Jako musím říct, že já jsem na muzikály úchylná. Proto mě bavil Galavant, moje guilty pleasure Glee a užívám si všechny muzikálové epizody různých seriálů. Ale tohle byla strašná fraška... :D A to že bylo 95 % epizody natočeno před strašně evidentním zeleným plátnem (ono teda OUaT s tím nikdy nešetřili, ale v téhle epizodě to bylo už přehnané..) to tomu nepomohlo. Jedna z nejslabších epizod vůbec. I když bohužel písničky chytlavé :D
Kedy bude oznamene či bude sedmička OUAT resp. kedy prebieha upfronts ?
TONYNKO napsal(a):
Upfronts ABC je 16. května myslím :-)
TONYNKO napsal(a):
Tipuju v pátek večer nebo v noci na sobotu.
Písničky se mi líbily, jsem spokojený. Zasloužili si minimálně series high. Dokonce to ve mně vyvolalo chuť po repríze Galavanta. :D
Písničky si pořád zpívám, neskutečně chytlavé a povedené, epizoda byla podle mě skvělá, nechápu, co se furt někomu nelíbí.
Vxxx napsal(a):
Jako musím říct, že já jsem na muzikály úchylná. Proto mě bavil Galavant, moje guilty pleasure Glee a užívám si všechny muzikálové epizody různých seriálů. Ale tohle byla strašná fraška... :D A to že bylo 95 % epizody natočeno před strašně evidentním zeleným plátnem (ono teda OUaT s tím nikdy nešetřili, ale v téhle epizodě to bylo už přehnané..) to tomu nepomohlo. Jedna z nejslabších epizod vůbec. I když bohužel písničky chytlavé :D
Náhodou ja naopak muzikaly nemusim ale táto ep. bola super.. Take oživenie serialu a predsa to k rozpravkam aj patri :) Taký muzikalovy Flash sa mi napr. nepačil
OUAT má nejhorší efekty ze všech seriálů co jsem kdy poznal.