Diskuze k článku Novinka pod lupou: Single Lady: Jízda v Óčku
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 5. 2017 / 12:42:28 (před 7 roky)
on

Tak jsme zdárně a ve zdraví přežili/y období maturit (gratulujte Drunk_Queen) i shonu kolem konce sezóny (gratulujte mně), takže se vrhneme na dohánění NPL restů, tak se těšte 3:) :D

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 5. 2017 / 12:54:55 (před 7 roky)
off

Já mám za sebou čtyři díly a docela se mi to líbí, i když další jsem si zatím nepustila (tuším, že dva další jsou už venku). Je to na mě přespříliš sprosté a nějak nevím, kam se to bude ubírat. Ale zase jsem se celkem bavila. Písnička už mě taky hrozně irituje a to se mi ze začátku i líbila.

PS: Gratuluji jak k maturitě tak přežití shonu:-)

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2017 / 12:55:41
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 5. 2017 / 13:10:49 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak jsme zdárně a ve zdraví přežili/y období maturit (gratulujte Drunk_Queen) i shonu kolem konce sezóny (gratulujte mně), takže se vrhneme na dohánění NPL restů, tak se těšte 3:) :D

Velká gratulace oběma :-) A těším se :-D

Viděla jsem nedávno 3 díly - pustila jsem pilot k uklízení, ostatní jely automaticky. Není to špatné, ale ani tak dobré, abych se teď vědomě vrátila ke sledování dalších epizod. Ale když na to někdy zase narazím, klidně kouknu dál :-)

kaccci
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 5. 2017 / 13:13:32 (před 7 roky)
off

Mě to baví. První dva díly jsem se smála skoro celu dobu. Další už jsou trochu slabší, což je škoda.

Jsem ráda, že budou další NPL a gratuluju k maturitě. :)

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 5. 2017 / 13:21:05 (před 7 roky)
off

Viděla jsem první díl a docela dobrý....

Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 5. 2017 / 13:29:08 (před 7 roky)
off

Díky všem za gratulace, jsem ráda, že už taky konečně můžu mít bez výčitek radost z nových NPL :'D.

PS: Prosím, politujte ragelly, že mě v tom období musela snášet, bylo to hrozný.

PPS: A těšte se na nové Novinky pod lupou, pár jich tu na vás ještě čeká.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 5. 2017 / 14:29:46 (před 7 roky)
off

Jinak mi to přijde s každým dílem horší. V podstatě furt stejná vlna, jen slabší a slabší.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
25. 5. 2017 / 16:24:38 (před 7 roky)
off

Viděl jsem dva díly při čekání na odchod z domu (asi hlavně z toho důvodu, že tam hraje Plodková, nebyl čas na nic delšího a nechtělo se mi zírat do stropu). Zatím u mě tak 50:50. Strašně mě baví první půlka dílu z televize, a to kupodivu i přes to, že nemám rád seriály, kde se mluví jako v partě ukrajinských dlaždičů. Dostkrát jsem se zasmál a sekretářka je skvělá. Druhá půlka dílu se soukromým životem, resp. pařením hlavní hrdinky už byla utrpení a svrběla mě ruka to nevypnout. Ale asi budu sledovat dál, už kvůli té scénám z Óčka.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 5. 2017 / 18:07:31 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Viděl jsem dva díly při čekání na odchod z domu (asi hlavně z toho důvodu, že tam hraje Plodková, nebyl čas na nic delšího a nechtělo se mi zírat do stropu). Zatím u mě tak 50:50. Strašně mě baví první půlka dílu z televize, a to kupodivu i přes to, že nemám rád seriály, kde se mluví jako v partě ukrajinských dlaždičů. Dostkrát jsem se zasmál a sekretářka je skvělá. Druhá půlka dílu se soukromým životem, resp. pařením hlavní hrdinky už byla utrpení a svrběla mě ruka to nevypnout. Ale asi budu sledovat dál, už kvůli té scénám z Óčka.

Další díly jsou víceméně už jen o páření hlavní hrdinky.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 5. 2017 / 18:11:43 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Sakra, taky se mi nejvíc líbilo to Óčko... Myslela jsem, že dokoukám i ten zbytek, ale teď začínám váhat.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
25. 5. 2017 / 20:57:51 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak to mění situaci :( Díky za info.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
26. 5. 2017 / 07:51:10 (před 7 roky)
off

Já to zatím sleduji... A nevím proč. :D

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
26. 5. 2017 / 11:22:06 (před 7 roky)
off

Celkem slušná oddychovka.

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 5. 2017 / 13:09:18 (před 7 roky)
off

Letos asi nejlepší cz novinka.

svobma
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 6. 2017 / 16:36:23 (před 7 roky)
off

Na to, že je to český počin, tak je to vcelku v pohodě. Chvilkama i vtipný, jen trošku sprostý. První díl celkem nadchnul.

Tarnaika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
25. 6. 2017 / 09:42:05 (před 7 roky)
off

Tak teď jsem dokoukala pilotní díl a není to něco, na co bych se už nikdy nechtěla podívat. Vtipy jsou vesměs dobré, člověk se zasměje, ale mám pocit, že jich tam rvou až přespříliš. Úvodní song mi teda zatím nevadí, ale jak říkám, viděla jsem jen první díl. Každopádně konečný "zvrat" pilotu nebyl zase tak překvapivý, ale dejme tomu. To, jak je webseriál sprostý, tak to mě osobně nevadí. Zvykla jsem si na to u seriálu Misfits, takže pár sprostých slov mě v české tvorbě nevytrhne :) Za mě celkem fajn oddechovka a moc bych chtěla ocenit ještě délku trvání jednotlivých dílů, to mi vyhovuje, člověk nad tím nestráví mládí, než se dozví další průběh dění, což je dobře. Uvidím, co další díly :)

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2017 / 12:38:07 (před 7 roky)
off