Kvůli ní jsem na to začala koukat. Takže když odchází ona, vzdávám to i já. Poslední dvě série za moc nestojí, tak je to asi jen dobře.
ne, nebude to bez ní ono :-( :-( každopádně její rozhodnutí respektuju, chápu, že se chce zaměřit i na nové věci, ale to nemění nic na tom, že se cítím lehce heart broken.. aspoň nějakou zkrácenou závěrečnou sérii mohla dát.. taky se bojím, jak by to celé vymysleli a zakomponovali (a tím myslím Captain Swan), a snad tedy nejsem jediná, kdo by to raději viděl zrušené, než se špatným a překombinovaným koncem :-( prosím ať má má milovaná Emma happyend s Hookem a já pak můžu v klidu umřít :D :-(
Mno, kvalita seriálu jde celkově dost z kopce, koukám na to už spíš ze setrvačnosti, ale když už se má zmizet Emma, tak doufám, že jí dají nějaký pěkný a smysluplný konec a ne žádné hloupé, tragické a překombinované fuj... :/
Tak tohle je podle mě i konec OUAT, protože bez Emmy nebude Hook, a aby to zase nějak divně kombinovali, a nebo nechali jen Rampla a Reginu, to by bylo divný. Líbil by se mi příběh Zeleny co vychovala Robin a Henryho. To by bylo fajn, třeba v nějakým jiným městě, kde se začnou po letech objevovat další pohádkové postavy.
No chtěla jsem, aby byl seriál prodloužen, no teď bych možná spíš uvítala radši konec...bez Emmy by to asi nebylo ono....
Hmm a čo takto ukončiť seriál? Určite by to bolo najrozumnejšie :/ aj keď by som si musela hľadať nový serial, ale čo to bude bez hlavnej hrdinky? Ju
vypadá to že po 6. sérii už by to byla stejně kravina :) tak chill
Doufám, že na ABC dostanou rozum a ukončí to. Poslední dvě sezony šly až na některé díly kvalitou dost dolů a bez dosavadní hlavní postavy už to vůbec nebude ono.
Dobře dělá, má rozum :D
Pro mě skutečná a snesitelná Emma seriál opustila začátkem 4. série. Už delší dobu mám pocit, že Jennifer zapomněla, jak hrát, takže co se mě týká, žádná katastrofa se nekoná. Navíc si stejně myslím, že touhle sérií to celé (naštěstí) končí.
Tak tohle bolí. Doposud jsem byla pro, aby byla sedmička, jakožto poslední série, sladká tečka na závěr, ale ted přemýšlím, zda by nebyl konec po šestce lepší. Emma je hlavní postava, nějak by to bez ní nebylo ono, lol, vždyť ten seriál je hlavně o ní. Pokud ABC zvolí tak, že bude další série, určitě se na to podívám, ale určitě mi tam bude Jenn jakožto Emma velice chybět. Tu postavu mám ráda, at je, jaká je.
Docela mi tato diskuze připomíná loňského Castla... Třeba se dočkáme stejného výsledku ze strany ABC a seriál skončí. I když ostatní se víceméně blíží k uzavření nových smluv (ale to Nathan loni taky).
Jsem jednoznačně pro ukončení seriálu. Je to pohádka, dá se tomu happy end v závěrečné bitvě a ukončí se to větou ,,Žili spolu šťastně až do smrti''.
Zkrácená sezóna o Hookovi, Regině a Henrym na křížové výpravě pomstít Emmu by mohla být zábava ☺️
Kolombo napsal(a):
Zkrácená sezóna o Hookovi, Regině a Henrym na křížové výpravě pomstít Emmu by mohla být zábava ☺️
ježiši, to je asi první rozumný nápad, jak jedině by mohla vypadat 7. série, a to myslím smrtelně vážně :D :-) i když nevím, že by i Jared dostal nabídku na pokračování
Co se kvality týče, tak seriál značně upadá a musím se přiznat, že na něj koukám jen ze setrvačnosti. No a jelikož v další sérii už Emma nebude (což je asi poslední hřebíček do rakve), tak to po této řadě balím.
A to jsem se ráno tak radovala, že jsem se konečně dočkala své vymodlené epizody :(.
No nic, jsem jako většina v této diskuzi pro zrušení seriálu, přestože je to moje srdcová záležitost. Ale prostě bez Emmy to už nebude ono :/.
TVD sice pokračovalo bez Eleny, která taky byla hlavní postavou, ale pro mě osobně to zdálo za prd... Koukla jsem se z nostalgie na poslední díl, ale to jenom díky tomu, že se Nina rozhodla alespoň na tu poslední epizodu vrátit.
Dlouho jsem si myslela, že tahle série je poslední, veškeré úvahy o další sérii mě překvapily. Seriál mám hodně ráda, ale moc bych si přála pořádné kvalitní finále a finito.
Taky jsem doufala v prodloužení, ale bez jedné z hlavních postav ... Pokud to tetˇ rozumně a se " štˇastným koncem pro všechny" neukončí, třeba přijde na víc než 1 díl. Naděje umírá poslední a ti 2 koumáci snad trochu přemýšleli :)
Po opadnutí Emmy si myslím že by to nemělo pokračovat. A i kdyby pokračovat chtěli myslím že bez ní to půjde dolů rychlým tempem. Už tak se v tom začínali pěkně motat. Doufám že to ukončí šestkou.
Vždycky mohou natočit spin-off, kde bude třeba jen Rampelník nebo Zlá královna s Robinem...;)
spin off byl :D dopadl tragicky. Takže další už nebude.
mno, pokud se jedná o mě, tak si myslím, že by OUAT mělo 6. sérií končit... a to se mi velice málo stává, že si konec nějakého seriálu přeji... OUAT opravdu zbožňuju a přenesla jsem se i přes cz dabing, jen abych ho mohla vidět v rodném jazyce, ale už to ztratilo kouzlo... ano, bude mi líto, pokud seriál zruší, ano budu smutná, ano budu poslední díly odkládat jako u Grimma, ale bude to zasloužený konec... obzvlášť když většina postav ze seriálu odchází a ty nové to dle mého názoru nezachrání a pokud odende i Emma (Jennifer), tak pak to už mít opravdu význam nebude, protože seriál byl založený na ni... hlavní aby nám tvůrci nenechali otevřený konec... pokud bude končit 6. série tak, jako předchozí a seriál zruší, tak mě akorát vy-víte-co :-/ to by potom aspoň nějakou zkrácenou 7. sérii chtělo, ale jinak... 6 let je taky hezký a nikdo nemůže zůstat u jednoho seriálu na pořád ;) :)
Olivia Benson. napsal(a):
ježiši, to je asi první rozumný nápad, jak jedině by mohla vypadat 7. série, a to myslím smrtelně vážně :D :-) i když nevím, že by i Jared dostal nabídku na pokračování
Děkuji za uznání :-) Trocha nekonvečního myšlení směrem k Disneyho pohádkám může zafungovat.
CucinkaF napsal(a):
Jsem jednoznačně pro ukončení seriálu. Je to pohádka, dá se tomu happy end v závěrečné bitvě a ukončí se to větou ,,Žili spolu šťastně až do smrti''.
naprostý souhlas! sice mi toho letos končí nějak moc (i když i oprávněně), ale Once by už o další sezoně přemýšlet neměl
Barzoolka napsal(a):
naprostý souhlas! sice mi toho letos končí nějak moc (i když i oprávněně), ale Once by už o další sezoně přemýšlet neměl
Takže jsme se nedočkali a máme zde i sérii 7... Nevím co tam Hook bez ostatních herců bude šaškovat.
Trošku si myslím, že se vrátíme do pohádkového lesa před tím, než vůbec poznal Emmu, ale ani nevím, zda na to budu dál koukat.
CucinkaF napsal(a):
Takže jsme se nedočkali a máme zde i sérii 7... Nevím co tam Hook bez ostatních herců bude šaškovat.
Trošku si myslím, že se vrátíme do pohádkového lesa před tím, než vůbec poznal Emmu, ale ani nevím, zda na to budu dál koukat.
Pořád doufám v konečný konec pro Emmu a křížovou výpravu Hooka za pomstou :-)