Ach jo :(
Čekal jsem to, ale stejně mě to dost mrzí :(
Chicago je ale narozdíl od Timeless má nejstabilnější sledovanost.
No prostě paráda.. vůbec nebyly poslední díly úžasné a neskončilo to tak moc otevřeně.. ale hlavní je, že druhou řadu dostalo Taken..
Tak to mě dost štve! Kdyby mu dali alespoň závěrečnou zkrácenou sérii. :-(
Tohle mě vážně štve. Dalo se to čekat, ale stejně jsem myslela nebo spíš doufala, že se Timeless vyhne hrobníkově lopatě. Další skvělý seriál, který nedošel ukončení.
Tohle bolí, sice se to dalo čekat, ale štve mě to. Po dějové stránce mělo Timeless mnohem víc potenciálu než prodloužení Taken a Blindspot. Bohužel mělo asi tu smůlu, že ho nevlastní jen NBC a je pravděpodobně dražší :(
No nebýt toho cliffhangeru, tak to byl pohodový jednosériový seroš. Tím posledním dílem tu zápletku podle mě dost zabili a stejně bych na další řadu nekoukala, takže cajk... :) Ale bod v Tipovačce chybííí :(
Mňa to už ani neprekvapuje. Čo sa mne páči, to zrušia. Minulé roky napr. Limitless, Forever a Stalker. Tento rok Timeless a Frequency. Mám úplne iný vkus ako americký diváci. Keď vidím čo dostane ďalšie série a čo je zrušené,tak to niekedy fakt nechápem
Tak to mě mrzí, seriál měl potenciál, a opravdu jsem chtěla vědět, jak to všechno dopadne :-/
:( Ach jo, tenhle seriál by skvělej, hold v USA nemají vkus. Hold sra**y dostávají další série a ty kvalitnější jsou zrušeny :( :(
Livia136 napsal(a):
Mňa to už ani neprekvapuje. Čo sa mne páči, to zrušia. Minulé roky napr. Limitless, Forever a Stalker. Tento rok Timeless a Frequency. Mám úplne iný vkus ako americký diváci. Keď vidím čo dostane ďalšie série a čo je zrušené,tak to niekedy fakt nechápem
Když vidíme, co dostává nové série, tak je mi fakt na blití.
Je nějaková šance, že seriál koupí netflix a budou pokračovat?
Dalo sa to čakať, vlastne som ani nedúfala v predĺženie ale rozhodne je to škoda. Seriál mal čo ponúknuť.
Čekal jsem to ... dokoukal jsem celou sérii, ale musím říct, že to byla taková slaďoučká pohádka s převážně hrozným obsazením. Jako ten černoch (už ani nevím, jak se jmenoval) mě opravdu rozčiloval svým hraním / postavou. Vlastně si nepamatuju jméno ani jedný postavy, kromě Flynna, kterej jako jednej za něco stál.
Stormrager napsal(a):
Je nějaková šance, že seriál koupí netflix a budou pokračovat?
Spíš ne.
No to se dalo čekat, cestování časem omrzí:)
tak to je pro mě studená sprcha, už tomu vůbec nerozumím, stále ruší seriály, který jsou dobrý a nekoukatelný prodlužují :(
Nepřekvapilo.
Livia136 napsal(a):
Stejný názor, kromě Frequency. Na to se chystám maratonem.
Livia136 napsal(a):
Jsem na tom dost podobně, zrušili mi toho spoustu, i když z těchto to bylo jen Limitless, Forever a Timeless.
Tak to už je moc! jakooooo :-/ v Timeless jsem věřila :( chvilku byly i spekulace, že se prodlouží, tak jsem držela palce o 106 a teď tohle?! :'( letos prostě nemám šťastný rok na oblíbené seriály ani v tipovačce :'( hned mi je všechny zruší :'(
já jsem naopak asi radši. Podle mě měl seriál lepší a slabší chvilky, ale ten konec byl jednoznačně nejhorší kus celé série - zbytečně překonspirovaný až nesmyslný. Myslím si, že kdyby ho prodloužili, šel by s kvalitou spíš dolů. I tak je pořád na co koukat a trochu pročistit watchlist se hodí
Tahle zpráva zamrzí. V tomto případě jsem však ráda, že stanice s oznámením tak otálela, aspoň jsem s tím byla už nějakou dobu smířená. :D Dalo se to očekávat... avšak je to škoda.
Taková škoda. Třeba Westworld dostane úplně zbytečnou druhou sérii, TBBT tu bude ještě po nás nebo Arrow už vyčerpal 5 let na ostrově. Timeless má velký potenciál a skončil otevřeně.
Tiež som to čakal, ale veľmi ma to mrzí! Keby aspoň nedali ten cliffhangee debili! :( :D Potenciál rozhodne mal! Inak spomínané seriály Forever a Limitless ma tiež veeľmi mrzelo ich zrušenie :( A Westworld patrí jednoznačne k najlepším novinkám sezony! Ten tu ešte bude pár rokov, dúfam ;)
Skoda, ale usetreny cas na ine serialy...