napsal(a):
To já ji zas docela chápu...pro nás je to něco, čeho jsme se KONEČNĚ dočkali, ale Alexis to tak nebere. Navíc se Castlovi nikdy do milostnýho života nepletla, od toho má Castle matku. :D Takže nadšení se snad dočkáme více od Marthy, nemyslím, že se bude Alexis nějak angažovat.
tak jasně, to chápu, ale nemyslela jsem si, že ji bude brát jako další v pořadí, když se přece jenom trochu skamarádily
aaaja napsal(a):
tak jasně, to chápu, ale nemyslela jsem si, že ji bude brát jako další v pořadí, když se přece jenom trochu skamarádily
To joo, ale zas Castle měl ženských dost, tak se jí ani moc nedivím, že to tak bere. Třeba by časem změnila názor, až by viděla, že to berou vážněji. No ale může to být stejně všechno jinak, tohle byl Mollyin názor, třeba má Andrew jiné plány. :)
Gabik.029 napsal(a):
To joo, ale zas Castle měl ženských dost, tak se jí ani moc nedivím, že to tak bere. Třeba by časem změnila názor, až by viděla, že to berou vážněji. No ale může to být stejně všechno jinak, tohle byl Mollyin názor, třeba má Andrew jiné plány. :)
Jenže Kate není jen tak někdo... (Takovýhle idealizování normálně nemám ráda, jenže v tomhle případě to není z důvodu, že by Kate byla lepší než všechny ostatní ženský, ale "není jen tak někdo" třeba v tom směru, že dokáže Castla ukočírovat, dokázala s ním mít naprosto profesionální a produktivní vztah, v jeho životě je už hodně dlouho - a jak jsem psala, v Castlově životě už plnila několik různých důležitých rolí.) Není to ženská, co si ji narazil někde v baru. Inspiroval podle ní hlavní postavu svých několika knih, to taky s každou ženskou neudělal... Takže Kate je pro Ricka spešl a Alexis to MOOOOC dobře ví... I bych pochopila, že třeba bude nadšená potají a navenek bude jakoby neutrální, chladná, kdyby to třeba nevyšlo... Ještě bych tak maximálně brala, kdyby zpočátku byla chladná, ale když uvidí, co to s tátou dělá, začne jim držet palce... Ale to, že by ji tátův milostnej život nezajímal a že Kate bude brát jen jako nějakou procházející ženskou nechápu, neberu a ani si to moc neumím představit, právě proto jak spolu v minulosti Kate a Alexis mluvily/jednaly... Přeci se k ní nemůže najednou začít chovat chladněji nebo jednat s ní stejně jako s ní jednala dřív, když třeba Kate přijde na večeři nebo něco takového, nemůže předstírat, že je všechno při starém...
Ale máš pravdu, vyžívat se v tom bude asi víc Martha, na její reakci se hrooozně těším! (Tady bych normálně dala tři vykřičníky, ale ty jsou redaktory, respektive asi spíš jednou osobou zakázány, takže musím dát jen jeden :) Ještě že mi nevzali moje tři tečky ;)
Tvůj názor ale samozřejmě respektuju, tohle je spíš takový uvažování nahlas, protože mi to prostě nejde do hlavy...
Gabik.029 napsal(a):
no jasně... třeba to tak vidí i proto, aby byla trochu změna od toho, co všichni čekaj :D
Anyk napsal(a):
Jenže Kate není jen tak někdo... (Takovýhle idealizování normálně nemám ráda, jenže v tomhle případě to není z důvodu, že by Kate byla lepší než všechny ostatní ženský, ale "není jen tak někdo" třeba v tom směru, že dokáže Castla ukočírovat, dokázala s ním mít naprosto profesionální a produktivní vztah, v jeho životě je už hodně dlouho - a jak jsem psala, v Castlově životě už plnila několik různých důležitých rolí.) Není to ženská, co si ji narazil někde v baru. Inspiroval podle ní hlavní postavu svých několika knih, to taky s každou ženskou neudělal... Takže Kate je pro Ricka spešl a Alexis to MOOOOC dobře ví... I bych pochopila, že třeba bude nadšená potají a navenek bude jakoby neutrální, chladná, kdyby to třeba nevyšlo... Ještě bych tak maximálně brala, kdyby zpočátku byla chladná, ale když uvidí, co to s tátou dělá, začne jim držet palce... Ale to, že by ji tátův milostnej život nezajímal a že Kate bude brát jen jako nějakou procházející ženskou nechápu, neberu a ani si to moc neumím představit, právě proto jak spolu v minulosti Kate a Alexis mluvily/jednaly... Přeci se k ní nemůže najednou začít chovat chladněji nebo jednat s ní stejně jako s ní jednala dřív, když třeba Kate přijde na večeři nebo něco takového, nemůže předstírat, že je všechno při starém...
Ale máš pravdu, vyžívat se v tom bude asi víc Martha, na její reakci se hrooozně těším! (Tady bych normálně dala tři vykřičníky, ale ty jsou redaktory, respektive asi spíš jednou osobou zakázány, takže musím dát jen jeden :) Ještě že mi nevzali moje tři tečky ;)
Tvůj názor ale samozřejmě respektuju, tohle je spíš takový uvažování nahlas, protože mi to prostě nejde do hlavy...
Ona to nemyslela nijak špatně nebo negativně, spíš neutrálně, řekla bych. (rozhovor je dyžtak tady YouTube /watch?v=aCeL3uErgYU) Myslím, že to tak neprožívá (já bych teda jako Castlova dcera taky nijak nikomu "nefandila" v jeho milostným životě :D), prostě to bere tak jak to je.
Co se týče vztahu Kate a Alexis - je pravda, že se znají víc a blíž než s jinýma ženskýma, co Castle měl, na druhou stranu už jsme ale několikrát viděli, že se Alexis nelíbí, že se Castle kvůli Beckettové ocitá v nebezpečných situacích, takže tady se sympatie asi vyrovnávají.
No ale je to stejně jedno, každý na to nahlíží jinak, takže nemá cenu se v tom nějak rýpat. :D
Joo, na to se těším. Nebo až se to dozví Lanie, Espo, Ryan a další! :)
tiež ma tá Molliny odpoveď šokla, tiež je isté že sa v tom bude viacej vyžívať Martha a na to sa teším + na reakciu ostatných :)
Gabik.029 napsal(a):
Joo, na to se těším. Nebo až se to dozví Lanie, Espo, Ryan a další! :)
Hmmm, tak na to se taky moc těším, až spolu přijdou poprvé na stanici ruku v ruce a budou se připitoměle usmívat...
vikkyy napsal(a):
Hmmm, tak na to se taky moc těším, až spolu přijdou poprvé na stanici ruku v ruce a budou se připitoměle usmívat...
Spíš aby se to třeba nesnažili držet v tajnosti, ale ty jejich výrazy a pohledy by je stejně prozradily. :D I když to už udělali s Lanie a Espositem.
vikkyy napsal(a):
No, nevim, jestli to budou zase až tak křičet do světa... Zaprvý mi Kate nepřijde jako takovej ten typ, co se muchluje na veřejnosti (Castle je zvyklej mít na každý ruce zavěšenou jednu ženskou, ale myslím, že Kate by to zrovna nebylo příjemný, aby na ně všichni čuměli, navíc je to silná a nezávislá žena, co si nic nemusí dokazovat ani se přítelem nijak nemusí chlubit), zadruhý technicky vzato jsou to kolegové, přestože Castle není policista a nevím, zda tam oficiálně pracuje nebo ne (zase když má informace o probíhajícím vyšetřování, účastní se výslechů a podobně, musel třeba podepsat nějakou mlčenlivost nebo něco), spolupracovníci jsou a vztahy na pracovišti zrovna u policie schvalované nijak moc nejsou, protože můžou ovlivnit jejich jednání v nebezpečných situacích apod... A ta jejich nová šéfka přeci trvá na tom, aby se všechno dělalo podle předpisů a z Castlovy přítomnosti zrovna nadšená není, takže na nějaký držení se za ruce v práci nebo jiné veřejné výlevy to nevidím...
Spíš tipuju, že to budou tajit a to i před Espem a Ryanem a Lanie - i když ta to na Kate asi pozná, takže ta se to asi brzy dozví... A pohledy po sobě házeli už dřív, na to jsou asi ostatní docela zvyklí... Kate a Castle umějí být profesionálové... Možná, že jim něco podezřelé přijde (Kate a Rick spolu přijedou do práce nebo oba zaspí nebo spolu dorazí na místo činu nebo něco podobného), ale nejjednodušší vysvětlení, totiž že spolu chodí, je možná nenapadne...
Slow motion: Kate a Rick přicházejí po chodbě ruku v ruce, s blaženými úsměvy na rtech a jejich kolegové je sledují s ústy dokořán, na chvíli se zastaví a Kate pohodí svou nádhernou hřívou a Rick se zasní a v tom klapka a dál už jsou zpátky v realitě.:)