No nadšená z toho teda moc nejsem....ale podívám se i na 2. sérii...
Dalo se to čekat. Nezbývá, než doufat, že to nepodělají.
Já teda nadšený jsem a to hodně.. první sérii jsem si zamiloval a bavit mě bude i ta druhá :)
A je tady to, čeho jsem se bál... Jako nebudu nic předstírat, dívat se určitě budu, ale byl bych mnohem radši, kdyby to po první sérii skončilo. Sice to mělo pár nezodpovězených otázek, ale spíš bych měl vlastní teorie než novou řadu. No ale je to Netflix a ti umí, tak snad se to povede.
V nejlepším se má přestat. Tohle nebude dobrý.
Já když se tak zamýšlím, tak se taky docela těším. Jsem zvědavá, co s tím provedou. Kdyby pokračování nebylo, taky bych byla spokojená, ale už teď vím, že druhou řadu si dám hned, jak vyjde... a pokud bude čas, možná si s ní zopakuju i tu první, abych to měla čerstvě znovu. Ale jak se znám, budu ráda, když najdu čas na nové díly. Teď jen doufat, aby má krátkodobá paměť začala posilovat a já za rok ještě tušila, jaké pocity jsem z první řady měla :) Ugh, proto nemám ráda rozkouskované sledování :)))
Pořád nevím, jestli jsem ráda nebo ne. :D Ale určitě se podívám a uvidím...
Kdyby to bylo na mě, tak bych také zůstal u té jediné, ale s tím úspěchem, co měla, se s tím nedalo v žádné případě počítat. Ale nezatracujme to rovnou, třeba překonají všechna očekávání a udrží laťku vysoko. I Kdyby to bylo horší než ta první, pořád to může být zatraceně dobré ;)
...A od kdy já jsem optimista? něco je špatně!
Dalo se to čekat, ale nemám z toho radost, zůstala bych u jediné série - a přesně to taky udělám, pokračování sledovat neplánuji.
Tiež nie som nejak extra nadšený ale dám asi aj ja šancu 2 sérii
Nevím, jak je to v knížce, ale v seriálu nechali otevřených konců fakt hodně, takže nakonec tu 2. sérii i uvítám. Rozhodně se nebudu bránit vidět třeba víc Skye a potrestání vy-víte-koho.
Upřímně jsem si myslela, že žádná druhá série nebude, ale teď jsem ráda :) Seriál mě absolutně zasáhl a myslím si, že zde byly nějaké otevřené konce, které by bylo vhodné dovysvětlit :) Jen doufám, že to nějak zbytečně nezhatí a druhá série bude stejně dobrá (a nebo i lepší) jako/než série první.
Ok... Rozleželo se mi to v hlavě a musím změnit názor. POKUD na tom budou spolupracovat s autorem původní knížky a neodstaví ho na vedlejší kolej, může to být fakt dobrý. Chci tomu věřit a chci se na to těšit. A pokud to zkazí, kupuju si letenku a nakopu je do zadku. Všechny!
na druhou se určitě mrknu. aspoň na první díl. jsem zvědavá, jak to všechno bude pokračovat. teď se budu modlit, aby to bylo stejně kvalitní, jako první série
No těžko říct, ale pro mě je tohle seriál, kterému slušela jen ta jedna skvělá série.. ale uvidíme co vymyslí :)
Nevím jestli mám jásat nebo brečet. Některým seriálům stačí jen jedna série. Rozhodně se ale na 2. sérii podívám, uvidíme... snad bude příjemné překvapení.
ugh
ragelly napsal(a):
... Jsem zvědavá, co s tím provedou. Kdyby pokračování nebylo, taky bych byla spokojená, ale už teď vím, že druhou řadu si dám hned, jak vyjde...
Pod to se podepíšu, jsem zvědavý, co s tím provedou, kam posunou děj a postavy. Mají dost cest, jak seriál opět vyhypovat a rozvířit diskuze. Taky jsem zvědavý, zda použijí zase nějaký zajímavý styl vyprávění.
Proc nezdimat citron, dokud ma stavu? I kdyz to bylo jasne, stejne me to zklamalo. Clovek by si pral, aby to vzdycky nebylo jen o penezich....
Čekala jsem to. Ale moc se bojím, že to bude propadák. Možná se pletu. Je to hodně velké riziko, první série nastavila laťku moc vysoko. Určitě se podívám, ale ipravdu mám strach.
Tak showrunner se rozpovídal, o čem 2. sérka bude, a nezní to vůbec špatně:
ew.com/tv/2017/05/09/13-reasons-why-season-2-brian-yorkey
Na další řadu se těším.. Bude zajímavé sledovat vývoj celé řady bez knižní předlohy :) Doufám, že i další řada ve mně vyvolá stejné pocity jako první.
No, tak som teda naozaj zvedavy co vymyslia.