takovejch neodškrtnutejch epizod tam ve watchlistu je :DD
hacker3985 napsal(a):
takovejch neodškrtnutejch epizod tam ve watchlistu je :DD
Jo asi tak :-D pak je vzdy odskrtavam najednou,třeba tri série :-D
:D :D Výborný!
Začíná to být poněkud vyčpělé. Co tohle téma opustit a vracet se k němu jen příležitostně po delší době?
Navíc, tohle přece není tragédie, přejdu plynule na jiný díl či jiný seriál ;)
Agregátor :D Povinná výbava každého seriálového fanouška :D
:DDD To znám, proto mám pro jistotu v KMPlayeru aktivovanou historii souborů, tam si vždycky najdu poslední díl a přesně vím, kde jsem.
chce to nové téma
:-D Stalo se mi to zrovna dneska! Naštěstí žádná tragédie, mám resty i u jiných seriálů :-)
Já mám většinou watchlist otevřený celý den na ntb nebo na mobilu, abych mohla odškrtávat hned. Jsem poctivka. :D
Horší je přepsat se v čísle série při stahování... Před několika dny začali po delší pauze zase vysílat Pretty Little Liars. Já si inteligentně stáhla s05e11 místo s07e11 a dívala jsem se na to asi 20 minut, že mi došlo, že je to starý díl. Měla jsem od začátku podezření, že to tam vypadá nějak jinak, než před pauzou, ale omlouvala jsem si to tím, že jsem prostě zapomněla, co se tam posledně událo... :'D
Vachisek napsal(a):
chce to nové téma
Presne tak :D
Tyjo doufam, ze uz tenhle pribeh brzo skonci, protoze uz mi to osobne moc vtipny neprijde. Prvni 3-4 jeste dobry, ale ceho je moc toho je moc...
Shppen napsal(a):
Tyjo doufam, ze uz tenhle pribeh brzo skonci, protoze uz mi to osobne moc vtipny neprijde. Prvni 3-4 jeste dobry, ale ceho je moc toho je moc...
Souhlas.
Nevada napsal(a):
Začíná to být poněkud vyčpělé. Co tohle téma opustit a vracet se k němu jen příležitostně po delší době?
Vachisek napsal(a):
chce to nové téma
Shppen napsal(a):
Tyjo doufam, ze uz tenhle pribeh brzo skonci, protoze uz mi to osobne moc vtipny neprijde.
Souhlasím, už to není taková zábava a spíš je to otravný... sice jsem ráda, že si s tím autoři udělali práci, ale vidět pořád to samý, jen s aktualizovaným bločkem a důvodem tragédie je už moc ohraný...
Destinytte napsal(a):
Já mám většinou watchlist otevřený celý den na ntb nebo na mobilu, abych mohla odškrtávat hned. Jsem poctivka. :D
Tak to já ho mám rovnou otevřený 3x :D na ntb, PC i mobilu :D pořád mám přehled o titulkách, dílech a vysílání ;) :)
vracet se k němu jen příležitostně po delší době?
Také to tak vidím...
chtělo by to nějakou vyplň, tohle je jak filler u anime
Salem napsal(a):
chtělo by to nějakou vyplň, tohle je jak filler u anime
Zajmavý přirovnání :DDD ale trefný
7. epizoda není příliš úspěšná. už to chce asi reboot nebo alespoň remake. :D
Tohle je klasika :D
To se stane, ale příliš to nevadí.
OMG, tak toto by ma nenapadlo...
Ja si radsej vzdy nataham viac epizod...