To abych se na ten seriál konečně před Vánoci mrkla a plynule navázala i filmem :D
A letošní Vánoce budou zase o něco lepší! Těším se
Být to obnovení pro celou řadu (a potom i na dalších patnáct), jak je dnes módní, tak ač mám Psych hodně ráda, tak bych... fajn, ač je tenhle trend dost trapný, stejně bych asi byla nadšená, ale díky tomu, že je to jen jeden film, nemám strach říct, že návrat Psych je parádní zpráva a na Vánoce se tedy opravdu těším.
ragelly napsal(a):
To abych se na ten seriál konečně před Vánoci mrkla a plynule navázala i filmem :D
Tak to budeme asi dvaja. Namiesto 25 Days of Christmas Movies budem mať 25 Days of Psych.
Joo, paráda! :)
Úžasné. Psych je doteď jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Nemůžu se dočkat. Pěkný vánoční dárek.
Nachystejte ananasy :D :D :D
teším sa :)
Tak tato zpráva mě opravdu potěšila ;)
Skvělá zpráva; o to víc, že se vrací i kompletní obsazení. Psych si to zaslouží a vůbec se nebojím, že by si nedokázal udržet svou kvalitu. Už teď se těším na další taškařice :)
Jako kdyz jsem to vcera uvidel na facebooku, tak me malem trefil slak, jak me to potesilo :D Letosni Vanoce budou obzvlast anansove :D
Tak to je super zpráva. Už mi kluci chyběli. I když Guse aspoň vídám v Ballers.
Jééj, Ja som si prv myslela že to je hoax keď som to videla na fb.. Proste sa mi nechcelo veriť pretože už uplynulo veľa času od konca seriálu... Ach a ja som zvedavá či Omundson zhodí hrivu a bradu keď sa vráti do role Carltna.. Pretože odkedy sa takto objavil v Supernatural a novo aj v Luciferovi ja mu tú hrivu strašne žeriem :D :D
a to čtu až teď :o nejlepší zpráva roku!